Shot-roulett, drinkkväll och söndagsmys

god kväll gott folk!

hoppas allt är bra med er, jag har i alla fall haft bästa helgen på länge!

i fredags var det förfest hos kristoffer tillsammans med patrik och hans tjej sanna som var hur söt och trevlig som helst! började kvällen med att spela shot-roulett. var lite orolig där ett tag med tanke på hur det gick sist då jag, patte och kristoffer spelade, haha. men det gick bra. väl nere på stan blev det en hel del karaoke och sedan subway på det. ååh som jag har saknat det, mums!

på lördag stod drinkkväll hemma hos emilia på schemat. åt pizza från bite line och alla tog med sig olika ingredienser så att man kunde blanda en drink så att alla fick varsin. blev en himla blandning, haha. rolig idé dock, får gärna göras fler gånger! lite senare kom kristoffer som även var snäll och skjutsade ner oss till stan. satte oss inne på all star ett tag och drog sedan bort till donken för lite mat.

på söndag drog jag och kristoffer in till stan för att ta en "hejdå-fika" på barista med sanna och patrik som skulle iväg. hon till falun och han till härnösand. hoppas det inte tar alltför lång tid innan man träffar dem igen. efteråt drog jag och kristoffer åter igen hem till han och tog det lugnt. myste ner oss i soffan och kollade på jägarna som jag inte sett innan. gillar normalt inte svensk film, men denna var faktiskt bra. senare på kvällen fixade vi lite mat och drog sedan bort till sanna och christian en liten stund innan pappa kom och hämtade mig.



peppat folk på bussen in till stan i fredags

jag och sanna. snygga tjejer!

..och ännu snyggare folk, haha

jag och världens bästa

foto: Sanna
 

London - Dag 2

hela tisdagen spenderade vi på london zoo och hade det trevligt. då vi bodde så pass nära tog vi och skippade tunnelbanan och gick dit istället genom the regent's park. varför har vi inte såhär stora parker i sverige för? hur mysigt som helst ju!



kände för att dyka ner i en av fontänerna i the regent's park på väg till london zoo

framme på london zoo. här står fia framför ingången till penguin beach

tittade på fina fjärilar inne i fjärilshuset. såg även ett par larver stora som tjocka grillkorvar, dåligt med panik jag fick, haha. någon bild på dem får ni inte för jag blir rädd bara av att kolla på dem!

tog en tur inne i reptilhuset. såg ormar, ödlor, grodor av olika slag och en massa andra knepiga djur

lunchpause i form av fish & chips.. helt okej, men jag har väl ätit godare saker i mina dar

träffade sötaste grisen, kollade på kameler och några andra smådjur

sherikaaan!

gick till akvariehuset och kikade på massa fina fiskar. träffade även på svampbob

gorillorna.. sjukt stora var de, iaf han till vänster

hälsade på hos girafferna. jag kände mig kort för en gångs skull, haha

åh vad jag älskade den här svarta fågeln! den såg så himla fluffig och fruktansvärt sur ut. ville bara krama om den, haha! tog även en sväng förbi uttrarna, de var galet söta och jättebusiga. jag ville ta med mig en hem :( efter zoo't drog vi iväg och åt lite. man kunde få ben & jerry till efterrätt (glassen alltså, inte personerna), inte helt fel tycker jag.

London - Dag 1

resan till london gick bra utan några problem och vi kom fram kl 11 på måndag morgon som planerat. jag hade väntat mig regn och tråkväder, men istället möttes vi av sol och blå himmel. bra start på en bra dag! för dagen stod olika sevärdheter på schemat. vet inte hur många km vi gick, använde oss knappt av tunnelbanan. var roligt då man fick se så pass mycket av gatorna, men det kändes rejält i fötterna när vi kom tillbaka till hotellet senare på kvällen kan jag lova (;

måste säga att jag blev positivt överraskad av staden. var mycket finare och mysigare än vad jag hade föreställt mig, vilket alltid är roligt.



buckingham palace. vi hade turen att komma dit precis vid vaktombytet och fick se det

promenerade runt i st jame's park. riktigt mysigt, speciellt med alla ekorrar som sprang omkring

jag vid en av alla röda telefonkiosker, big ben och london eye

harry potter-nördar som vi är måste vi självklart besöka king's cross. såg dock inte riktigt ut som i filmen. ingen perrong 9¾ hittade vi heller.. himla synd

jag och fia ute på london bridge

tower of london

fikapause inne på starbucks, promenerade runt i smågränder och nere vid tunnelbanan

trafalga square. någon hade målat en jäkla massa flaggor på marken, bl.a sveriges

piccadilly circus
 

Hemma från London

efter mycket om och men är man åter igen hemma i sverige efter ett par fartfyllda dagar i london tillsammans med min favoritfia. vi har verkligen haft hur roligt som helst! känns tråkigt att behöva åka hem, men lite skönt är det ändå om jag ska vara ärlig.

får berätta mer senare om vad vi har haft för oss och allt.. har sjukt mycket kort att gå igenom och redigera, men förhoppningsvis kommer det upp några senare ikväll, så håll utkik (; 
 
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0