Melvin och hans små vänner

hur söta är inte de? :')





 

090930

halloj allihopa, allt bra? ligger i sängen och lyssnar på musik och tar det lugnt. antar att man borde sova snart men ska nog se på något avsnitt av nån serie först. får se vilken det blir, har typ sett klar alla jag ser på redan. idag börjar i alla fall nya säsongerna av the hills och the city i usa, så snart lär de vara uppe på mtv.com så man kan kolla.

idag har kirill och lidia varit här och kollat på lilla raya. vi drack te och lekte en massa med busfröna som flög åt alla håll när kirill lekte med dem med en vippa (; verkligen astrevliga människor. lidia är så himla söt, skrattar och skämtar åt allt. vi satt och pratade lite om usa och hur det var när kirill spelade hockey där och lite saker jag kunde tänka på om jag nu åker dit nästa år. efter att de hade åkt hem blev det idol och nudlar för min del. mums! har missat en massa avsnitt av idol så jag känner att jag inte har så stor koll på de som är med nu vilket gör att det inte är lika kul att titta längre, men man kommer väl in i det så småningom skulle jag tro (:

Planer

jag och emilia har pratat lite ikväll om en grej vi funderar på att göra och jag känner mig verkligen jättepeppad inför det hela. är dock inte helt bestämt än, behöver kolla lite saker först. men jag hoppas vekligen att det går som vi vill. vad vi planerar låter jag vara osagt tills allt är klart och vi vet hur det blir, men hoppas!
 

Miyavi - Fryshuset 24 september

O-M-G! kan det bli mycket bättre än såhär?

konserten var så jäkla underbar! det var bättre än förra gången, och redan då var det riktigt, riktigt bra. på förra konserten spelade han ganska många nya låtar vilket gjorde att man inte hade hört alla än (de är rätt så svåra att få tag på), men den här gången spelade han mer kända och lite nyare låtar vilket gjorde att man kunde sjunga med i de flesta. blev också en massa prat och en hel del skratt. underbart!

bästa var ändå när miyavi lutade sig ned från scenen och sträckte sig mot publiken längst fram i mitten där vi stod. JAG HÖLL HONOM I HANDEN!! :''DD tror ni jag dog eller? om inte kan jag i alla fall dö lyckligt nu. på slutet av konserten slängde trummisen även ut sina trumpinnar och jag fångade ena i luften. sen kom visserligen en miljon andra och drog den ifrån mig vilket var riktigt synd. men jag fångade den först i alla fall, det är alltid nåt (;


"Who ripped my shirt off? .. Fuck you.. *Smile* If you love me, I'll be back, I promise you"
Tusen miljoner tack till den underbara människa som drog av honom tröjan!! :''D



 

Stockholmsresan

jaa, nu var man alltså hemma igen. resan var riktigt bra. jag och anna bodde på ett sött litet vandrarhem i gamla stan där vi hade det jättemysigt. vi sprang även omkring en massa på stan. jag tror vi klarade av hela stockholm city på två timmar andra dagen innan konserten (skriver mer om den i ett annat inägg). haha. som vi sprang. gick även en massa på stan sista dagen, men tog det då betydligt lugnare (; jag köpte en jättemysig stickad kofta inne på topshop, ett par slitna jeans från cheep monday, en A7X t-shirt och en parfym inne på make up store som luktar jättegott. sitter och sniffar på den hela tiden (;

ja som sagt, riktigt bra resa. hade verkligen kul. kommer förmodligen åka ned igen tillsammans i slutet av november om det blir som vi vill. får se hur det blir. hoppas i alla fall.

det blev inte så mycket kort eftersom vi hela tiden glömde bort kameran där nere. men här är några bilder från resan i alla fall (: blev dock inga bilder från själva konserten då det var foto/filmförbud.



