Aquarius

sitter just nu och tänar på låtar tills imorgon. ska ha uppträdande med körsången i centralhallen på västermalm imorgon vid lunchtid. ska sjunga aquarius från hair och någon afrikansk låt. som tur är så är de andra i klassen på biologi just då så de har turen att slippa se när vi gör bort oss totalt där uppe på scen. döda mig snälla.




 

090215

var och repade med pojkarna igår. det här med spelningen den 16:e maj kanske ordnar sig ändå. scenen ska tydligen vara igång från fem någon gång. så vi ska få byta plats med första bandet så att vi blir först istället. så då blir det så att vi kanske får spela till 17.45, sen har jag ca en kvart på mig att ta mig till tåget som går 18.03. kommer bli stressigt, men det ska nog gå.

idag har jag varit hemma igen pga olika saker. jag hatar det. men efter lovet ska jag ta tag i saker och göra så att allt blir bra igen. ska bli skönt att christian och familjen ska komma hit så att man får tänka på något annat ett tag. jag längtar!

trots allt har jag känt mig ganska peppad idag. på fredag är det nämligen utgång med klassen som gäller. och det kan inte bli något annat än lyckat. party people som vi är (: har även varit duktig att beställa tid hos make up store idag. fick presentkort på sminkkurs där i julklapp, så på fredag ska jag dit och bli tillfixad.

Friluftsdag

idag var det friluftsdag för alla på västermalm. jag, emilia och jenny var några av dem som begav sig till södraberget för lite utförsåkning. blev dock bra mycket mer fika och pratande än skidåkning kan jag ju säga. men några åk blev det ändå. dock såg vi inte till någon ren (ni som har följt nyheterna vet kanske vilken jag pratar om.)



 

Nedräkningen har börjat

har precis kommit hem från sånglektionen på kulturskolan och sitter nu här med en kopp te och kollar runt lite. övade på i'm sorry av dilba för sista gången idag. gick verkligen skitbra (: gillar maria (nya sångpedagogen) mer och mer för varje gång. hon kör lite andra övningar och metoder än isabella, så det är kul att få prova på något nytt. efter sportlovet ska vi jobba med ironic av alanis morissette och misery business av paramore. misery business kommer döda mig, det är asmycket text och snabbt går det. men det ska bli kul.

idag på skolan hade vi hål på 2½ timme. så jag, elin och några av de andra tjejerna i klassen tog och satte oss ned och började jobba på en kalender som räknar ner till studenten. den blev riktigt finfin om jag får säga det själv. använde oss ut av ett stort papper som vi sedan ska sätta upp på anslagstavlan vid våra skåp. har skrivit in när vi ska åka till bulgarien, när vi har lov, när folk fyller år, mm. det ritades även små fina bilder som passade in till vissa perioder, så som påskhäxa, en sol till bulgarien, studentmössa och champanieglas, mm. som sagt, riktigt tjusigt. får se om det kanske kommer någon bild på den när den blir klar.

nu ska jag stoppa i mig lite mer mat och ta det lugnt en stund innan det är dags att åter igen bege sig mot kulturskolan och kören. ajöss så länge.

Hemmakväll

idag hade vi ca fem timmar biologi på skolan. först var det bioteknik där vi fick leka csi och försöka lösa ett fall om ett försvunnet näbbdjur, sedan hade vi vanlig biologi. första lektionen fick vi se på en film om virus som hade en berättarröst som lät som att komma från sagan om ringen eller något liknande, och därefter var det biologilabb. förövrigt har det varit iskallt idag (om någon skulle ha missat det.) hade ca -20 grader imorse. brr. jag och emilia fick springa och hämta jackorna när vi såg på filmen eftersom vi höll på att frysa sönder nere i biologisalen. när skolan var slut gjorde vi snabbt testerna till akvariet och drog sedan iväg till friskis och tränade ett litet tag innan vi fick skjuts hem.

nu ikväll har jag bara tagit det lugnt. kände att jag verkligen behövde det idag. har inte varit hemma på flera helger så det var skönt att bara ha en enkel hemmakväll tillsammans med familjen. åt tacos och myste sedan framför tvn och let's dance.

