Calling Sherlock for my missing socks


stressfaktor

har varit med fia hela dagen. var ett litet tag sen vi hittade på något så det var kul (: vi bestämde oss för att gå ut och leka lite. hade inga egna täckbyxor osv med mig så jag fick låna en massa saker av johan. hans skor var typ tio storlekar för stora kändes det som. haha. vi byggde i alla fall snyggaste snögubben. den blev en blandning av hocky- och fotbollsspelare, snorklare/dykare och påskkärring (; senare när vi kommit in igen bestämmer vi oss för att baka lite. hittar flera recept på bakelser och tårtor vi vill göra, men det saknas alltid en massa saker så det slutade med att vi fick göra en hallon/blåbärspaj istället. men det är gott det med (: var nog första gången vi lyckats med det vi bakat skulle jag tro. haha. blir alltid något konstigt när vi bakar i vanliga fall, men den här gången gick det visst. efter bakningen tryckte vi i oss tre våfflor var (i vanliga fall brukar jag äta en, så jag mådde något illa efteråt. haha.) och satte sedan igång med att leta rätt på någon film vi kunde se. slutade med att vi tog in en stege och klättrade upp på vind och hämtade ner gamla barnvideor. haha. förövrigt måste jag bara säga att vårat försök att få in stegen i huset och sedan klättra upp på vinden var det fulaste jag sett på länge (x fia hoppade omkring och skrek att det skulle trilla ner döda råttor och flugor på oss om vi klättrade upp(vilket det så klart inte gjorde), medan jag satt på sängen och grät av skratt. vi är störd. slutade med att sanja som just hade kommit hem från fjällen fick hjälpa oss ner med filmerna (; satt sedan och skrattade åt alla gamla filmer vi hittade och en massa minnen från när vi var små. haha. aja, kvällen slutade i alla fall med att sanja visade bilderna från fjällen, massa pajätande och krambjörnarna i underlandert. jo, förresten, har jag berättat att vi fakiskt är 17 och 18 år? (x i alla fall, bra dag.

Not my cup of tea


har inte skrivit på ett par dagar nu, har inte orkat. sen så har det väl inte funnits sådär jättemycket att skriva om heller för den delen. har mest legat hemma och inte gjort något speciellt. farmor och lisbeth var och hälsade på nu under påsk, trevligt trevligt, men that's it. tänkte dra och åka lite i hassela idag med pappa nu när benet är bra igen, men blev inget eftersom jag har fått världens hosta och ont i halsen. äkta mig att bli sjuk eller nåt -.- gjorde rent till hamstrarna igår och bytte spån, så får hoppas att det är det jag hostar av och inget annat. börjar bli något less på att vara sjuk hela tiden.

just nu gör man väl inte allt för mycket. sitter i med datorn i sängen och kollar lite. har tagit ut molly ur buren och leker lite med henne. just nu springer hon omkring på golvet och leker i sin lilla gula boll. ska ta ut pim med lite senare och leka med henne också, men hon sitter och äter en massa just nu den lilla tjockisen (;

får väl se vad som händer senare idag. klockan är bara 10.30 än så länge så man lär väl försöka hitta på något senare om inte hostan blir värre. känner mig rätt så sugen på att åka pulka. haha. har bästa backen här nedanför vägen. synd att den är så jobbig att gå upp för igen bara (x men ni får gärna höra av er om ni vill hitta på något i veckan eller om det är nåt annat (:

Lycka på hög nivå




OMG. trodde jag skulle dö när jag först läste det.
MIYAVI KOMMER TILL SVERIGE!!

lätt att jag ska gå!! :DD <3


19 mars


men tabbe ):