första kvällen. åt äckelpizza och tog en mysig kvällspromenad i gamla stan

dampade oss inne på rummet. här leker jag hattifnatt med annas täcke på huvet

dag två. anna och jag i konsertkön till miyavi

på väg in till konsertlokalen. regnade lite till och från, men det gjorde inte så mycket

köade tillsammans med therese och emilia som vi träffade på förra miyavikonserten

dag tre. gick på stan, shoppade lite och åt en massa kinamat
 

Sthlm och konsert

woho! så var det snart dags! :D
imorgon(läs idag) drar jag och syster ner till huvudstaden våran. konsert och shopping står på schemat. ska bli så galet kul att se miyavi igen. såg han förra sommaren och det var riktigt, riktigt bra. hoppas att det blir lika bra, om inte bättre, denna gång <3

kommer hem sent på fredag, ni får ha det så bra tills dess.



 

Fix hos Emilia

idag har jag alltså varit hos emilia. vi åt äppelkaka, pratade och fixade lite med hennes bloggdesign. blev en ganska enkel och stilren design, men tycker ändå att den blev helt okej. vad tycker ni? hoppas hon blev nöjd iaf (:



 

Innan läggdags

jaha, dags att sova snart kanske? eller snart och snart.. skulle väl ha sovit för ett bra tag sen egentligen. men har man en fucked up dygnsrytm så har man. lär inte somna förrän fem i natt. menmen. ska hur som helst ta och kila ut till köket en snabbis och ta mig en rostad macka och ett glas mjölk. mums på det. övrigt ikväll så har jag varit på kören. var sjuk förra gången då den satte igång, så detta blev första gången för mig. skönt att vara igång igen. har (som jag skrev för ett tag sedan) byt stämma, från första supran till alt. alltså från ljusaste till mörkaste. var lite osäker på hur det skulle gå då det är ovanligt att man hoppar ett sånt stort steg. men det gick faktiskt helt okej. lite jobbigt bara då vi körde några gamla låtar och jag var tvungen att lära mig nya stämmer på dem då jag var van med helt andra. vilka problem man har. haha. nej, men det kommer nog bli kul. anna var även på antagningsprov till kören idag. riktigt nervös var flickan, men det verkade ha gått bra ändå. får se om hon kommer med eller inte (:

imorgon ska jag iväg till emilia var det tänkt. stackarn har opererat knät och kan inte ta sig någonstans, så då får jag komma och hälsa på (: tänkte ta och se om vi kunde fixa lite med hennes bloggdesign. har lovat att jag ska hjälpa henne med den ett bra tag nu, så det är dags att ta tag i det. vi får se hur det går.

nej, nu blir det macka, sen sova. god natt.
 

Kryssning

i slutet av oktober har jag blivit medbjuden på kryssning av linnéa tillsammans med sofie till åbo. har aldrig varit på kryssning förut så det blir säkert kul, om inte så har jag i alla fall trevligt sällskap under tiden (: får hoppas att man inte blir sjösjuk bara (; haha. äh, det ska nog inte vara några problem.



silja galaxy
 

Uppdatering

jaha, nu har det åter igen gått ett tag sen man skrev något. emilia sa åt mig att det var dags för en uppdatering, så här kommer väl en då (;

i veckan gjorde jag väl inte allt för mycket. kände mig dålig första halvan och låg mest sängliggandes. fick även upp ögonen för serien true blood och såg klart båda säsongerna i en följd. gjorde inte mycket annat än låg i sängen med datorn och kollade. haha. vilket liv man har (; var iväg till arbetsförmedlingen i fredags (bättre sent än aldrig, right?) och skrev in mig. nu blir det till att söka jobb. dock verkar det vara helt omöjligt att få något jobb just nu, så vi får se hur det går.

nu i helgen har vi haft "releaseparty" här hemma (; pappa fick i 50års present spela in en skiva tillsammans med några av hans och mammas kompisar och nu var den alltså klar så alla kom hit och lyssnade på den. låten de spelade var smoke on the water, och om jag ska vara ärlig så lät det förjävligt (; alla spelade i olika takter och typ fem pers sjung samtidigt, så allt var bara en enda stor röra. men till deras försvar får jag väl tillägga att de endast hade två timmar på sig att lära sig spela instrumenten, sjunga och spela in, så det var väl lite stressigt. haha, menmen. bra jobbat.
 

