Bra start på helgen

igår hade jag världens mysdag. först drog jag ut till njurunda tillsammans med christian och kristoffer och åkte skridskor nån timme och hade det kul. sedan åkte jag och kristoffer iväg och åt lite innan vi åkte hem till honom (där jag även fick träffa theo - kanske världens sötaste lilla råtta, haha) och tog det lugnt en stund, för att sedan dra ut och till birsta och bowla lite senare på kvällen.

idag är jag trött som jag vet inte vad. kunde inte somna förrän klockan 7-8 imorse, vilket självklart resulterade i ett rätt litet antal sömntimmar. så om jag fick som jag ville skulle jag bara helst av allt krypa ner i sängen igen och sova nån timme. men så blir det inte! nix. tänkte dra iväg till stan och träffa erik och en massa folk istället. men det blir säkert kul!
 

Pinsamt Sverige

igår var jag hos emilia och kollade på finalen av melodifestivalen. när de korade erik saade som vinnare visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. det är tragiskt.. visst folk tycker att han är hur puttinuttig som helst osv. men kom igen, är det ingen som har hört texten på låten? pojken skuttar omkring och sjunger om hur populär han ska bli..

”I will be popular. I will be popular. I’m gonna get there, popular. My body wants you girl”.

pinsamt.
 

Mickes Barn - Lagmöte

igårkväll var jag hemma hos ewi (en av nadjas kompisar) tillsammans med lite annat folk. lagmöte stod nämligen på schemat! tror inte jag har nämnt det i bloggen tidigare men vi tänkte hur som helst starta ett korpen innebandylag. det kommer förhoppningsvis bli jätteskoj och jag är aspeppad! det är vi nog alla! jag har inte spelat något innan, men som tur är är jag inte ensam så det ska nog gå bra, haha.

mellan alla skrattattacker och galna förslag lyckades vi i alla fall till slut planera klart det mesta och självklart bestämma det viktigaste - nämligen lagnamn, som fick bli mickes barn (finns en historia bakom.) så nu gäller det bara att få tag på nån hall att träna i så ska det bara vara att sätta igång.kommer bli bra det här, peppa!
 

bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0