An Cafe - sthlm

så var man hemma igen. helgen var förövrigt bäst (:

på lördag gick jag och anna på stan och kollade i massa affärer. höll oss för det mesta runt gamla stan och drottninggatan, men det var helt okej (: hittade dock inte speciellt mycket. jag köpte endast några dvd:er från sfbokhandeln, sen var det inte så mycket mer. var i gallerian och kollade lite med. och vem såg vi inte där om inte självaste Bert Karlsson i egen hög person (; haha. de stod och visade några bilar eller något och han satt på en stol mitt upp i allt ihopa och såg allt annat än glad ut. haha. stackarn. efter ett par timmars springande på stan tog vi och fikade på ett sött litet cafe inne i gamla stan. sedan mötte vi upp mamma och pappa vid centralen där vi tog tunnelbanan vidare till hotellet. på hotellet fixade vi snabbt till oss lite och drog sedan iväg med bilen till en av pappas gamla kompisar som bodde en lite bli utanför stockholm. där åt vi middag, pratade, kollade på melodifestivalen och tittade på gamal kort från när pappa och thomas gjorde lumpen tillsammans. var riktigt trevligt (; haha.

på söndag packade vi ihop på hotellet och for sedan iväg till fryshuset för att kolla var det låg och för att även lämna av bilen. var inte speciellt mycket folk som köade när vi kom dit. kunde se nått tält nära ingången och några personer som satt utanför. nu när vi visste vart vi skulle vara tog vi och traskade iväg till tunnelbanan för åka in till stan igen för att gå på signeringen. var sjukt mycket folk som var där när vi kom dit. en lång kö slingrade sig från ingången vid skivaffären och fortsatte bakåt utan att man kunde se slutet på den. trodde aldrig att det skulle komma så här mycket folk. klockan var kanske 13.00 och signeringen skulle hålla på 15.30-16.30 så vi bestämde oss för att gå och äta istället för att stå där och vänta. vi återvände inte till kön kanske förrän 15.00 och kön var då ännu längre än innan. men som tur var hamnade vi på något vis nästan längst fram i kön utan att någon märkte något (; hehe. efter ca en halvtimme anländer en gul flygtaxi och ut kliver An Cafe. folk blir som galna och skriker (x haha. långt fram som vi stod fick vi några bilder när de kliver ut ur bilen och innan de hinner in i affären. miku gör ett peace-tecken och ser jätteglad ut. efter ca 25 minuter till i kön kommer vi äntligen in i affären där bandet sitter på rad vid ett bord och signerar både skivor och affisher. jag och anna köper varsin skiva och fortsätter sedan fram till bordet. först sitter teruki, han skrattar åt mig när jag fipplar med att få fram skivomslaget samtidigt som jag försöker få ner pengarna i fickan. haha. som tur fanns där en kille som hjälpte mig med skivan och la fram den till teruki som fortfarande skrattade (x haha. alla i bandet var jättesöta och trevliga. sa hej, signerade, skakade hand och tackade. lät så sött när de skulle säga "thank you" (; yuki verkade även vara helt hyperglad. drog till sig min hand och skakade den med båda händerna samtidigt som han sa "thank yooouu!" och log jättestort (x haha. var inte förrän efteråt när jag kom ut ur affären som jag märkte hur mycket mina ben skakade. haha.

image9

efter signeringen drog vi tillbaka till fryshuset för att köa. var massor av folk när vi kom dit. var ganska kallt ute så vi gick in och värmde oss en stund innan vi ställde oss i kön. även här hade vi turen att på något vis hamna bland de första som kom in utan att någon märkte något (; hehe. trots att vi kom in så pass tidigt hamnade vi ungefär i mitten av rummet. dock tog det inte mer än några minuter innan man hade tryckt sig nästan ända längst fram till scen. fick stå och vänta i kanske 20 min innan An Cafe kom in. alla skrek och jag blev helt söndermosad framme vid scen eftersom alla ville stå längst fram. haha.

men An Cafe var i alla fall jättebra! :D de var mycket bättre live än jag trodde de skulle vara. de spelade både gamla och nya låtar och de blev jätteglad när de märkte att vi kunde låtarna och sjöng med på det vi kunde (: sen även att jag fick ögonkontakt med miku flera gånger och att han vinkade tillbaka 2 gånger ^^ haha. men sötast var ändå när de skulle säga något på engelska. "We loove stockholmE!" haha. de lovade även att de skulle komma tillbaka snart. hoppas jag verkligen för de var riktigt, riktigt bra (:

I ett iskallt IKEA-land


gissa vem som har fått sitta ute på bron och frysa sönder i över en halvtimme -.-' usch. mamma och anna hade åkt iväg in till stan för att göra något och råkade ta med sig nyckeln i bilen. tack för det, verkligen. 
bara därför ska jag ta och äta godglass och tycka synd om mig själv, sedan blir det plugg. buhu.