090914

idag har jag varit ensam hemma större delen av dagen. har tränat in några låtar som måste in i huvet (men som aldrig tycks fastna) och tagit det lugnt. skulle egentligen ha varit på kören som började nu ikväll, men har mått jätteilla och inte känt mig allt för pigg så det blev inget. istället kom kirill och lidia och hälsade på. vi fikade, pratade och myste en massa med småttingarna. trevligt, trevligt (:

igår var jag ute och övningskörde lite för första gången på år känns det som. pappa skulle ta med anna ut och övningsköra för första gången och jag tänkte att jag lika gärna kunde följa med och köra lite jag också. gick rätt så bra för anna för att vara första gången. dock har tjejen ingen koll alls på vad hastighetsbegränsning innebär och tycker allt för mycket om att leka rallyförare, men annars så (; gick rätt så bra för min del med tycker jag. var som sagt riktigt längesen jag körde sist så jag trodde att jag skulle ha glömt bort allt, men det gick faktiskt bättre än väntat (: nu gäller det bara att fortsätta köra lite då och då så att jag får mitt himla körkort jag också nån gång! :P

men nu ska jag sova. god natt.
 

New Moon

som jag längtar!



 

Rep

idag har jag varit och repat med pojkarna. första gången sen innan sommarlovet, så det var kul. var ett tag sen man såg dem. kom dock försent på grund av att bussjäkeln var 25 min(!) försenad. då känner man sig lagomt glad kan jag lova. hur som helst, kom inte allt för sent så det ordnade sig. väl där gick det väl hyfsat. fortsatte att öva på en låt som vi började med innan sommaren. dock hittade vi ingen sångmick som passade, så jag fick sjunga utan vilket var lite svårt då varken jag eller killarna hörde mig :b menmen, får vi ordna tills nästa gång.

tills nästa gång ska vi även träna in den här låten. bullet ride av in flames. och nej, jag ska inte sjunga som han gör i låten. vi ska göra om den lite som tur är. trodde killarna skojade med mig först när de spelade upp låten. haha. men det kommer säkert bli bra (:



 

Torsdag

hejhej allihopa. dags att sova snart? jag vet att jag ska det i alla fall. måste verkligen vända tillbaka på dygnet - igen. 

idag har kirill starkov (hockeyspelare i timrå) och hans tjej varit här och kollat på kattungarna. de verkade ganska intresserade så vi får se om de köper någon eller inte (:

förutom det har det inte hänt allt för mycket idag. åkte iväg till badhuset och simmade ett tag. var så himla skönt. älskar att simma (dock inte på idrotten då bill tvingade oss att simma 80 längder.) blev i alla fall ett par 30 längder. hann bara med ett tag då jag ville hem och hinna se på idol (; ska hur som helst försöka simma några gånger i veckan. bra träning utan att det egentligen inte känns som träning. provade att gå på gym ett par gånger, men det var verkligen inte min grej. för tråkigt. frår hoppas detta går lite bättre (:
 

Top Model

ikväll har jag kollat klart på top model säsong 12. självklart så vann inte min favorit (brukar det inte alltid vara så?), men tycker ändå att tjejen som vann var en värdig vinnare. vad ska man nu se på för serie? något förslag?



 

Inte över än

blev tyvärr ingen tripp till stan idag. kunde inte somna förrän efter halv sex någon gång, så jag har känt mig lagomt seg idag. klev dock upp vid tio och tänkte att jag i alla fall skulle försöka ta mig in till stan. kändes lugnt i början.. gick upp, tog en macka, gjorde några andra småsaker.. sedan satte det igång igen, med nysningar och allt. gissa om man blev less. så det var bara att skicka iväg ett sms till emilia och säga att jag inte kunde idag och sedan åter krypa ned i sängen för att försöka sova bort det värsta.

vaknde lagomt till middagstid och har sedan dess, men undantag då jag var och åt, gömt mig inne på rummet. borta från allt vad katter och damm heter. känner fortfarande av det, men nyser inte längre vilket är skönt. ska försöka hålla mig borta från allt ett tag till då det är så pass lätt att det sätter igång igen och hoppas att det försvinner helt.

