Midsommar

hoppas alla hade en bra midsommar!

jag firade först här hemma med lite pokerspel och god mat tillsammans med fia och hennes familj. alltid lika trevligt! sen senare på kvällen drog jag och fia vidare till en stuga ute på alnö och fortsatte firandet tillsammans med en massa goa människor. mycket lyckad kväll, tack för det!



lite pokerspel tillsammans med syster, fia, sanja och johan (som inte ville vara med på kort)

jag och fia vid middagen

badtunna med fia och pojkarna

nattdopp. någon sa att det bara var 14 grader.. kallt? ja.

martin och jag

började ösregna sent på natten så vi gick in och spelade ritcharader istället

martin skulle rita ordet galoppera.. detta resulterade i denna vackra mördarhäst(?) med huggtänder

dagen efter blev det lite fotboll med de få som var kvar och orkade
 

Road trip

i veckan bestämde sig emilia, matilda och jag oss för att ta en liten road trip ner till uppsala och stockholm nu i början av helgen. sagt och gjort. på fredagkväll satte vi oss i bilen och drog iväg. spenderade natten i matildas lägenhet i uppsala, såg på film och tjockade i oss godis. på lördag fortsatte resan vidare till stockholm där vi sprang omkring på stan hela dagen tills fötterna gjorde ont och vi inte orkade ta ett steg till. till vår besvikelse hittade vi tyvärr nästan ingenting där nere.. tror det blev ett vitt linne för emilias del och två LP-ramar för min, that's it. men jag tycker vi hade det bra ändå, skönt med lite miljöombyte om inte annat.



inne på urban outfitters där jag hittade två fina LP-ramar

blev lite kvällsfika vid ån i uppsala innan det åter igen var dags för hemfärd

satt och matade massa söta ankor med större delen av min äckliga ost- och skinkmacka
 

USA

Jag börjar känna mig osäker.. eller, jag har varit det ett bra tag nu om jag ska vara ärlig. Jag har alltid varit helsäker på att det var det här jag ville. Jag skulle iväg, så var det bara. Nu är jag inte fullt så säker längre. Sitter just nu och väger för- och nackdelar. Fördelarna är många fler, men nackdelarna väger dock betydligt tyngre. Åhh, kan inte bara någon bestämma åt mig!



 

Kärt återseende

ikväll var jag iväg och träffade en gammal klass- och barndomskompis som fyllde år. drog ut och åt middag på ett nytt ställe här i stan tillsammans med två av hennes kompisar. hur trevligt som helst!



 

Födelsedagsfirande

ääntligen är fia hemma från umeå igen. woho! tjejen fyllde tjugo för någon vecka sedan och detta måste självklart firas! bjöd henne på middag på tandoori house i lördags och sedan på bowling efter det. anna och fias syskon sanja och johan följde också med. med ett gäng som detta kan det inte sluta med annat än en massa tokigheter. var längesen jag hade såhär sjukt kul. folk som sett och hört oss måste ha trott att vi har störd eller något, haha.



födelsedagsmiddag på tandoori house. mums!

hahah! ååh, så himla ful den här bilden är men jag älskar den!

lekte och fjantade runt nere vid hamnen. hittade även en fin liten hund

skepp ohoj!

booowling! stackars anna bröt en nagel och började blöda, buhu

köpte med oss massa gott och åkte upp till norra berget och lekte

mata och klappa hästar gjorde vi också där uppe
 

En såndär rubrik

godkväll gott folk!

så var det ett tag sen man skrev här igen. orkar inte dra igenom allt ni missat, men har väl mest umgåtts med trevligt folk och njutit av det vackra vädret. har varit lite med sömn den här helgen så jag börjar känna mig rätt så trött nu om jag ska vara ärlig.. men det är det värt för den här helgen har varit riktigt bra. sova kan man göra nån annan dag.

drog bort på fest hos sanna och christian i bredsand sent i fredags tillsammans med kristoffer, patte och lite annat trevligt folk. kvällen bjöd på kubbspel på stranden, en jäkla massa mygg, drinkspel, nio fina kors i taket och mustaschmålande. fram på morgonen bestämde sig sanna, kristoffer, patte och jag oss för att ta en liten promenad. efter lite skolgårdslek, trädklättring och statoilfrukost hamnade vi tillslut ute på en av klipporna nere vid vattnet där vi hade det hur mysigt som helst. tror nog till och med att vi somnade till där en stund, haha. spenderade i alla fall resten av morgonen där ute på klippan och solade lite i det fina vädret. riktigt värt! hoppas på en repris inom en snar framtid.



en vacker bild på mig i brist på annat
 

bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0