Kvällsfika

för.mycket.mat

måste säga att det var bra längesen jag tjockade i mig så här mycket mat. två mackor, ett äpple, en massa kakor, cheesecake, ett paket popcorn, en liter coca cola, två varma mackor, soppa, kakor igen och lite smultron.. allt detta på typ 2-3 timmar. behöver jag säga att jag är rätt så mätt?

om man bortser från allt ätande har jag inte gjort så speciellt mycket idag. hjälpt mamma att fota kattungarna, sett lite på tv, spelat gitarr och skrivit lite och varit ute lite fram och tillbaka. mamma, pappa och anna åkte upp till stugan nu ikväll och kikade lite. kände inte riktigt för att åka med så jag stannade hemma istället.

haha, vilket liv jag har egentligen. har inte gjort ett skit på flera dagar. nej, får börja ta tag i allt igen, träffa lite folk och komma bort från huset ett tag. imorgon ska jag och syrran till stan och kolla lite i alla fall, får se om man hittar något.

jaja, nu hade jag i alla fall tänkt äta lite mer cheesecake (tjockis som jag är), lägga mig och lyssna på lite musik ett tag eller se på någon serie och sedan försöka hoppa i säng. god natt på er.
 

Längtar

idag har jag inte gjort ett skit.. har legat i sängen mest hela dagen och sett på lite serier och filmer samtidigt som jag tjockat i mig massa popcorn. i filmväg blev det i alla fall bedtime stories och en shopaholics bekännelser. båda var rätt så okej. gillade faktiskt filmen av en shopaholics bekännelser bättre än själva böckerna (vilket är ovanligt). har aldrig riktigt gillat böckerna men tvingat mig att läsa dem ändå.

men nu är det i alla fall bestämt. i slutet av augusti åker jag ner till eksjö en vecka och hälsar på madde. sjukt kul kommer det bli :D har saknat tjejen en massa <3 kommer säkert även träffa rebecka vilket också är kul, har ju inte sett henne sen bulgarien.

"Going away party"

igår var det alltså fest hemma hos anton för robin (som dock inte kunde komma) och oscar som ska iväg till lumpen snart. blev en lugn kväll för min del, men inte hade jag tråkigt för det inte. efter nån timme och lite dans hamnade jag, matilda, jenny och anton (ej från klassen) ute på altan och stannade sedan där i ca fyra timmar. en jäkla massa prat blev det kan jag lova (speciellt från antons sida). trevligt, trevligt. slutade med att vi fortfarande satt kvar där ute en timme efter alla andra hade gått och lagt sig. runt fyratiden traskade vi dock hem till mig för att sova vi också.



jenny och matilda

jenny, matilda, jag och linn

oscar och elin

anders fixar kvällsfika i form av ostmackor och oboy. tjejerna kör "spad-dansen"

elin och jag

ida och ingrid

haha, jaa.. linn, oscar och jocke

elin med sitt lilla chokladhjärta
  

I väntans tider

sitter och lyssnar på markus krunegård, var ett tag sen. väntar på att få hoppa in i duschen, men pappa håller på att sätta in eller ny eller något så det blir nog att vänta ett tag till skulle jag tro. får se om jag pysslar och inreder akvariumet lite mer under tiden så det blir fint. ska till arken i veckan och köpa lite fiskar så att det blir några fler att titta på förutom våran mördarmal.

ikväll är det fest hemma hos anton som gäller. nära och bra tycker jag. ska ha ett "going away party" för oscar och robin som ska in i lumpen nu om ett tag. några av tjejerna kommer hit innan så går vi sedan till anton hemifrån mig.

Harry Potter och halvblodsprinsen

sådärja, nu har jag också sett den. var på tiden tycker jag. såg den tillsammans med familjen, fia, sanja, johan och marie nu ikväll. hade väldigt höga förväntningar på den här filmen. de hade plockat bort några viktiga saker som fanns med i boken som jag tycker borde ha varit med och de hade även lagt till lite nya saker. som det alltid brukar vara då alltså. men trots allt så tyckte jag att filmen var bra, förmodligen den bästa av alla HP-filmerna. men boken, den klår den inte, men det hade jag heller inte räknat med.