UPPDATERING osv

nu är jag färdig packad och klar. nu gäller det bara att få några timmars sömn, sedan bär det av till stockholm och An Cafe. kommer bli så bäst (: är hemma igen på måndag. ha det bra tills dess.

På skolan


sitter inne i teknikdatasalen och tråkar.. har engelska och ska leta fakta om Shakespears. låter väl roligt, tycker ni inte? var antingen det här eller plugga gramatik i tjockhäftet vi har fått. var ganska lätt att välja vad man ville göra om jag säger så, gramatik är så sjukt tråkigt så att man dör. efter det här är det 1 timme och 25 minuters matte med kentan. blir det till att stressa en massa tal utan att egentligen förstå något om vad man håller på med och sedan blir det helg.

måste skriva klart svenskauppsatsen när jag kommer hem. har inte alls tid att skriva något i helgen och den ska in på måndagmorgon kl: 10.00. yey. måste även tokplugga till kemiprovet som är på onsdag. skolan dödar mig för tillfället. meeh. stress. även att mamma fyller år idag ( GRATTIS! (: ), så då ska man ju fira henne. sen så kommer det säkert lite folk med. tårta och allt.. packa ska jag också tydligen hinna med. ärligt, jag kommer dö. men ska bli kul i helgen i alla fall, bra med något positivt. 

hade fan lunch för en timme sen och jag är redan hungrig igen. haha. tjockis jenny (; tror jag ska trycka i mig lite godglass när jag kommer hem innan jag sätter igång med pluggandet. känns som om det kommer behövas.

Give it up


förlåt, men ibland klarar jag bara inte av det



Liten lista


jag har tråkigt och fyller därför i denna lista..
jag vet att ni gillar't (;


10 favoriter
Dialekt: skånska är lite sött
Mat: lasagne
Låt: någon med A7X
Film: howl's moving castle
Tecknad figur: mumin
Sport: basket
Komiker: björn gustavsson
Veckodag: lördag
Glassmak: blåbär
Soloartist: amy winehouse atm

9 för tillfället
Humör:
trött
Tanke: orka stressa
Kläder: grå/rosa rutiga pyjamasbyxor & linne
Bakgrund: bild från mcr konserten när gerard fick tårta
Känsla: illamående
Tid: 15.25
Bästa sak: snart lov & en viss person
Irritationsobjekt: för lite tid

8 första
Bästa vän: sofia engström
Husdjur: kanin. mitt första egna djur var en katt
Kyss: -
Piercing: öronen
Förälskelse: haha de var nog anton på dagis
CD skiva: typ carola eller nån x:
Bil: aldrig haft
Ord: vet inte :s

7 senaste
Telefonsamtal: nån gunnel som sökte mamma
Mat: marabou choklad
Dryck: varm choklad
Biltur: igår från skolan hem
Tv-program: grey's anatomy
Spelad låt: dream to make believe - armor for sleep
Köpta klädesplagg: ett linne

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej
Brutit mot lagen: m
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja
Varit med på TV: nej
Varit med i tidningen: japp

5 nej tack
Skolämne:
kemi
Mat: sånt med vitlök
Musik: techno, country osv.
Dryck: kaffe
Djur: larver

4 saker
Du gör när du har tråkigt: sitter vid datorn, ser på tv, äter eller sover
Du gjorde igår kväll: såg på tv, skrev på svenskan och kolla datorn
Du kan göra just nu: se på tv, sitta här, göra ingenting, göra läxor
Du inte kan leva utan: familjen, vänner, datorn, musik

