Who wants to live forever

But touch my tears, with your lips
touch my world, with your fingertips


aldrig hade jag trott att det kunde ta såhär lång tid att rengöra ett akvarium.
jag och emilia har som projektarbete att fixa till skolans skabbakvarium som är på ca 250 liter. vi höll nog på i ganska exakt 6 timmar med att försöka håva upp fiskarna och flytta dem till ett nytt mindre akvarium (som vi kan ha dem i tills vidare), tömma ut vattnet och göra rent i stora akvarariumet, tvätta sand, rengöra pumpen (som självklart inte ville fungera) och försöka undvika att skapa några större vattenskador. puh.

ska iväg i veckan och fixa nya växter och saker att ha i och veckan efter kommer fiskarna. kommer bli så fint så när det väl är klart. vänta bara.

kom hem från kören för nån timme sen. bea var där ikväll, har inte träffat henne på hela sommaren tror jag. vi har varit där lite var och varannan gång, så det var kul att se henne igen. mycket roligare när hon är där. vi fick hets på en tjej som sitter i första raden och som tydligen tror att hon sjunger solo själv genom alla låtarna. jobbigt värre. anyway, se fram emot queenkonserten som vi ska göra med estetarna på hedbergska i vår. kommer förmodligen få köra who wants to live forever själva. kommer bli happytime.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0