Säsongsstart



äntligen har grey's anatomy dragit igång igen. har suttit framför tvn tillsammans med kattungarna och bara myst.

idag har jag varit hemma - igen. har inte sovit en blund på två dygn och känner mig mer död än levande just nu. var i alla fall duktig och pallrade mig iväg till hedbergska imorse för att ha körsång. har inte varit där på evigheter känns det som. men efter det sa tröttheten och huvudet ifrån och jag tog bussen hem igen.

imorgon börjar vi 12.25. tänkte dock ta 07.20 bussen in till stan och träna nån timme innan. ska bli skönt. nu tänkte jag ta och packa ihop lite grejer och sedan gå och lägga mig (och hoppas på att jag i alla fall får nån timmes sömn.) god natt.

19.56

har på tok för många saker att tänka på just nu och för många saker som måste göras. usch. skulle verkligen behöva en minut eller två och bara få andas. skulle vara skönt för omväxlings skull.


idag hade vi ingen skola, men ändå bestämde sig jag och emilia för att dra in i alla fall och fixa akvariet som är vårat projektarbete. det var verkligen i behov av en storrengöring, och så blev det. bytte vatten, gjorde ren sanden och tog bort en massa äckelväxter. så nu börjar det se lite fint ut igen. efteråt var det friskis som gällde. körde en "prova på" dag idag och ska fixa terminskort nästa gång. vi har bestämt att emilia ska bli min personliga tränare, så nu blir det till att jobba hårt i fortsättningen (; ska försöka jobba ca 2-3 gånger i veckan och även försöka slänga in något simpass när jag har tid för det. sunny beach -09 here i come! (;

Bilder från 13/2

här kommer några bilderna från förfesten hemma hos simen i fredags. enjoy (:








 

Skojar ni?

inte nog att jag missar spelningen i maj, jag kommer dessutom missa en konsert med miyavi. kul, verkligen. var och såg han sist han var och spelade i sverige, och kan säga att det är en dag jag aldrig glömmer. så sjukt värd. bulgarieresan måste bli jäkligt bra om det ska kunna väga upp det här.



 

Fanfanfan!

fanhelvetesjävlaskit!!!

är så less nu så att jag bara vill sätta mig ner på golvet och gråta. har fått reda på att tåget till bulgarien går 18.03 från sundsvall den 16:e maj istället för den 17:e, som jag hade fått för mig. skulle nämligen ha spelning hela kvällen med bandet den 16:e och har varit aspeppead inför det. men nu går ju inte det eftersom jag måste sitta på ett tåg då om jag vill följa med till bulgarien. fanfanfan! var helsäker på att tåget skulle gå på söndag och att flyget gick på måndag morgon, men icke. visst, bulgarien kommer bli jättekul, men hade verkligen sett fram emot spelningen :'(

Helgen

blev en riktigt bra kväll igår kan jag ju säga. var som sagt först förfest hemma hos simen och sedan studentfest inne på oscar. träffade massa trevligt folk och dansade non stop hela natten (jag har fortfarande ont i fötterna. haha). pratade även med en viss person om vissa saker. kändes bra att få reda ut allting och jag förstår.

nu ikväll har jag varit på tjejkväll hemma hos jenny tillsammans med emilia, mintan, nada och emma. hade massa tjejsnack, kollade på melodifestivalen och film och tjockade i oss ben & jerry's och massa annat gott. verkligen jättemysig kväll, precis vad man behövde.

