Grottäventyr

i förrgår spenderade jag hela dagen med kristoffer. vi drog iväg till skallbergsgrottan som ligger ca 20-30 min utanför örnsköldsvik. vi har pratat om att åka ganska länge så det var kul att äntligen komma iväg. en sak är i alla fall säker, detta är ingenting för dem med klaustrofobi! var helt kolsvart inne i grottan och riktigt trångt på vissa ställen. skulle lätt kunna åka tillbaka dit, älskar att krypa och klättra omkring sådär, haha. lite synd att det ligger så långt bort bara..vägen vi gick. som ni ser fanns det flera andra gångar, men dit vågade vi oss inte ner

ingångssprickan. var jättelång och brant, synd att det inte syns lika väl på kort

nere på botten vid ingången till grottan. sen var det upp för stegen och in i mörkret

efter grottklättringen virrade vi bort oss lite i skogen i jakt på den här stugan

inte varje dag man ser gamla golfbanor uppe på ett berg. inne i stugan fanns det olika tavlor, bl.a på mannen som hittat och skött om grottorna. där fanns även gamla gästböcker. hittade en som kristoffer och hans bror skrivit i när de var små. fina bilder hade de ritat också.
 

Ny jacka

varför ska man alltid komma på att man egentligen inte ville ha godis förrän EFTER att man tryckt i sig halva godispåsen? slutar bara med att man sitter där och mår illa.. usch.

idag har jag sprungit omkring lite på stan och ute i birsta tillsammans med mor min och fjant till lillasyster. blev väl mest de två som kollade på kläder och grejer då jag känner att jag hellre sparar pengarna tills jag och fia drar till london istället. inte långt kvar nu, weey! men fick i alla fall hem en ny skinnjacka från jofama förut idag. det gillas! finast är den. har velat köpa en ny jacka hur länge som helst nu men har inte hittat någon som passat bra eller som jag tycker om, men nu så. 

Födelsedagsmiddag

god kväll!

här sitter jag och snorar och nyser för fullt. vet inte om jag håller på att bli förskyld igen eller om det är allergin som spökar. jag hoppas i alla fall på det sistnämnda.. vill verkligen inte bli sjuk just nu!

nog om det. ikväll har jag varit iväg på födelsedagsmiddag hos elin, såhär ett halvår i efterskott. trevligt värre! åt sjukt god mat, hemmagjord svartvinbärsglass och spelade buzz.   

Så drar vi igång igen.

hej allihopa!

jag lever och mår bra. i alla fall för tillfället. har varit lite mycket nu under senaste tiden, både bra och dåligt. därav ingen uppdatering. men det ska vi försöka ändra på. ska bland annat slänga upp lite bilder från skånesemestern jag och familjen drog iväg på för inte alltför längesedan när jag har tid.

idag har jag inte gjort något nämnvärt alls, bara segat på här hemma. helgen däremot spenderades tillsammans med kristoffer och fina vänner. hp-marathon, mys, kortspel ute i solen, goda drinkar och födelsedagsfirande, inte helt fel.goda smultrondrinkar hemma hos emilia

nybliven tjugoettåring ifärd med lite paketöppning
 
bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0