Visning på Berns

ooh, jag vill verkligen gå! :O fan att man inte bor i stockholm...


"Make Up Store välkomnar dig till en inspirerande skönhetsvisning där höstens look Extreme presenteras. Inspirerad av det okända och det som vi har framför oss, höstens look Extreme känner inga gränser. Extreme är spektakulär, dramatisk och tar dig till en plats du aldrig upplevt förut."


 

Torsdag

usch. det är verkligen svinkallt inne i mitt rum just nu. ligger i sängen under täcket och huttrar sönder. brr. men nog om det.

idag har jag varit en sväng på stan tillsammans med matilda. tog en snabb sväng igenom några affärer och satte oss sedan inne på barista för att fika och prata lite. mysigt, mysigt.
 

The Weekend

hej gott folk!

hoppas att alla har haft en trevlig helg, osv. det har i alla fall jag haft. emilia fyllde 20 i fredags (grattis, grattis!) så det firades med lite förfest hemma hos henne och sedan krogen en sväng. lördagkvällen bjöd bland annat på förfest hos martin tillsammans med en massa trevligt folk, drakbåtsfestivalen/invito och lite annat. bra kväll (:

sitter bara och skrattar när jag sitter och kollar igenom alla bilder och videos från i fredags. så sjukt fula de är, haha (; men här har ni några som är hyffsat normala i alla fall. enjoy.  matilda och jenny

matilda, jag och födelsedagsbarnet


me and the tequila pig (;


någon som gillar red bull? pff, inte jag iaf..
 
bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0