Jobbdag

idag är jag tröttast. kunde inte somna i natt och låg vaken fram mot fyra. klockan sju ringer de från fritids och frågar om jag kan komma och jobba om två timmar. jaha, vad gör man? är bara att kliva upp, hoppa i duschen, äta och fixa sig lite snabbt och sedan dra iväg..

fast jag ska inte klaga.. är egentligen bara glad att man får jobba lite. dagen var faktiskt helt okej. drog med ungarna ut i skogen någon timme så de fick springa av sig lite och tog det sedan lugnt på skolan och hade det skönt ute i solen. 

Påskhelgen

glad påsk på er allihopa! (lite såhär i efterskott kanske, men ändå)

idag har jag suttit ute på alltanen i solen hela dagen och läst lite i the heroin diaries av nikki sixx och jobbat lite på fräknarna. inte helt fel. igår spenderades kvällen/natten/morgonen tillsammans med kristoffer. inte helt fel det heller. vi hade bull och saftkalas, spelade guitar hero (första gången jag provade det - kul!), sprang omkring och lekte lite i lekparken vid tonhallen och uppe på norra, spelade lite bas och kollade på tv. som sagt, inte helt fel.

annars såhär under påskhelgen har jag väl inte haft något jättespeciellt för mig. i fredags var vi bort till fia och hade det mysigt med uno-spel och fika, sen i lördags kom farmor hit på middag och senare på kvällen drog jag och anna upp till norra berget och lekte lite.träffade mysigaste kissen uppe på norra
 

Vårkonsert

i tisdags var jag iväg med mor och far och kollade på musikesteternas (klass 1 & 2) vårkonsert. som vanligt var alla duktiga och spelade på bra. lite mysig avslutning sådär på kvällen.
 


 

Spelning + tokigheter

igårkväll var jag och kollade när kristoffer var och spelade på pipeline tillsammans med saigon palace. hade inte sett honom spela tidigare (inte bandet heller för den delen) så det var jättekul. riktigt, riktigt bra var grabbarna dessutom, så det var ju inte helt fel.

efteråt när vi lastat tillbaka alla saker i replokalen deras drog jag och kristoffer vidare och mötte upp christian, sanna, patte och oscar som var ute och körde lite. därefter bjöd kvällen på en hel del tokigheter. allt från hemska rundturer i nerlagda fabriker till bilträffar, polisbus och rondellköring. härlig kväll! som vanligt är jag sämst på att komma ihåg att ta några kort, synd.


 

Lagfest

i lördags var det fest ute i bredsand tillsammans med bandylaget. var kul att få lära känna folket lite mer innan det är dags att drar igång med träningarna (: hade en jättetrevlig kväll även fast några var tvungen att dra lite tidigare. senare tog vi som var kvar och kröp ner i soffan framför tvn och hade det mysigt långt in på natten tills kristoffer var tvungen att peta på mig för att jag inte skulle somna, hehe.
 
bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0