Gårdagen

hej på er.

idag har det inte hänt något speciellt jättespännade, så jag skiter helt enkelt i att skriva något om det.. gårdagen däremot kan vi väl ta lite snabbt för er som är intresserade.

var hos emilia (ovanligt? ;b) tillsammans med erik, lennart, patte, krull och martin. hade en jättetrevlig kväll med pizza från biteline, charader och en jäkla massa skratt. jag och emilia fick höra en hel del fina historier av pojkarna! hehe. efter att ha sagt hej då och god natt till emilia drog vi andra ner på stan. satte oss inne på invito och tog det lugnt ett tag innan några av killarna ville vidare till nästa ställe. jag kände dock inte att jag orkade lösa in mig för bara en timme så det blev hemgång för min del (: 

men nu mina fina vänner är det sovatime som gäller för min del, så god natt med er och dröm sött.provade mig på en så kallad lady gaga-rosett. haha, blev den inte tjusig? (;
 

Freeeedag

hej gott folk!

kom hem från emilia för en liten stund sedan. vi har ätit pizza från biteline och tryckt i oss en massa godis framför tvn och idol. mums, mums. just nu ligger jag hemma i sängen med en skål ostbågar och ska kolla på någon serie. det gillar vi.

kan för övrigt tala om att det var 6 jäkla minusgrader ute när jag körde hem ikväll. brr, usch! 

Nine in the afternoon

hej alla barn!

kom hem från stan för en stund sedan. har varit och farit runt med emilia och fixat lite saker. ska strax ta och börja göra mig iordning och äte lite middag för att sedan åka tillbaka in till stan och emilia. ska titta på idol och kanske gå ut lite senare. vi får se hur det blir. 

Klättring

ikväll har jag varit och klättrat tillsammans med erik och emilia på grönborg (som ligger mitt emot mittuniversitetet för er som vet vart det ligger.) var säkert två år sedan jag sist var där så det var riktigt kul. får hoppas att det inte tar lika lång tid tills nästa gång (; en sak är i alla fall säker, jag kommer ha ont i armarna imorgon! 

Bullbak

igår var det ju kanelbullens dag så ikväll tog jag och bakade några bullar såhär lite i efterskott. mums! 

Saturday

hej alla glada.

kom hem från stan för ett tag sen. har suttit hemma hos emilia hela kvällen tillsammans med elin, lennart och erik. har pratat och haft det trevligt. blev även en väldigt kort utgång för oss tjejer.
foto: Elin Nordling
 

Kvällen

kan ingen snäll människa komma förbi och massera mina axlar? de dödar nämligen mig just nu. ajaj.

har legat hemma hos emilia nu ikväll och kollat på idol och tagit det lugnt. känner mig rätt så nöjd med detta års deltagare. gillar att de flesta är lite äldre än de som har tävlat tidigare år.. favoriterna hittills är nog i alla fall linnea och jay skulle jag tro.


 

Grenforsen tillsammans med fia

idag har jag spenderat större delen av dagen tillsammans med fia, som kommit hem från uppsala nu över helgen. det känns lite konstigt att hon inte längre bara bor ca en kilometer bort.. har verkligen saknat henne här hemma och det var jättekul och se henne idag.

hur som helst, vi bestämde oss för att ta bilen bort till grenforsen som ligger en liten bit bort för att ta en liten promenad och gå och kolla lite. det var verkligen jättelängesen som jag var där sist.. säkert över fem år sen trots att det ligger så pass nära. vi brukade alltid åka dit med familjen efter skolavslutningarna när vi var liten.

efter att vi gått längs forsen en stund åkte vi tillbaka hem till fia för att fika och spela lite spel med anna och sanja som kommit hem från skolan innan det var dags att dra hemåt igen. trevligt, trevligt. 
bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0