Jag har så trååkigt!

usch. sitter bara här och gör ingenting. allt folk är upptagna med annat eller är bortresta och anna är tråkig och vill inte hitta på något. känns lite för sent för att ringa till fia och höra om hon vill ut också.. funderar på att kanske gå ut och gå ett tag eller baka något, men jag vet inte.

i veckan drar i alla fall gatufesten igång. vet fortfarande inte om jag ska gå eller inte, kan inte bestämma mig. har heller inte hört efter om nån annan ska gå. heh. bra planering här (; men vi får väl se antar jag. ska nog in imorgon i alla fall då det är gratis. vet inte om jag orkar betala ca 600 för 3-dagars..

Home sweet home

så var man åter hemma igen i kära gamla matfors.
dagarna i uppsala var riktigt bra. strålande sol och +30 i skuggan, bad och bruna ben, glassätande och shopping. har inte gjort annat än njutit för fulla muggar.

har ni haft det lika trevligt här hemma? (:



ligger och fular oss på gräsmattan vid poolen

systeryster drar till med en glad turistpose

jättestora uppsala domkyrka och lillalilla jag

anna drar åter igen till med en glad turistpose

inne i kyran fanns det en massa olika gravkistor mm.

vid darwins trädgård

posing

trädgården och ån

se vad vi hittade, körandes längst ån... hemorten gör sig påmind (;

ännu mer posing vid en damm nedanför slottet (där vi även såg bobby, frisören ni vet :b)

 

Uppsala nästa

yes, nu drar jag iväg till uppsala. är förmodligen hemma på måndag.
ni får ha det så bra tills dess. hej så länge (:



 

Nattinlägg

god kväll/natt på er allihopa.

sitter för tillfället och lyssnar på journey och lite andra rockklassiker, samtidigt som jag är inne på make up stores hemsida och kollar runt lite. så himla mycket saker jag skulle vilja ha därifrån. skulle lätt kunna ruinera mig totalt. heh. nej, men har fått lite presentkort där som jag hade tänkt försöka utnytja snart. tänkte även ta en lektion för ca 500 då man även får välja produkter av samma värde. så då blir det till att shoppa loss, hejja! finns säkert dem som tycker att jag borde lägga pengarna på vettigare saker, vilket jag till viss del kan förstå, men icke (;


Dålig uppdatering

vet att jag har varit jättedålig när det gäller uppdateringen under senaste tiden. om jag ska vara ärlig har jag inte känt någon som helst ork för bloggen eller bloggandet. inte för att jag har haft sådär jättemycket att skriva om, men ändå. har mest tagit det lugnt här hemma med syster. skönt det med ibland.

imorgon ska jag nog mest packa en massa, får se om jag kanske hinner hitta på något annat också om jag får lite tid över. åker hur som helst ner till uppsala på fredagmorgon och blir borta i några dagar. ska bli skönt att få komma bort ett tag. har heller aldrig varit och kollat riktigt i uppsala så det ska bli kul. ska göra stan med syster och sedan bara ta det lugnt vid poolen och njuta av det förhoppningsvis fina vädret.

men nu ska jag nog ta och försöka sova lite. försöker vända tillbaka på dygnet igen (vilket går sådär om jag ska vara ärlig.) så godnatt på er nu allihopa, dröm sött (;

Bra kväll

idag har jag spenderat kvällen tillsammans med världens bästa fia. som jag skrivit förut blev hon utbjuden på middag och bio av mig i 18 årspresent. så idag drog vi alltså iväg in till stan för att fira lite. satte oss på en uteservering på en thairestaurang och njöt i solen och av den goda maten. kan inte minnas sist jag åt så mycket. vi rullade nästan iväg när vi gick därifrån. så himla gott det var! efter middagden fick vi stressa för att hinna till bion i tid där vi såg filmen the hangover. en av de bästa komedierna jag sett på länge måste jag säga. om ni inte redan sett den, se den (: försövrigt så himla värd kväll, trots vissa små oturligheter (;



 

Miyavi

OHYES! :D
den 24:e september ska jag åter igen ner till stockholm och se den här mannen.
har nu gått lite mer än ett år sen sist så det ska bli galet skoj att se honom igen.
lycka säger jag bara, lycka <3


 

Midsommar

imorgon är det midsommar gott folk. detta ska firas tillsammans med fia och hennes familj här hemma i kära gamla runsvik. kommer säkert bli jättetrevligt som vanligt med grillning och allt. får hoppas på fint väder bara (:

hur ska ni fira midsommar i år?



 

Tack för 3 underbara år

ja så var det alltså över, gymnasiet, natur, allt. sorgligt, men ändå så otroligt skönt.
tack N06C för dessa underbara år, kärlek till er alla.


glad och nytagen student

ser ni likheterna?

sofie, jenny #2 och jag

på kvällen, efter studentmottagning och allt, blev det utgång med världens bästa klass

 

Sån tid det tar..

håller på att flytta över allting från den här datorn till en extern hårddisk så jag kan lämna in denna till datanissen imorgon på skolan för omformatering. datorn behöver verkligen en storstädning just nu. allting går så sjukt segt och så hänger den sig hela tiden. lika bra att passa på att fixa den medan man har chansen.

annars idag har jag inte gjort så speciellt mycket. mamma och pappa har varit på kattutställning, så jag och syster har varit helt ensamma hela dagen. har bara tagit det lugnt hela dagen, rätt skönt att inte göra någonting ibland. imorgon klockan elva är det vagantdansträning som gäller. har inte varit med på de senaste träningarna så det blir till att hänga med imorgon.