Kvällsfika

har nyss tryckt i mig ett par mackor och sådär ett halvt kilo pepparkakor, så nu är jag mätt och nöjd. jag äter så sjukt mycket på kvällen. får alltid världens sötsug och stoppar i mig allt jag hittar. haha. tjockisjenny. tror nog att jag får försöka dra ner på ätandet lite om jag inte vill vara stor som ett hus om något år.

imorgonkväll är det fest hos simen och sedan studentfest som gäller. jag är peppad. ska iväg imorgon efter skolan och leta efter något att ha på mig och fixa lite andra småsaker. funderar på att köra svart kjol och nått linne. något enkelt bara. hur som helst så skulle jag behöva en kjol vilket som. tror faktiskt inte jag äger en kjol.. ingen jag skulle komma på tanke att använda i alla fall. så det skulle vara bra om man hittade någon man tyckte om. kanske att jag också träffar upp anna på stan när hon slutar. var aslängesen vi gick på stan tillsammans. hennes uppgift blir att agera som smakråd, och om hon är riktigt snäll kanske jag bjuder på chailatte.

nu ska jag vara duktig och skriva loggbok och skicka in den till krister. är på tiden tycker jag. heh. måste bli en bättring på den fronten.

Sömnproblem

jag hatar det här. jag HATAR det.

varför kan inte jag också sova som normalt folk? nej, istället får jag ligga vaken på nätterna och se hur timmarna sakta tickar förbi. på tre nätter har jag sammanlagt sovit ca 4-5 timmar, alltså ca 1,5 timme per natt. det är stört. man orkar inte ha det såhär. jag orkar inte ha det såhär. det har gått så långt att jag inte ens klarat av att gå till skolan de senaste dagarna. känner mig sjuk, huvudet känns tungt och gör ont och jag känner mig alldeles svimfärdig. usch. visst, jag är van att sova få timmar per natt. kan klara mig med 3-4 timmar. men det här är bara för mycket.

Glada nyheter

tvserien 24 har dragit igång igen, och som vanligt sitter jag och pappa bänkade framför tvn. som vanligt handlar det om  något terroristanfall och självklart är det bara jack bauer som kan stoppa allting. hur det går för honom får vi se. jag vet i alla fall två personer som kommer vara trogna tittare vecka för vecka.

fick ett sms av isabella nu ikväll. hon sa att hon skulle börja jobba som våran körledare igen från och med imorgon. gissa vem som är glad? (: ska bli så skönt att få tillbaka henne istället för honom som vi har nu som är så seg så man vill dö. hon skrev även att hon inte orkar ta några sångelever än, så jag kommer få ha en annan sånglärare (som jag skrev i förra inlägget) tills vidare. men hur som helst så är det verkligen skönt att hon är tillbaka.

nu ska jag sätta mig och kolla på några avsnitt av gossip girl, sedan blir det sova.

Kvällsplugg och sånglektioner

jag sitter och lyssnar på några låtar med robert pattinson och håller på att skriva klart alla labrapporter och uppgifter till biotekniken som ska in imorgon. det är tråkigt, men som tur är har jag redan kommit halvvägs och det är inte särskilt svårt. men tråkigt. 

idag ringde de från kulturskolan och meddelade att jag ska få börja med sånglektioner igen. gissa vem som är glad? (: sist jag hade någon lektion var innan sommarlovet tror jag, så det var ett tag sen. kommer dock få en annan lärare än sist eftersom isabella fortfarande är sjukskriven och inte orkar jobba mer än 25%, vilket är fullt förståligt. ska prova några veckor med den här nya läraren nu och se hur det går. kanske om jag har tur får jag tillbaka isabella när hon orkar jobba mer. hoppas verkligen på det. men hur som helst ska det bli kul att komma igång med sången igen. så, måndagar kl 13.30 it is! (:

imorgon ska jag på 50års fest. det är fias mamma (som även är en av mammas barndomsvänner) som fyller år. ska tydligen komma dit en massa folk, vilket är kul. vet dock inte vad jag ska ha på mig. kanske min grå/svart-rutiga klänning jag köpte på cubus för ett tag sen. bli jättesöt med ett band och rosett i midjan. vi får se, lutar åt det hållet i alla fall.

nej nu måste jag fortsätta med biotekniken.
adjöss.

