Regnig morgon

god morgon folket!

idag var jag duktig och klev upp i någolunda tid för en gångs skull. utan väckarklocka till och med. när hände det sist liksom? tänkte bege mig ut på en liten morgonpromenad men såg att det fortfarande regnade ute, så det får nog vänta tills någon annan morgon då vädret är lite bättre. orkar verkligen inte gå och bli mer förskyld än vad jag redan är.

annars då? tjaa, har väl inte hänt något alltför jättespännande om jag ska vara ärlig. hade första träningen med bandyn i början av veckan. konditionsträning stod på schemat. jag trodde jag skulle dö innan, men det gick faktiskt förvånansvärt bra. träningsvärken två dagar efteråt dödade däremot, haha. skulle egentligen ha haft träning igår också men då bara jag och kristoffer dök upp kändes det inte riktigt som någon idé. istället drog vi hem till honom och hade myskväll med film och ostbågar, så jag klagar inte. på något sätt fick han även mig att lova att vi skulle se på paranormal activity 2 någon dag. jag som precis har kommit över ettan som jag såg för över ett halvår sen. tvåan ska tydligen vara hemskare. haha, hur ska detta gå? jag kommer att få men för livet.
 

Black Bay

igår var jag och kollade när kristoffer och resten av grabbarna i black bay var och spelade på pipeline. riktigt bra var de! (hade dock inte förväntat mig något annat.) var roligt att äntligen få höra några av de nya låtarna som de håller på att spela in i studion just nu. sedan bjöd de självklart på flera av de äldre låtarna och även en slipknotcover.

efter spelningen drog vi bort på fest i killarnas replokal. såg på massa serier, spelade tvspel och fjantade omkring med något slags elspel. dåligt hetsiga alla blev av det där efter ett tag, haha. sprang omkring och gav varandra stötar hela tiden.



 

Småttingar

puuh, jag är så sjukt mätt just nu. bakade en sockerkaka förut ikväll och har redan satt i mig halva. så himla gott ju! tur att vi sätter igång med träningen nästa vecka, annars kommer jag rulla fram snart.

jo förresten, har glömt att skriva att vi fått kattungar nu igen. sex stycken blev det denna gång.. två tjejer och fyra killar. de är bara några dagar och ligger än så länge bara i en hög i bolådan och är tråkiga, haha. skillnad blir det om några veckor, då kommer det vara full fart här hemma! inte en lugn stund för fem öre, loove it. ska även behålla en av tjejerna, vem det blir får vi se senare.



en av småpojkarna
 

God kväll

sitter och surplar vaniljte och mumsar rostade mackor. inte dåligt såhär klockan 02.15 en måndagsnatt. lyssnar på lite gott från all hope is gone också. te verkar visst vara det enda som lindrar min onda hals just nu.. har varit duktig och dragit på mig en fin liten förskylning. är dock mycket bättre än igår, så förhoppningsvis är det snart över.

annars ikväll har jag varit iväg på lagmöte hemma hos ewi tillsammans med bandyfolket. känns bra att vi äntligen börjar styra upp allt igen och kommer igång nån gång. sätter igång med konitionsträning nästa vecka. det behövs! i alla fall för min del, haha. otränadtjej_90.
 

Helgens bravader

började helgen med fredag den trettonde - en bra sådan. christian fyllde hela tjugofem och detta måste självklart firas tillsammans med en massa trevligt folk! sagt och gjort. bra kväll!

lördagkvällen bjöd på riktig tjejfest hemma hos kristoffer (nadjas kille) med goda drinkar, lekar och prat. därefter bar det av mot aveny för att se harleqeen och dynazty spela. hade inte sett grabbarna live förut, bara lyssnat på låtarna, så det var kul.






foto: Amanda Berggren
 

Besök hos frisören

jahapp.. så var man nyklippt och nyfärgad igen. gav frisören helt fria händer, sålänge hon bara inte klippte av längderna. det slutade i alla fall med en knepig blondfärg (bilden gör den inte riktigt rättvisa) och en blå större sling på ena sidan. luggen blev också lite annorlunda.. kan inte riktgit bestämma mig om jag gillar allt eller inte. hm. fast antar att det inte är hela världen om jag bestämmer mig för att jag inte gillar det. jag har varit med om betydligt värre. sen det bra med hår är ju att det faktiskt växer, och sen är det ju bara att färga om om det skulle vara så.

vilka problem man har, haha. god natt på er.



 

Kvällsmys med syster

guuud så skönt det har varit ute idag! tror vi hade över 25 grader här ett tag. gissa vem som njuter?

nu ikväll fick jag och anna nått ryck och ville hitta på något. drog iväg till ica lite snabbt och köpte med oss massa godsaker och åkte sedan ner till marmen och satte oss och myste lite i kvällssolen. vi var helt själva där nere förutom en familj som stod och fiskade en bit bort. minsta killen gjorde våran dag, haha. så himla skön. han fick tydligen upp en stor gädda och blev väldigt uppspelt över detta. sprang omkring och skrek "vilken jävla gris!! nu behöver jag inte fiska på åtta dar!" och en hel del andra saker. så himla fult, haha! även åtta dagar.



och ja, vi tröck i oss ett helt paket med sandwich. haha, tjocka tjejer!

min lilla fjantgnu till syster
 

Laserhall och födelsedagsfirande

hej alla barn, hoppas ni haft en trevlig helg. i have.

i fredags stod laserhallen på schemat. spelade tillsammans med vanliga gänget; emilia, patte och co. det var några år sen man spelade så det var hur kul som helst! sen att jag blev träffad fler gånger än jag själv träffade är en annan sak (;

på lördagmorgon drog jag in mot stan för att hämta upp kristoffer och gå på skivmässa. slutade med bara två skivor för min del, men jag är nöjd ändå. lite senare på kvällen blev det födelsedagsfirande för pojken då han fyllde hela tjugofem nu i veckan. först blev det grillning och lekar uppe på norra berget med en massa folk och därefter krogen med karaoke någon timme. trevligt värre! dagen efter vaknade vi ganska sent, gick ut och åt pizza och spenderade sedan resten av dagen med att ta det lugnt i soffan framför tvn och datorn. rätt skönt det med ibland.
 

Nytt från favoritgrabbarna

just nu går denna på repeat här hemma.


Lycklig tjej

hittade precis en övergiven godispåse uppe i ett av skåpen. kan ni föreställa er min lycka?



 

Sista April

gårdagen bjöd på grillning, femkamp, trevligt folk och en jäkla massa dans ute på alnö hemma hos erik. trevligt värre! hoppas alla ni andra också hade en jättebra valborg.







 
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0