 

Sammanfattning

sammanfattning av dagen;

ingen sömn i natt, frukost x 3, rally genom södermalm med pappa, strosa omkring på stan, bilköer, påbörjar uppstarten av mitt akvarium, restaurang tillsammans med familjen, nära-döden-upplevelse i form av kvävning, bio tillsammans med familj, fia, sanja, johan och marie, lättnad.

Nykomlingar

har haft lite problem med internet de senaste dagarna och har därför inte kunnat uppdatera något eller lägga ut några bilder på småmissarna. men här kommer de i alla fall, ett dygn gamla. nu gäller det bara att döpa dem alla (:



brunspotted hona

svartsilverspotted hona

brunspotted hane

creamsilver(cream)spotted hane

rödtabby hane
 

Småbäbisar på väg

kom på att jag inte nämnt något om detta innan, men en av våra katter, molly, ska alltså få kattungar. närmare bestämt nu. så om några veckor kommer det alltså var full fart här hemma. pysen kommer säker även bli jätteglad då han får några småtussar att leka med istället för de andra katterna som mest fräser åt honom när han hoppar omkring som en stundsboll.

uppdaterar senare idag hur många småttingar det blev och kanske med lite bilder.



en tjock mamma katt som ligger och vilar på golvet
 

Familjekväll

ikväll har jag bara tagit det lugnt hemma tillsammans med familjen. har suttit och ätit lite godis och spelat alias party. det blev jag och anna mot mamma och pappa. kan ju tala om att vi utklassade dem totalt! (; jag och anna behöver knappt säga en halv mening utan att förstå vad för ord det är man beskriver, vi förstår varandra så bra ändå (;

"Det regnar, det regnar, det öser ner..."

regnet ärligt talat öser ner utanför mitt fönster. känns nästan som om huset kommer spolas iväg vilken sekund som helst. fast det lär ju knappast hända.. sitter och har tråkigt här inne och vill gå ut och ta en promenad, men att dra på sig regnkläder känns inte så lockande precis. jag får nog hålla mig tills det har slutat regna.

apropå ingenting.. igår talade min syster om för mig att hon hade frågat sin kompis om hon kunde fråga sin mamma om jag skulle få kunna jobba hos henne. jag bara "what!?". visst, jag hade förmodligen frågat henne själv förr eller senare, men jag hade nog velat fundera lite mer på en viss sak innan jag bestämde mig. hur som helst så verkade det inte helt omöjligt, vi får väl se hur det kommer bli antar jag. blev bara lite överraskad av att anna frågat utan att fråga mig först, speciellt med tanke på att jag fortfarande är så pass osäker på det hela. men som sagt vi får se hur det går (:

Sverigeresa

ja, här kommer alltså lite bilder från semestern förra veckan.



var och kollade lite på kalmarsslott.. blåste asmycket

anna och jag utanför våran lillalilla stuga på första campingen

runt hela campingen gick det en stor mur som man kunde gå runt på

jag och anna kikar på minimaneter med hamnen i bakgrunden

äntligen nere i skåne. tar en pause från bilåkandet och går upp på en kulle med jättefin utsikt

hälsar på och bor hos jennifer i några dagar. tar oss ett dopp i havet.. iskallt kan jag lova att det var

åkte till smygehuk (sverigest sydligaste plats) och kollade och åt lunch

fanns en massa pilar i en cirkel som visade hur långt det var till olika städer

quasimodo (pysens brorsa) vid dammen, skånes flagga och jennifer med hennes mamma och jättestora häst

jennifer som tränar med hennes häst mack. större häst får man leta efter, var 176 cm i mankhöjd

på andra campingen utanför göteborg. fanns en stor "luftkudde" man kunde hoppa på, men luften var slut

jag och anna tog tåget in till göteborg och gick på stan och på liseberg

stannade i en liten stad (som jag inte minns namnet på) på vägen upp till falun

pappa urban, systeryster anna och mamma kristin

hemma hos sylla i falun. åt jättegod middag och sov över, innan vi begav oss hem till sundsvall