I sneezed and blew my head off!

gaaah!! jag håller på bli tokig!

jag nyser, nyser och nyser hela tiden. det rinner både ur näsa och ögon, och jag känner att hostan inte är långt borta. kommer aldrig kunna somna om det fortsätter så här. jag hatar verkligen när jag får sånna här allergi/nysattacker. nån av katterna har säkert legat och gosat i min säng utan att jag märkt något eller så har jag glömt att tvätta händerna efter att ha hållt på med kattungarna och sedan kliat mig i ögat eller något. hoppas verkligen att det lugnar ned sig snart. det värsta är att det kan hålla i sig så himla länge, upp till två dagar utan problem. nyser och snorar konstant och är allmänt överäcklig. tro mig, ni skulle inte ens vilja ta i mig med tång när det väl sätter igång på riktigt. usch nej, hoppas verkligen att det lugnar ned sig, annars blir det förmodligen ingen tripp till stan imorgon med emilia. uschuschusch!



 

Breathing Out

god kväll gott folk, dags att sova snart eller? (:


sitter och lyssnar på elias och hans band remedy inne på myspace. de spelar någon blandning av punk/rock. är kul att höra elias sjunga då vi missade när han och david spelade på stadsfesten i eksjö. fick dock lite "privata uppträdanden" senare under kvällen så vi överlevde (;

idag har jag varit ensam hemma. har haft en riktig mysdag och bara tagit det lugnt. har gosat en massa med melvin och kattungarna, tagit ett bad, kollat på lite serier och tjockat i mig en massa godsaker (som vanligt då.) dock har jag tydligen varit duktig och dragit på mig en massa virus eller vad det nu är på datorn. hur vet jag inte. har även råkat installera något konstigt program av misstag som nu inte går att avinstallera. bra där jenny.. sedan kan jag ju även tillägga att hela skärmen blinkar och att hela startmenyn nere är borta. behöver jag tala om att min dator håller på att krascha? (: aja, det har faktiskt varit ganska väntat under en längre tid nu så. men ett tag till lär den nog hålla i ändå skulle jag tro.

imorgon ska jag iväg till stan eller birsta med emilia. det kommer dock inte gå några pengar för min del då jag nästan princip är helt pank och behöver spara de pengar jag har kvar tills jag och syster drar till huvudstaden om två veckor. men det blir nog trevligt ändå ska ni se. skulle även behöva traska förbi arbetsförmedlingen och anmäla mig. mamma håller på att tjata ihjäl sig på mig om det här hemma så det är väl bäst att man tar och gör det ifall man ska få någon lugn och ro.

nej, nu ska jag fixa några småsaker sedan blir det sova. god natt.



REMEDY (klicka på bilden för att komma till deras myspace)
 

Genom dina ögon

ikväll har jag legat i sängen och läst ut boken genom dina ögon (the host på engelska) och ätit godis. riktig myskväll alltså. boken är skriven av stephenie meyer, som även skrivit böckerna i twilight-serien. hade inte så jättehöga förväntningar på den här boken innan om jag ska vara ärlig, men den överaskade mig faktiskt. den var inte alls som jag hade förväntat mig och den var mycket bättre än jag trodde den skulle vara. har nästan i princip sträckläst boken från pärm till pärm. den påminner till viss del lite om twilight-böckerna, så om ni gillade dem kan jag nog lova att ni kommer gilla denna med.





Från baksidan av boken:
Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort. Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne. Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.
 

Tråkar

jaha, vad ska man hitta på idag då?
är ensam hemma och det lär nog ta någon timme tills någon annan i familjen kommer hem skulle jag tro. har tråkigt. sitter inne på spotify och lyssnar på lite blandad musik samtidigt som jag går igenom några fotomappar från när vi var i björnriket i våras tillsammans med christian, isabelle, amelie och yannick. saknar dem så himla mycket! hoppas verkligen att vi träffas snart igen (:

nej, jag tror nog att jag ska skutta iväg ut i köket och ta mig en till bit chokladcheesecake. mums! (;
hade så bra så länge, hej.

