Hejdå, Harry.

nu är det slut på riktigt. känns så himla tomt. vad ska man nu längta efter? (den som säger breaking dawn får en toffla i huvudet!) jag menar, det är ju ändå något man har följt sedan 12 år tillbaka. som jag kommer sakna hogwarts och min lille favorittrollkarl!

kan förövrigt tala om att filmen var awesome. har ni inte redan sett den, gör det!


 

Gatufesten - torsdag

ikväll var det förpepp inför gatufesten hemma hos patte (hängde på även fast jag inte ska gå på gf nu tors-fredag) med en massa trevligt folk. grillning, finväder och lite lekar. alltid lika trevligt!några av grabbarna sitter och äter

lekte kropp mot kropp
 

Gatufesten - onsdag

drog iväg på gatufesten en sväng med syster nu ikväll, gratiskväll och allt. tänkte att man kanske skulle passa på att kolla lite då man inte ska gå alla dagarna sen i veckan. hade väl tänkt gå alla tre dagarna först, men bestämde mig tillslut för att bara gå på lördag. tycker det nästan bara var skitartister i år så då lägger jag hellre pengarna på någonting annat roligt istället.

hur som helst, på scenen ikväll var det rix fm festival. några artister som uppträdde var bland annat christian walz, eric amarillo (ååh vad jag hatar hans himla "vill du ligga med mig"-låt!!), loreen, jason derulo och danny. inga favoriter direkt, men skit samma, småtrevligt ändå.

jason derulo

danny

peppad lillasyster
 

Söndagkväll

här sitter jag i sängen och luktar rök. en liten snabbdusch vore kanske inte helt fel? var iväg med anna, fia och sanja till stranden förut ikväll och grillade lite. vi hade väl tänkt bada också egentligen, men när vi väl kom ner dit så var det så kallt så vi sket i det helt enkelt. men vi hade det trevligt ändå, tjockade i oss en massa godsaker och lyssnade på musik.

på tal om musik. någon som missade att de sände "the big 4" live från göteborg på svt nu ikväll? var ju bra så att vi andra som inte hade någon biljett också fick möjlighet att kolla. jag hann dock inte med att se alla banden pga grillningen och lite andra saker.. men megadeth, nån slayer-låt och större delen av metallica blev det i alla fall så jag är nöjd. såg även linus skymta till längst fram vid scenstaketet ett par gånger där i tvrutan. lite roligt. jag är inte alls avundsjuk.. 

Dark of the moon

hej alla barn!

kom hem från stan för lite mer än en timme sedan. har varit på bio och sett nya transformersfilmen - dark of the moon - tillsammans med kristoffer, christian och sanna. den var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig, vilket alltid är roligt. var nog till och med bättre än de två första filmerna.. i alla fall tvåan, som var rätt kass. 
bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0