 

Slut på margarin

åh, så himla sugen jag är på chokladbollar just nu! jag och anna bestämde oss för att vi skulle baka det för en stund sedan, men tyvärr hade vi inte tillräckligt med margarin så det blev inget. hatar när man verkligen är jättesugen på något men inte kan göra det eftersom det fattas något, usch ):


Kvällspromenad

kom precis in från en kvällspromenad med syrran. gick nedanför kyrkan vid marmen och kände lite på vattnet. det var faktiskt ganska varmt, kände nästan lite för att bada. efter att gått längst stranden ett tag (och blivit söndertuggad av mördarflugor) gick vi upp till skolan och satte oss och gungade ett tag. satt och pratade lite om framtiden. jag har en sak som jag ska bestämma mig för eller inte. skulle vara en erfarenhet för livet och jättekul, men jag vet inte riktigt om jag vågar. aja, jag lär nog återkomma mer om vad jag pratar om när mer är bestämt. kändes skönt att prata av sig lite i alla fall.

Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

jag har haft den här låten/videon på hjärnan i tre dagar nu. försvinn!




 

Nytt utseende

idag har jag inte gjort speciellt mycket. har legat och läst ljudet av ditt hjärta som är tredje boken i twilight-serien (vet inte hur många gånger jag har läst dessa. känns som om jag måste införskaffa mig någon ny bok snart) och ätit vattenmelon. riktig mysdag kan man allså säga (; sen som ni kanske har märkt har jag fixat lite med designen - igen. vad tycker ni? lessnar oftast ganska fort på de designer jag har på bloggen, men tycker de är rätt kul att fixa ihop, så jag klagar inte (;



 
 

Morgonblogg

god morgon på er allihopa! vaknat än? (:
nej, tror nog att de flesta ligger och sover just nu med tanke på att det är sommarlov och helg, kanske en och annan som ska upp och jobba. själv har jag inte gått och lagt mig än, surprise. funderar på att kanske gå upp och ta en kopp te och sedan gå ut och ta en liten morgonpromenad. älskar att vara ute tidigt på morgon. det är helt tyst och lugnt. vi får se, kanske lägger mig och läser en stund istället. en sak är säker, sova ska jag inte göra i alla fall. i så fall kommer jag inte vakna förrän klockan fem imorgon(idag) och det vill jag inte riktigt. måste åter igen försöka vända tillbaka på dygnet.

kom hem från semestern med familjen för någon dag sen. har inte riktigt haft ork för att ladda upp bilder och skriva om resan, men det kommer nog snart ska ni se.

Byebye Sundsvall

klockan är 02.17 jag ska kliva upp om lite mer än två timmar för att sätta mig i en kall och fullpackad bil. är det värt att lägga sig och sova innan? tveksamt. kanske tar och målar naglarna och sätter mig och kollar på en film istället.

hur som helst. nu är allting packat och jag har även hunnit med att städat rummet lite. jag känner mig duktig. imorgon (idag) drar jag och familjen på semester en vecka i regniga sverige. blir först malmö och sedan göteborg, samt några stopp på vägen. ska bli skönt att få komma bort lite. ni får ha det så bra här uppe medan jag är borta. hejs.,



 

Dags att tänka på refrängen?

klockan är nu 06.12. kanske dags att börja fundera på att lägga sig och sova, eller vad säger ni? hade tänkt kliva upp någolunda i tid imorgon så man får någonting gjort, men det lär ju knappast hända menar jag. heh. nee, men rummet ska jag nog klara av att städa i alla fall. det ser hemskt ut just nu, ser knappt golvet längre. bra där.

ligger och lyssnar på lite ny musik just nu. har lessnat så himla mycket på all annan musik jag har, så nu har jag letat fram lite nytt att lyssna på. aldrig fel, aldrig fel. men nej, sova var det nu ja. ha det bra allihopa, hejs.

