Lussebullsbak

god kväll på er!

just nu luktar det nybakat här ute i köket där jag för tillfället sitter. me like. har varit duktig och bakat lite lussebullar nu till jul. mums!



 

Runt 3 på natten...

det blev visst aldrig att jag gick och la mig igårnatt.. blev kvar inne hos anna istället där vi knäppte lite kort och dampade. efteråt gick vi ut och tog en nattpromenad i snön tillsammans med kusinen våran som också var vaken och stannade ute tills klockan började närma sig fem.










och ja, vi är sär (;
 

Kära Tomten

Lördag

vet ni hur glad jag är att det äntligen har kommit lite snö? svar - mycket glad. snö och -17 grader.. alla bara klagar, men me like! något jag verkigen hatar är när temperaturen ligger runt 0 grader och det är sådär äckligt råkallt. usch! nej, för min del får det gärna vara under -10 grader bara jag slipper ha det sådär fuktigt. det får dock gära ta och komma lite mer snö innan jag blir riktigt, riktigt nöjd.

idag har som sagt jag och anna sprungit omkring på birsta och letat julklappar, både till andra och oss själva. hittade en massa fint till mig själv så jag vet i alla fall en tjej som kommer sitta nöjd på julafton (; hehe. ska bara fixa en sista grej till farmor, sedan är nog alla presenter köpta tror jag. förhoppningsvis kommer alla bli nöjda och glada.

nej, nu ska jag ta och tvätta bort sminket.. sedan ska det läsas några sidor och sedan sova.
god natt på er allihopa.



jag och syster testar lite kläder inne på vila 
 

Så drar vi igång igen

halloo alla glada!

nej, vad säger ni? dags att börja ta tag i den här skitbloggen igen och kanske uppdatera lite.. var ett tag sen sist. så vad har hänt sen senast då? ja ni, inte alltför jättemycket om jag ska vara ärlig. har varit hos frisören och fått mig en annan hårfärg och liite annorlunda frisyr, skaffat en bedårande liten ulltuss kallad dips som kompis åt melvin (som är mitt lilla marsvin om någon har missat det) samt varit sjuk största delen av tiden och mest degat omkring här hemma. så roligt har jag haft det (;

nu idag har i alla fall jag och syster sprungit omkring på stan och letat efter julklappar lite såhär i sista minuten. vi brukar i vanliga fall vara ganska bra på att hitta presenter till alla, men i år har det gått lite segt. ska in imorgon igen och kolla lite samt leta efter lite julklappar åt oss själva (;



 

Fredagkväll

har sett på idol tillsammans med familjen nu ikväll. erik grönwall med run to the hills, vad ska man säga.. jävlar. så himla bra. satt typ och gapade genom hela låten. vilken röst killen har egentligen. satt och tänkte tillbaka till förra sommaren då jag och syrran var och såg iron maiden i norge. me like.

vad har hänt annars idag då? ja ni.. har varit och spelat lite med pojkarna. gick faktiskt bra för en gångs skull. haha. lite tråkigt att anton har slutat bara. fast kan förstå han då han har det rätt så stressigt just nu.. fast detta lämnar ju oss andra kvar med en bas mindre vilket är lite knepigt. så om ni känner någon som är duktig på att spela bas och inte är med i något band för tillfället kan ni ju be dem att höra av sig (; sen nu ikväll var det egenligen tänk att jag och lidia skulle iväg på bio och ta det lugnt. tyvärr fick vi ställa in allt då hon har gått och blivit sjuk igen stackarn ): får se om vi kanske kan ta det nästa vecka istället.



 

Tidigt

god morgon!

klockan börjar snart närma sig 05.30.. vaknade för ca 2½ timme sedan i soffan framför tvn. somnade någon gång mellan ugly betty och desperate housewives skulle jag tro, och blev sedan liggandes där tills jag vaknade nu i natt av att jag började få ont i kroppen. lite konstigt att ingen i familjen väckte mig innan.. haha. spela roll. gick i alla fall upp, tvättade av sminket och kröp sedan ner i sängen för att sova på riktigt. hur tror ni det gick då? det gick inte alls kan jag tala om. låg där i över 1½ timme, helt klarvaken innan jag gav upp mina försök att somna om och tog istället och plockade fram datorn, där jag sitter nu. ska nog kliva upp om ett litet tag och äta frukost eller något. känner mig jättesugen på oboy.. himla synd att den är slut bara. buhu.
 
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0