Musiktips

har varit inne på youtube och kollat runt lite och lyssnat på musik.

en kille jag måste tipsa om är Matt Lysegaard som kommer från danmark och är 21 år. han spelar covers av olika pop/rock låtar, och gör det jäkligt bra också om ni frågar mig. killen är verkligen begåvad.


Cover av that's what you get - paramore

 

Dags att sova kanske

jag är hungrig, men jag har redan tryckt i mig tre mackor och en apelsin och har dessutom redan borstat tänderna, så det får va.

har precis kollat klart på sjunde avsnittet av the city och sitter nu här och funderar på om man kanske skulle ta och lägga sig eller inte. egentligen borde jag sitta och tokplugga inför historiaprovet som vi ska ha på torsdag, men jag är ledig nästan hela dagen imorgon förutom en lektion mellan 8.30-10.00 så jag har tid på mig. tror dessutom inte att det var så många sidor i boken så det ska nog inte vara allt för jobbigt att plugga in tycker jag. 

men nej, nu ska jag nog sova ändå.
dröm sött.

Children of the sea

blev inte att vi spelade någonting ikväll med bandet. istället satte vi oss ner och funderade ut massa låtar som vi ska spela på spelningarna i maj. spelningen på folkets park 16:e maj kommer bli kul. ska kanske spela sådär tio låtar eller något. vi är van med att spela 2-3, så att få möjlighet att spela tio låtar om vi vill känns ganska stort just nu.

förutom spelningarna i maj blev vi erbjudna att spela i sollefteå, men det blev tyvärr inställt. eventuellt att vi även har chans att spela i borlänge, men det känns lite väl långt bort så vi vet inte. hur som helst så är det att repa in låtar och skriva nytt som gäller just nu. men bara det ska bli jäkligt roligt (:

Tisdag

sådär ja.. så var man hemma från skolan.  ska äta något snabbt för att sedan ta 15.40 bussen in till stan igen och träffa killarna på musikskolan. känns som om det var veckor sen man träffade dem alla. vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, förmodligen börja fundera ut någon repetoar till spelningarna nu i vår. vi får se.

sitter och dricker varm choklad nu. riktigt gott. kom och tänka på när man var liten, när björn och stefan brukade komma hit och när vi åkte pulka i backen på våran baksida. mamma brukade då alltid komma ut med mackor och varm choklad till oss och så satte vi oss på alltan i en snöhög och åt. det var tider det.

jag längtar tills sportlovet då christian och isabelle och barnen kommer. då ska jag åka massa pulka med amelie och yannick (:

Bilder

här kommer några bilder från i lördags (:



marcus

jag och emilia

tobbe, peter och johan

kristoffer, marcus och peter

tobbe, alex och micke

maria och tobbe

Vilket mörker

lampan i taket i mitt rum har gått sönder så nu sitter jag här med endast fönsterlampan som belysning. måste leta rätt på nån glödlampa sedan så att man ser vad man håller på med.

idag blev jag hemma från skolan. ryggen är inte på bättringsväg och jag har stapplat omkring som en annan pensionär hela dagen. minsta rörelse dödar mig. hoppas det blir bättre tills imorgon, för då jäklar ska jag till skolan, vare sig jag får krypa dit eller inte!

Changeling

har legat i sängen och kollat på film nu ikväll. såg bland annat changeling med angelina jolie i huvudrollen. filmen bygger på en sann historia om christine collins och hennes sökande efter hennes försvunne son. filmen var riktigt bra om ni frågar mig.




 

Ryggont och snabbt om gårdagen

först och främst, aj. ajajaj!
råkade slå i ryggen igår och den dödar mig just nu. kan knappt röra mig.

gårdagen var i alla fall bra. först blev det laserhallen tillsammans med emilia, tobbe, peter, kristoffer och marcus och sedan fest hemma hos tobbe tillsammans med massa trevligt folk. visst, kvällen slutade inte riktigt som vi kanske hade tänkt oss.. menmen, jag hade trevligt ändå (:
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0