A7X - Stockholm, Arenan

det här slog allt, ALLT.

vi ställde oss och köade ganska sent pga olika saker. hamnade bland de längst bak i ledet och jag var helsäker på att vi skulle få sämsta ståplatserna. väl inne på arenan lyckades vi dock med lite tur och hjälp från en snäll vakt ta oss nästan längst fram till scenen tillslut.

det hände även en liten rolig grej när vi stod och väntade vid första kravallstaketet för att få komma fram till scenen. ett gäng killar kom och gick förbi oss genom staketet för att komma in bakom scenen och en av de killarna var jason berry (googla killen om ni inte vet vem han är.) jag bara stod och gapade efter honom medan anna kollade på mig och fattade ingenting. haha. det var nog  först då jag började förstå vilka jag var här för att se egentligen.

i övrigt var konserten sjukt bra! de spelade först och främs låtar från nya albumet, men även några favoriter från de andra skivorna. me like. sen kändes det självklart tråkigt att the rev inte var med och spelade, men jag tycker mike gjorde ett bra jobb i hans ställe. sen blev jag även helt söndermosad då ca 90% av publiken bestod killar och de flesta var bra mycket större än mig. men det är smällar man får ta och vi klarade oss i alla fall hyfsat helskinnade därifrån när allt var klart (; 

Avenged Sevenfold

imorgon ska jag och syster ner till huvudstaden (stockholm för er som inte vet) för att gå och lyssna på dessa pojkar. jag är rent ut sagt helt överlycklig just nu. jag har väntat i flera år på den här konserten och äntligen är det dags! visst var jag och såg dem när de var förband till iron maiden i norge för något år sedan, men det är inte riktigt samma sak. då hade vi en dålig sittplats långt upp och de i bandet såg ut som myror.. nej, nu är det minsann ståplats längst fram som gäller! (; 

Harry Potter och Dödsrelikerna

igårkväll var jag iväg på bio tillsammans med familjen och såg den nya harry potter-filmen, alltså harry potter och dödsrelikerna - del 1. kan inte säga annat än att jag gillade den. den är lite mörkare än de tidigare filmerna, men så är det ju i boken också, så inget konstigt där. 

jag tycker det är bra att de delar upp sista filmen i två delar. det gör så att de får med alla viktiga och bra detaljer som de annars kanske bara hade klippt bort. jag var lite besviken på femte filmen (fenixordern) eftersom det var den tjockaste boken men de glömde massor av detaljer, så det är jättebra att de nu tagit sig tid med de här sista filmerna. 

Ett år sedan

ååh, vad jag vill tillbaka! hade så sjukt kul de där dagarna tillsammans med fia. hoppas det inte tar allt för lång tid tills nästa gång. och då ska vi tamigtusan åka hela vägen upp! 

Fredagkväll

snark.

hej alla barn, hoppas allt är bra med er. själv känner jag mig rätt så trött. ska alldeles strax ta och borsta tänderna och sedan krypa i säng.

ikväll har jag varit hos emilia och sett på idol som vanligt. fredagstradition jue. åke även iväg till hemmakväll och hyrde film. blev sex and the city 2. 

Ny mobil

igår fick den här lilla sötsaken följa med mig hem från stan. det var verkligen på tiden! min gamla mobil gick sönder för ett tag sedan och sen dess har jag lånat pappas gamla jobbarmobil som sprakar så mycket så man knappt hör vad folk säger när man pratar med dem. har suttit och lekt lite med den nu idag och lagt in alla nummer och än så länge måste jag säga att jag like it.


Halloween

nu i helgen var det som ni kanske vet halloween och såklart skulle detta firas. på fredagen var det filmkväll med skräcktema hemma hos erik. såg bland annat paranormal activity och nya a nightmare on elm street. tror nog att vi alla var lite spända den natten när vi skulle gå och lägga oss (;
på lördagkväll var partyy som gällde. förfestade hemma hos emilia med en massa trevligt folk och drog sedan ner på stan och shakade loss. bra kväll.  lite av folket

patrik och lennart som tom och jerry. garvade som sjutton när jag först såg dem (;

en liten blandgrogg av allt som alla hade med sig.. luktade inge vidare


 
bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0