. . .

...tänk att så små saker kan förstöra allt.

Svält och trasiga prydnadskatter

jag kan med säkerhet tala om att jag kommer svälta ihjäl från och med den dagen jag flyttar hemifrån. första gången jag åt någonting idag var när mamma sa åt mig att äta middag när klockan var sju. senaste gången jag åt var när vi åt middag kvällen innan, och trots det kände jag mig inte det minsta hungrig nu idag. om inte någon säger åt mig att äta så blir det helt enkelt så att jag bara struntar i det eftersom jag inte känner mig hungrig, eller så glömmer jag helt enkelt bort det. jag får börja skriva kom-ihåg-lappar.

idag var björn här och hälsade på en stund med sina nya högtalare som han så länge längtat efter. vi spelade så högt så att trycket fick en av mammas prydnadskatter som satt på en hylla på väggen i vardagsrummet att falla i golvet. lyckat x) sedan blev det linkin park och björn på lufttrummor, samtidigt som han försöker hålla ton lika länge som chester i en av låtarna. tror han står och skriker i 17 sekunder eller något liknande, sjukt länge är det i alla fall. kan väl tillägga att björn inte klarade sig riktigt lika länge. haha.

Home alone

hur skicklig är inte jag på en skala 1-10? trillade precis av datorstolen baklänges och landade rakt ner i en av katternas vattenskålar samtidigt som jag var nära att slå huvudet i köksbordet. så nu är hela köksgolvet fullt av vatten och jag står här och är blöt upp till knäna. go jenny!

idag har det inte hänt något speciellt om jag ska vara ärlig. mor och far har åkte ner med telia till stockholm och jag och anna har varit ensam hemma. egentligen var väl tanken att jag också skulle med ner till stockholm, men så blev det inte. ska ändå ner om en vecka igen, så jag kände att jag lika gärna kunder stanna hemma och hålla anna sällskap som att strosa omkring ensam på stockholms gator. nej, stockholm blir nästa vecka istället, som sagt.

Varför blev det plötsligt så konstigt?

Onsdag

hej folks!

idag har det varit staden som gällt hela dagen. drog in med emilia så vi var inne vid halv tio. gick på stan och kollade på lite kläder. köpte ett enkelt grå/svart randigt linne. hittade också ett grått tubtopp-liknande linne med blommor på som var jättesött, men det satt sådär så det blev inget. vi tjockade även i oss en påse med gifflar. Mmm Mmm. detta resulterade dock i en illamående jenny. det är mindre bra, men gott var det ;) klockan tolv började emilias jobb så jag fick följa med henne upp på kax ett tag för att vänta in nada, som jag skulle gå på stan senare med, som missat bussen. när nada väl kom in till stan blev det åter igen kolla i en massa affärer och sedan glass på torget (även där slutar det med en illamående jenny, bra jobbat.) jag och nada har även satt upp ett mål för min del tills skolan börjar igen. haha. vad det handlar om tar vi dock en annan gång ;)

jag måste även ta och fixa ett nytt cv idag som jag ska ta och skicka in till barista. de ska tydligen öppna två nya caffén här i stan och behöver folk, så why not (: sitter ju ändå ensam här hemma utan sommarjobb i sommar så det skadar ju inte att söka i alla fall. sen att jag inte kan se skillnaden på en kaffebryggare och en diskmaskin behöver vi ju inte prata om ;)

men nu gott folk ska jag skutta iväg och fixa naglarna eftersom de just nu ser allmänt skabb och omålade ut. haha. nu vet ni.

adjöss

Down by the River

ikväll har björn varit här. han hade med sig en live konsert med Dave Matthews och Tim Reynolds som vi satte oss och kollade på samtidigt som han och pappa satt och pratade lite högtalare och musik. jag kommer sakna honom när han drar till uppsala i höst :<

Down by the River - Dave Matthews & Tim Reynolds

18års fest

igår kväll var så värd! som sagt blev det först förfest hemma hos carro med en massa folk och sedan krogen. drog till bk runt halv elva tiden och var där större delen av kvällen. blev lite drinkar, dans och andra skojigheter. träffade även anders en snabbis där inne. anna skickade fulaste sms:n hela tiden och frågade om jag var full xD haha. drog från bk efter nån timme och gick istället in på några andra krogar, men det slutade i alla fall med att vi hamnade på bk igen efter ett tag där vi stannade kvar till halv tre tiden för att sedan gå och möta per som kom med bilen från uppsala. på vägen dit höll carro mig i handen för att inte vingla omkull, samtidigt som hon hoppade omkring och sjöng "jag och jenny dansar aldrig nykter.." haha. hur som helst, bra kväll. måste göras om snart! (:

Fredag den 13:e, otursdag?

nu imorse märkte jag att jag har börjat flagna på ryggen efter det att jag brännde mig för ett tag sen. usch och fy! jag som hade hoppats på att det skulle stanna kvar och bli brunt och fint. men icke! :( som det verkar nu kommer jag nog vara lika vit som vanligt om ett tag. buhu.

ikväll blir det 18års fest hos carro. först förfest hemma hos henne och sedan krogen. kommer bli kul. känns som om det var år sen jag träffade den tjejen. måste även ringa sofie och höra om hon skulle med eller inte. i så fall kan man kanske tigga lite skjuss av henne ;) kommer mer uppdateringar om kvällen senare, nu ska jag ta och fixa lite lunch att trycka i mig. jag är vrålhungrig!