3 personer
Du kan berätta allt för: allt? ingen..
Du tycker om: en massa personer
Du inte gillar: tänker inte nämna några namn här

2 val
Coca Cola eller Fanta: cola
Hund eller katt: katt

1 önskan
att det blir en lyckad helg

It's A War In Your Bedroom Baby


Yey! hade matteprovet idag, kände mig oförberedd och nervös, men det ordnade sig (: svarade på alla uppgifter, tyckte faktiskt att de var ganska lätt för en gångs skull. tror dock att jag missade lite på första frågan, men annars så gick allt bra.. känner mig sådär lagomt nöjd. 

sitter för tillfället i min mysiga säng och äter Ben&Jerry glass - phish food. den blir man tjock och glad av <3
måste sätta igång med svenskauppsatsen nu snart också så att jag kan skicka iväg den till emila någon gång. har bara skrivit ett halv sida än så länge.. vet inte hur jag ska fortsätta, det är svårt. måste även plugga lite kemi tills provet på onsdag. kommer inte hinna plugga något alls nu i helgen. skulle var om jag tar med mig böckerna och pluggar i bilen på vägen ner till stockholm, men det är så tidigt på morgon så det kommer nog inte bli något av det skulle jag tro.. vi får se. förövrigt kommer helgen bli så bäst. på lördag blir det stockholm med anna, gå på stan och kolla lite. på söndag blir det ev. signering och stan en liten stund och sedan konsert på kvällen (:

du gjorde min dag, tack <3

även att filip var borta igår den dummingen ): jag ska slå pojken nästa gång vi ses.

Holiday


Sammanfatting av sportlovet:


Måndag: klippte håret, sprang på stan med Nada där vi drack "take away" choklad och sökte sommarjobb. känns som vi delade ut cv:n till halva Sundsvall. haha. drog även iväg till nån timme till birsta.


Tisdag: Hassela och skidåkning tillsammans med pappa, anna och familjen engström. senare på kvällen handledarkurs på körskolan tillsammans med pappa.


Onsdag: åter till frissan och färgar håret. mötte sedan upp mamma på stan där vi kollade på lite kläder (tyvärr hittade jag inte så mycket). på kvällen blev det bio tillsammans med familjen, såg No country for old men.


Torsdag: sitter hemma och tråkar. ska egentligen plugga, men sätter mig istället och kollar på All Excess.


Fredag: åter till hassela och åker slalom tillsammans med pappa. dagen slutar med en stukad tumme, uppsvällt ben och kryckor för min del.


Lördag: ligger och tråkar sönder i sängen utan att kunna gå. planerna var väl först att man skulle dra iväg till pipline och kolla, men p.g.a min tillfälliga oförmåga att inte kunna gå blev det tyvärr inställt. istället tog jag och tittade på Jumper på datorn.

Söndag: ligger hemma med ont i benet. börjar dock kunna gå lite nu, vilket är bra. legat och läst halva dagen och kollat lite på datorn som fungerar igen. ska kolla på Miami ink och sedan L.A ink eller top model 9.

The City Is At War


äntligen är mitt internett är tillbaka. har varit utan i 4-5 (?) veckor nu. tärt. störigaste är ändå att ingen visste vad det var för fel på det.. men igår kom fias far hit och jobbade lite med datorn, så nu funkar det igen. bra jobbat där.

söndag idag, vilket innebär det samma som sista dagen på sportlovet. jag vill ha mer lov, känner mig så sjukt skolless nu så att det inte är sant. men lite skönt att vi är ledig imorgon från skolan, extra lovdagar är aldrig fel, men sen börjar allvaret. i alla fall i en och en halv vecka, sedan är det dags för påsklov gott folk. då ska jag äta tonvis med godis och bli tjock.

men sär, hade skrivit en massa mer här men allt försvann ><'' orka skriva om allt. nej.

bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0