090903

idag har alltså emilia varit här och hälsat på. vi åt chokladcheesecake som jag bara gjort nån timme tidigare (så den var fortfarande rätt så kletig), gosade med kattungarna, pratade om lite allt möjligt och såg på filmen the international. när filmen var slut underhöll vi oss och våran säriga humor med klassikern achmed the dead terrorist (vi kan den utantill vid det här laget (; ) och lite andra youtube-godingar innan det var dags för emilia att bege sig hemåt.

nu ska jag snabbt skicka iväg ett mail till tyskland för att sedan krypa ned i sängen och läsa en god bok innan det är dags att sova. så god natt på er allihopa.

Use somebody

god morgon allihopa!
eller ja, morgon och morgon.. har varit vaken ett bra tag nu, but still (:

sitter för tillfället och lyssnar på kings of leon och väntar på att emilia ska komma hit. var verkligen aslängesen jag såg den tjejen, då hon varit borta i italien i två månader som au pair, så det ska bli kul. ska gosa lite på kissemissarna och sedan gå ut och ta en liten promenad tror jag. 



bild från gatufesten förra året
 

Less tjej

jag blir så otroligt jävla less på att ni tjatar och inte hör på vad jag säger. jag har sagt det en miljon gånger. jag har det under kontroll. jag vet vad jag ska göra och när jag ska göra det. jag har medvetet väntat med allt detta tills nu. jag vill kunna bestämma själv och fatta egna beslut. så snälla, sluta.
 

Barnvakt

mamma håller på att dammsuga och göra rent i kattungarnas hage vid tvn, så de har fått flytta in på min säng under tiden. inte mig emot. de skuttar omkring och tuggar på allt, inklusive mig (; så himla söta! 



dåligt foto, men det var nästan omöjligt att få dem att sitta still i mer än två sekunder (;
 

Ett fungerande internet är ett bra internet

finally!
har varit utan internet i evigheter(läs ca 3 veckor) nu. eller internet på vanliga datorn fungerar väl, men där sitter jag aldrig så det räknas inte riktigt, plus att den alltid är upptagen av andra personer i familjen. så jag hittar på andra saker istället. nej, det är alltså vårat trådlösa som har legat nere. därav dålig, eller ingen rättare sagt, uppdatering här på bloggen. men nu ikväll var pelle här och fixade lite så nu fungerar allt igen. känns skönt. så ni kan nog vänta er lite fler inlägg här framöver skulle jag tro (:

nu ska jag dock ta och försöka sova lite. god natt folk.



trådlösa fungerar igen, det gillar vi
 

Eksjö

så var man hemma i sundsvall igen efter en jättebra tid nere i eksjö. var så himla kul att träffa madde och alla. veckan kan sammanfattas med supertrevliga människor, skola, chokladcheesecake, regn, kiwidrinkar, party, stadsfest, skönsång, eva & adam och ridning. riktigt värt! saknar alla redan. kommer förmodligen åka ned igen i höst/vinter, eller så kommer madde kanske hit upp. vi får se (:



becka, erica, madde, bella och denise. så himla bra tjejer! (:

jag och madde

glada tjejer

såg backyard babies på stadsfesten. bättre än sist jag såg dem, vilket är kul (:

förfest med tjejerna hemma hos bella

pusskalas mellan denise och madde

elias och david skulle såklart inte vara sämre (;

blev ett himla röj med promoe och "svennebanan"

peppade tjejer (;

elias och denise

en finfin bild på mig och maddes häst meia (; var 5-6 sist jag red, så det var ett tag sen.
trodde jag skulle vara jätterädd, men det gick bra. så min hästrädsla är numera botad (:


eksjö var underbart, mycket bättre än väntat!
tack madde och alla ni andra <3
 
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0