En såndär tisdag

godkväll alla barn!

här sitter jag i sängen iförd bästaste myskläderna och till sällskap har jag den största koppen te jag kunde hitta och lite skön musik. inte helt fel om ni frågar mig. sitter och pysslar lite på en ny bloggdesign som förhoppningsvis kommer upp om inte alltför lång tid, så ha tålamod.

annars idag då? ja, jag har varit på lindex som vanligt. hjälpte till med att göra om på underklädsavdelningen och märkte ut olika modeller som tydligen ska vara med i nya ELLE-bilagan. funfun. efter att jag slutat drog jag in till stan och mötte upp sanna för en fika inne på barista. snackade lite strunt och hade det trevligt. var skönt med lite girl time för en gångs skull. grabbarna brukar ju oftast vara med annars när vi träffas (vilket är jättekul!), men denna gång fick de stanna hemma. 

Guldiga paket och julkänslor

idag har jag spenderat större delen av dagen på lindex med att slå in en massa fina, guldiga paket. de ska stå som prydnad i skyltfönstren och lite runt om i butiken. kommer säkert bli fint när allt är klart. är riktigt roligt att jobba nu när det hela tiden kommer in nya varor och vi börjar pynta inför jul. jag börjar redan få världens julkänsla. vill inget annat än börja julpyssla och pynta, baka lussebullar, tända en massa ljus, mysa ner mig i soffan med en stor kopp glögg och lyssna på julmusik tills öronen trillar av. men tyvärr får det nog vänta ett litet tag till tills dess skulle jag tro. 

London - Dag 3

blev tyvärr lite lite med bilder från denna dag. det betyder dock inte att vi inte hade något speciellt för oss, nej tvärt om. spenderade hela dagen genom att springa omkring i en massa affärer på oxford street. kan tala om att jag spräckte min budget rätt så snabbt, haha. men det fick det vara värt. hittade en massa fint! måste dock säga att jag blev lite besviken på primark som jag hört så mycket bra om. visst, det var jättestort och det fanns en massa fina saker till ett billigt pris, men hittade ändå inget jag gillade riktigt. kom endast ut därifrån med en halsduk och några småsaker, var lite tråkigt. kärade dock ner mig i topshop, nyöppnade forever21 och flera andra affärer så jag överlevde (;

på kvällen, efter en jättegod middag, var det utgång som gällde. hamnade på någon klubb i närheten av piccadilly circus. älskade verkligen inredningen där inne! var väldigt rock- och musikinspirerat och flera av väggarna pryddes helt av cd/lp-skivor, musikkassetter och affischer på olika band och artister. me like! när vi senare skulle ta bussen hem på natten visade det sig att busslinjen vi skulle ta var borttagen för tillfället. bra där! visste inte riktigt hur vi skulle ta oss hem där ett tag, men efter lite hjälp från två mycket trevliga engelsmän kom vi iväg till slut. sen att vi missade våran hållplats och virrade bort oss uppe i camden är en annan historia, haha.oxford street. tittade bland annat in på primark och träffade musse pigg inne på en asstor disneyaffär

på tunnelbanan i riktning mot piccadilly circus

drinkmenyn var formad som ett LP-fodral, lite roligt sådär. blev även bjudna på varsin shot, var ju snällt

jag och världens bästa fia

på bussen hem innan vi virrade bort oss uppe i camden, haha
 

Lyser med min frånvaro

hej hopp!

allt bra med er? med mig är det bara fint. lite trött kanske, men annars så. var ett bra tag sen man skrev något här igen, tråkigt jag vet. så vad har jag haft för mig de senaste veckorna? jaa.. jag har börjat praktisera på lindex. börjar min femte vecka där på måndag. kan inte fatta att jag redan varit där så pass länge, känns som att jag precis började. men som man säger, tiden går fort när man har roligt. och roligt, det har jag. trivs verkligen jättebra! annars har det väl inte hänt något alltför jättespännande. har mest spenderat all ledig tid tillsammans med kristoffer och en massa annat trevligt folk, vilket inte är helt fel. 

idag spenderar jag dock kvällen all by my self. kommer inte håg sist jag bara hade en lugn helg här hemma utan att ha något inplanerat, så det känns lite skönt faktiskt. lyssnar på musik, småäter godis och tar det lugnt. ska nog sätta mig och redigera lite bilder, bl.a från london (som borde ha varit uppe för läängesen) och från halloween, vi får se.

bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0