Home alone

nu i helgen har jag och syster varit ensam hemma då mor&far varit bortresta på annat håll. i fredags tog vi bilen ut till birsta och shoppade loss lite. var väl behövt. senare på kvällen bjöds det på thai-mat (mums!) och filmmys. me likee. 

Historien upprepar sig... vem röstar tant på?

och så tog vi ett steg bakåt i tiden.. bra jobbat sverige. 

Lördag

helloo.

idag har jag hängt med emilia större delen av dagen/kvällen. vi har bland annat virrat omkring ute i birsta, fått skrattanfall inne på ica maxi, kört i rondeller, käkat thai-mat och gjort smoothie, plockat ihop gårdagen samt byggt ihop en tv. så nu vet ni det.emilias nya fina tv på plats
 

Myskväll

ikväll har jag varit hemma hos emilia i hennes nya lägenhet tillsammans med erik, martin och lennart. hade en riktig myskväll med godis, lite sällskapsspel och en hel del charader. måste göras om snart. 

Nightmare

såhär spenderade jag min torsdagskväll. kan inte bli mycket bättre <3 

Körkort

sådär ja, så har man fixat sig ett körkort också. var på tiden nu tycker jag (; 

Trött tjej

idag har jag haft världens segdag. har legat nedbäddad i soffan i vardagsrummet under dagen och tittat på bra film och nu ikväll blev det bubbelbad med massa tända ljus. myys.

igår var jag med emilia hela dagen och hjälpte henne med att flytta in i hennes nya lägenhet. var en himla massa saker och lådor som skulle bäras upp till tredje våningen. började runt elva  på morgonen och höll på till sent på kvällen. kan tala om att jag inte hade några större problem med att somna sen på kvällen när jag kom hem (;

imorgonkväll ska jag träffa och säga hej då till en gammal kompis som flyttar iväg till london nästa vecka. vi tänkte dra till casinot här i stan och kolla lite (aldrig varit där förut) tillsammans med lite andra av hennes kompisar. blir säkert jättekul (:


 
bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0