Dags för ny lista kanske

sitter här och tråkar lite. var ett tag sen man gjorde någon lista så här kommer en (;


Brukar du  vara..

Glad: ja oftast
Ansvarsfull: jodå
Envis: envis är mitt andranamn
Lat: oja! haha
Känslig: sådär, beror på situationen
Humoristisk: yesyes
Sur: det händer väl
Deprimerad: jag går natur, vad tror du?
Morgonpigg: usch nej. nattmänniska
Diciplinerad: inte särskilt
Tålmodig: inte egentligen
Avundsjuk: det händer, men försöker att inte vara det
Den som håller tider: 10 min försent är min grej
Pluggisen: kvällen innan brukar det oftast bli

Fakta..

Bakgrund: mormor från tyskland, mamma från kanada, pappa från sverige.
Religion: kristen, fast religion är väl egentligen inte min grej
Musikstil: rock för det mesta
Hatar mest: att frysa
Älskar mest: sjunga, stå på scen, musik, resa
Favorit mat: lasagne
Arbete: klippa gräsmattan? x)
Skola: läser sista året på natur
Drömjobb: sångerska i band, make up artist
Realistiska jobb: något inom musik, make up artist
Hobby: sjunga, repa med bandet
Ogillar: falskhet, folk som bara pratar om sig själva

Är du den som gillar...

Cola eller Fanta: cola. har blivit beroede den senaste veckan
Kött eller Veg: kött
Pasta eller ris: pasta

Sommar eller Vinter: sommar, ge mig sol och värme!
Dansa på fester eller sitta i hörnet: dancingqueen
Tv eller Film: film är mysigare

Har du...

Varit utomlands: norge, danmark, tyskland, frankrike, bulgarien, turkiet..
Rökt: nej, och kommer aldrig heller
Snusat: provade nikotinfritt en gång på skoj, smakade äckelpeppar
Druckit alkohol: yes
Smitit ut: haha, vet inte om jag kan kalla det smita ut men jao
Varit på tv: tror inte det
Varit på konsert: har sett funeral for a friend, my chemical romance, an cafe, 30 seconds to mars, linkin park, miyavi, avenged sevenfold, iron maiden.. har jag glömt någon?
Gått i någon sport: har nog provat på det mesta. dock inte stannat mer än ett halvår eller så
 

Mentorslunch och parteyy

mentorslunchen igår gick fint. alla i klassen närvarade och var glada. blev grillning, presentutdelning till mentorerna och jättegod efterrätt. inte fel, inte fel. var visserligen mulet väder och lite kallt, men det var inga större problem.

senare på kvällen var det utgång och studentfest på stadshuset som gällde. men först blev det förfest hemma hos emilia i matfors tillsammans med massa trevligt folk. fick skjuts av linn in till sundsvall och under tiden ringde lisa upp ida och som vi prata lite med samtidigt som vi lekte mumintroll. heh. väl på stadshuset var det väl sådär, kändes lite segt. men det är egentligen inte så konstigt då man aldrig kan sluta upp med att jämföra med sunny (; men överlag var kvällen rätt så skön.



anton med gogrogg

rock-n-roll (;

jag och kvällens värdinna

anders leker gevär med antons ben?

jocke och jag

elin med partypasta :D

jag - huh? simen sitter som vanligt i bakgrunden och suger i sig en gogrogg


foto: emilia 

Torsdag

usch vad dålig jag har blivit på att uppdatera den senaste tiden. shameshame. har iofs inte hänt sådär jättemycket den senaste tiden som är värt att skriva om, men ändå. får försöka skärpa mig lite.

imorgon är i alla fall jag och klassen inbjuden av bill och anna-karin hem till a-k på avslutningslunch. grillning är vad som står på schemat. kommer säkert bli jättetrevligt, speciellt med tanke på umgänget. får även hoppas på att det blir bra väder. skulle nog vara det ända som skulle kunna förstöra dagen, men det ska nog vara mycket till (:


här får ni en liten bild med mig och moysan (lemi - katten med tusen smeknamn) som togs för några dagar sen då det var fint väder ute. fler sånna dagar hoppas vi på.

 

Nu är det över

äntligen är det över! :D allt skolarbete är klart och betygen är satta. känns så himla skönt att inte behöva tänka på det mer. satt uppe hela natten och gjorde klart alla psykologiuppgifter som jag sedan skickade in. det tog sin lilla tid kan jag ju säga. från sju igårkväll till nio nu på morgon. rätt trött i huvet efteråt var man i alla fall. heh. men nu är som sagt allting klart. är hyffsat nöjd med betygen, allt ordnade sig tillslut vilket känns bra. var och tömde skåpet dag så nu är det tomt. så nu är det bara att peppa fram till studenten, sen är man fri! :D

En bal på slottet?

nej inte precis, snarare hotell södra berget. men det fungerade väl det med.

årets studentbal gick alltså av stapeln igårkväll. blev först förfest hemma hos callans med champaniedrickande och prat och därefter blev det limosin upp till hotellet. väl där bjöds man på fördrink och senare under kvällen var det trerättersmiddag och dans. under middagen var det även underhållning av komikern martin soneby. alla var verkligen jättefina med sina klänningar och kostymer. inte varje dag man får se folk så uppklädda så det var kul.

slutbetyg för kvällen bli väl ett ok. var lite av en besvikelse, men fortfarande helt okej alltså. umgicks med trevliga människor, åt god mat (framför allt efterrätten) och dansade. kände mig dock en aning opeppad och inge vidare festsugen. känner mig rätt så mätt på sånt efter sunny, sedan så kan det ju aldrig hålla samma nivå som där nere (;

bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0