Sommar, wiho!

så var det äntligen här, detta efterlängtade sommarlov!

på morgonen var det avslutning tillsammans med klassen och mentorerna. hade stipendiumutdelning (jag fick musikstipendium på 500kr, happyface) och önskade anna-karin och bill glad sommar. sedan var det avslutning och uppträdanden i aulan. alla var jätteduktiga. jag uppträdde med låten "Lips of a angel" tillsammans med jocke och filip som var snälla och hoppa in på bas och gitarr. bra jobbat killar :) förutom uppträdandena var det även prisutdelning för de som hade vunnit uppsatstävlingen till mittuniversitetet. på andra plats kom anders och på första plats kom emilia som vann hela 7000 kr. GRATTIS! :D

när första avslutningen var klar sas det hej då och glad sommar till resten av klassen, sedan var det dags att uppträda igen på andra avslutningen. även där gick det bra. mintan var också duktig som sjöng "I'm no good" av amy winehouse :) när allting var klart sas det åter igen glad sommar och hej då till de som var kvar, sedan följde jag snabbt med jocke på stan som skulle möta upp sin mamma och därefter blev det bussen hem.

blev dock inget festande ikväll som det kanske först var tänkt. nej, istället blev det middag på thairestaurang tillsammans med familjen. hade aldrig varit och ätit där förut, men de hade jättegod mat och det var hur mysigt som helst där inne. jag beställde oxfilé med kokosmjölk, chili och limeblad, och sedan friterad banan som efterrätt. M M M. sjukt gott vill jag lova.

nu ska jag krypa ner i min sköna säng och försöka sova lite.
men glad sommar på er allihopa! :)

I'm back

nu var det ett bra tag sen jag skrev något. får väl skylla på det fina vädret som var i helgen (nu är dock vädret allt annat än fint) och brist på ork. men det har väl inte hänt allt för mycket saker man kan skriva om heller för den delen.

jocke och emilia var här i tisdags och kollade på fotbolls em och film. var mys. fast jag och jocke var väl kanske inte alltför jätteintresserade av fotbollen om man säger så. haha. stackars emilia ;) men matchen slutade i alla fall 2-0 till sverige. bra jobbat :)

har fixat ny design på bloggen nu ikväll också, tyckte det var på tiden.
blev väl helt okej, får duga tills vidare i alla fall. vad tycker ni?

Migrän och solbränna

blev hemma från skolan idag på grund av migrän. hann knappt gå utanför sovrumsdörren innan jag trodde att huvudet skulle sprängas i bitar. så det blev sängen igen och där stannade jag kvar tills klockan närmade sig två. därefter klev jag upp, tog mig en macka och la mig sedan och läste på en filt ute på gräsmattan. detta resulterade i att jag brände hela ryggen och axlarna. jag är RÖD. haha. får hoppas på att det blir brunt och fint så småningom och inte flagnar och försvinner som det brukar bli i vanliga fall. sen har jag fått en massamassa fräknar med (som alltid då jag är ute i solen länge), synd bara att de kommer vara borta imorgon.

Årets första dopp

idag tog tog jag årets första dopp. det är hälften så många gånger som jag doppade mig förra året (om man bortser från turkiet). hoppade i på sporthavsbadet tillsammans med emilia och lite annat folk efter idrotten. var faktiskt ganska skönt, förutom när solen gick i moln, då blev det lite kallt. nästa måndag på idrotten får de som vill spela vollyboll och bada. lätt att man är på. får hoppas att det är ännu bättre väder då.

. . .

jag försöker i alla fall, det är mer än man kan säga om dig.


/ LESSTJEJ

Would you eat me?

jag skulle lätt kunna bli vegitarian om det inte vore så att jag inte tycker om vegitariskmat. jag menar, jag äter ju ändå nästan inget kött längre och vägrar näst intill att titta på något som innehåller fett/senor/ben och annat äckel. sen så kan jag ju inte äta kyckling, fisk (förutom torsk) och skaldjur längre på grund av allergi, så det är ju inte så mycket jag går miste om direkt om man säger så.

Sommar och sol

om någon skulle ha missat det (mot förmodan) så har det varit över 30 grader varm nästan hela dagen. gissa vem som har suttit ute och njutit för fullt? :D kan inte bli mycket bättre än såhär om ni frågar mig. jag och anna hade även vattenkrig som pågick under större halvan av dagen. hade varsin vattenslang som vi sprang omkring med. vi såg båda ut som två dränkta katter när vi vara klara, men kul var det.

Girlsnight at linn's place

kvällen innehöll stutsmattshoppande, god mat, paketöppning och en massa girltalk. bra kväll helt enkelt (: jag orkar inte skriva en massa nu, så ni får nöja er med lite bilder istället.


   
   
   
   
   
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0