Söndag

blev kvar i lägenheten tillsammans med madde och anton idag.
vi klev upp och åt frukost vid halv tre, satt och pratade ett tag och lade oss sedan i sängen och kollade på en film. hade inte ork för så mycket mer så vi tog det bara lugnt innan vi tog bilen tillbaka till matfors.

känns så himla tråkigt att madde åker hem ikväll. jag vill att hon ska stanna en vecka till. kommer sakna henne ): som tur är ska jag förmodligen ner och bo hos henne ett tag i slutet av agusti då de har sin stadsfest. kommer bli så kul. få träffa hennes kompisar och rebecka som vi också träffade i bulgarien men som inte kunde komma upp nu. även om jag kanske inte kan komma ner tills stadsfesten så ska jag ner nånting i sommar i alla fall har vi bestämt. vi ska börja kolla upp lite tågtider och annat så det ska nog fixa sig (:



jag, anton och madde från fredags
  

GF - lördag

tog åter igen bussen in till anton och madde och var där ett tag innan vi drog upp till granloholm där det var förfest hos filip. blev en jäkla massa studsande på studsmatta och dans. väl inne i stan sprang vi alla mest omkring och sökte efter varandra eftersom alla försvann hela tiden. kändes som om vi mest var inne på bk istället för på själva området. blev inte heller att vi kollade på några artister.. hann med sista låten med hammerfall, men det var väl allt. jag, madde och jenny tog även och sprang till subway och åt två gånger under kvällen, vilket var riktigt värt kan jag lova. sjukt gott. när kvällen var slut drog jag, madde och anton åter tillbaka till lägenheten. var väl först tänkt att det skulle bli efterfest, men alla var så trött och försvann åt olika håll, så vi gick och la oss istället.




anton med sin astrid. madde fick också smaka några klunkar

på gården fanns det en asstor studsmatta till allas stora glädje

här flyger vi

brottning medan oscar smakar på antons astrid

pojkarna myser lite

filip blev trött efter alla volter på stutsmattan och blev tvungen att vila ett tag

lite kortspelande

här var det dans

"like i love you"

jag, linn, anton och madde

anders hade ett eget litet lager

snygga tjejer 

snygga pojkar

en glad simen och anders som står och har högläsning medan vi andra tar på oss skorna

anders och någon stackars, mosad person

jag, jenny och anders bestämde oss för att gå in till stan istället för att ta bilen som de andra

anders trodde sig hitta en "jättepapperskorg" som han ville klättra lite på

anders var ensam på dansgolvet. men inte var han ledsen för det inte

filips och jockes fina "tatueringar"
 

GF - fredag

tog bussen in till stan och drog till antons syrras lägenhet för att träffa upp pojken och madde innan vi begav oss upp till oscar där det var förfest. mys ute på balkongen, musik och trevliga människor. kan man begära mer? (: började dra oss mot stan vid halv elvatiden. jag och madde blev tvugna att tokspringa på slutet för att hinna ned till backyard babies eftersom vi gick och prata och segade så himla mycket. men hann gjorde vi, och galet kul hade vi också för den delen. riktigt värd kväll (:



pojkarna sitter ute och steker i solen

jocke, filip och moa

madde och kevin

jag, robin och kevin

jag och ida

jag och madde, simen och anders

partyppl

anton och madde

påväg mot stan

anton och anders (+ en vägspärr) påväg in mot stan. peppad till tusen

jag och madde drog och kollade på backyard babies. grymt bra var de!

jag och söttjejen i ett av öltälten

peppad tjej påväg till moneybrother

moneybrother

jag och madde åkte åter igen karusell och flög omkring som galningar

liten gruppbild innan det var dags för hemgång för de flesta
 

Det är farligt att åka karusell

så var dag ett av 3-dagars på gatufesten avklarad.
mötte upp madde och anton inne vid stan runt åttatiden. stod och kollade på E.M.D ett tag innan vi begav oss till hamnen för att möta upp fille, oscar och lite mer folk. satt och hade det trevligt där en stund innan vi åter igen begav oss in mot festområdet för att strosa omkring lite. var rätt så segt inne på området. var aslite folk, i alla fall om man jämför med vad det brukar vara, och folk var allmänt opeppade. imorgon ska det bli ändring (iaf gällande peppandet) och förhoppningsvis kommer det vara mer folk. kommer också förmodligen bli förfest hos oscar imorgon innan, så det blir säkert skoj (:

upptäckte nu när jag kom hem att jag var alldelses röd och uppsvullen vid armbåden och hade ont. märkte även senare att jag hade blåmärken fulla ryggraden och att huden var bortskavd på vissa ställen. kunde inte alls komma på hur jag hade fått allt det här. lär förmodligen ha fått dem när jag och madde åkte karusell nere på tivolit. vi åkte en såndär som snurrade en massa och jag flög omkring åt alla håll och kanter. men kul var det! :D ser så himla fult ut, speciellt på ryggen. kommer ihåg för några år sen när jag var på tok för smal och alltid hade blåmärken sådär på ryggen efter ryggraden. som tur är har man ätit upp sig lite på äldre dar så man slipper sånt där nu (:

men nu är det sovadags. har åter igen beställt väckning av madde imorgon så man kommer upp någon gång. haha. så ja, godnatt med er.



 

Jag har ont i mina fingrar, eller snarare fingertoppar..

har äntligen fått min gitarr stämd (har ingen fungerande stämapparat hemma och kan inte göra det riktigt själv) så nu har  jag suttit och spelat i någon timme. känns så otroligt skönt. sitter och plinkar lite, bildar melodier, en och annan textrad kommer upp i huvudet.. tillslut sitter man där med en näst intill hel låt. lite finslipning behövs bara, sen så. har saknat det här. har haft så himla mycket att göra i skolan och allting innana så jag har inte haft tid för någonting annat.. men nu är det sommar och jag har hur mycket tid som helst över, vilket är skönt. så nu är det bara att ta upp gitarrspelandet och skrivandet igen. har även bestämt mig för att dra igång med tecknandet igen. jag är så himla sämst just nu, kan knappt göra en streckgubbe längre. en gång i tiden var jag faktiskt ganska bra.. menmen, det är bara att jobba upp det igen (:

men nu ska jag nog försöka att sova.. har beställt väckning av madde imorgon så att jag kommer upp någon gång. ska ringa mig vid elva tiden. haha. ja, så godnatt på er allihopa.

Gatufesten - onsdag

yes, idag var det alltså gratisdag på gatufesten. efter att ha legat ute och njutit i solen hela dagen bestämde sig jag och syster för att ta busen in till staden. på busseh träffade jag palle och linnéa. slutade med att jag följde med och gick med dem en stund innan jag skulle träffa lite annat folk. kollade på agnes ett litet tag men bestämde oss sedan (efter att vi även mött upp sandra och hampus) för att dra ner till bk för att ta varsin cider och ta det lite lugnt. efter ett tag kom äntligen madde (en av tjejerna jag träffade nere i bulgarien) och anton plus lite annat folk. satt kvar och pratade en stund innan vi sa hej till resten av folket och istället gick och tog några varv runt området. lessnade dock ganska snabbt eftersom det inte fanns så mycket att göra då det inte var några artiser att kolla på och så, så istället drog jag, madde, anton och simen bort till max och satte oss och åt. jenny kom även och joinade oss ett tag innan hon skulle vidare och plocka upp hennes syrra. efter max var vi alla rätt så slut och kände att vi inte orkade dra oss tillbaka till festområdet, så det blev istället en tidig hemgång. fick skjuts hem av simen och var typ hemma vid halv tolv. kom hem först i hela familjen. kändes lite fel. heh. brukar annars vara jag som kommer hem sist. menmen, nån gång måste väl vara den första.

hur som helst, blir nog 3-dagars i alla fall skulle jag tro. har aldrig haft det förut så det är väl på tiden sen så känner jag för att gå ut och träffa lite folk. känns lite onödigt dyrt att lägga ut 700, menmen. kommer säkert få det skoj i alla fall (:



 
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0