Bergafjärden

först och främst. HAHA! sämst.

bergafjärden var riktigt mys. hade jättefint väder, varmt vatten och mycket trevligt sällskap i form av nada och emilia (: låg största tiden av dagen i vattnet och såg ut som tre femåringar med våra stora fina badringar och nada och emilia som byggde ett litet sandslott (; men självklart blev det en massa solande med. känns som om jag har fått lite färg i alla fall, let's hope. senare på kvällen kom även simon och lite andra killar dit, så då fick man äntligen träffa honom (: spelade lite vollyboll i vattnet och skojade på en stund innan det blev en trött återresa hem igen. hade kul idag, får vi göra om nån dag tjejer. och då ska även mintan med! :D


jag är fegisen

I miss you everyday



idag är det bergafjärden med nada och emilia som gäller.
kommer bli mys (:


jag saknar dig...

Grattis Nada

"ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år..."


ja, som sagt så fyller nada hela 17 år i dag! (:

på förmiddagen begav sig jag, emilia, minh tue och elin iväg mot tunadal hem till födelsedagsbarnet för att grattulera. vi satte oss ute på nadas stora balkong och där spenderades sedan dagen med skoj och mat i det sköna vädret. mintan och elin hade med sig jättegod äppelkaka och kladdkaksmuffins som vi med nöje tjockade i oss. självklart hade även nada en massa godsaker och tårta som vi kunde stoppa i oss (; lite senare blev vi även bjudna på middag. tjejerna åt en kyckling och curry gryta som såg jättegod ut medan jag (pga allergi) åt spagetti och köttfärssås. mums.

  
  

btw, grattis anna till moppekörkortet (:

Sex and the city

ikväll var det bio med emilia, ida, ingrid, moa, julia och eleni som gällde. såg på sex and the city. precis som alla andra som har sett filmen måste jag säga att den var riktigt bra. blev både skratt och några tårar, precis som det ska vara.



tidigare idag spenderade jag dagen med emilia och madde. vi tog bussen ut till birsta där vi gick i affärer, provade kläder och blev förföljda av två killar som körde runt i en bil och tutade och vinkade åt oss (; haha. efter birsta blev det bussen tillbaka till stan där vi köpte mat på bangkok city och promenerade bort till sporthallsbadet där vi låg och åt och solade. stannade dock ingen längre stund eftersom det började blåsa. istället promenerade vi tillbaka in till stan och satte oss på torget en stund i väntan på skjuss hem. bra dag (:

imorgon (eller ja, idag egentligen om man kollar på klockan) fyller en av mina favorittjejer 17 år. så säg grattis till nada och ge henne en jättekram när ni har lite tid över! :D GRATTIS vännen!

26 / 7

febern är fortfarande på top. great.. or not.
den gick ner en bit under dagen men är nu på samma stadium som i morse igen. svettas och fryser om vart annat, har ont i kroppen och hostar som en gnu, men annars är det bra. synd bara att det skulle inträffa i samma stund som sommarn fått för sig att komma tillbaka.

emilia ringde förut idag och frågade om jag skulle hänga med till hennes stuga nu i helgen. skulle ha varit jättekul, men tyvärr blev det ju inget på grund av febern.. men vi får hitta på något när du kommer tillbaka istället (:

nu ikväll har jag och anna kollat på film. kung fu panda blev det. den var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. var rätt söt. se den.

Sämst

det är över 30 grader varmt ute och här sitter jag ensam innomhus och håller på att frysa ihjäl, trots att det är 27 grader här inne. planerna för dagen hade varit bergafjärden tillsammans med fia och hennes familj. men fem minuter innan vi ska åka tycker mamma att jag ska kolla tempen eftersom hon tycker att jag inte ser så jättepigg ut, och självklart visar det sig att jag har feber, och inte lite heller. så mamma förbjuder mig att följa med till bergafjärden eller vara ute i solen över huvudtaget eftersom det kan få febern att stiga.

så nu sitter jag här som sagt i min ensamhet medan alla andra är vid stranden och myser.

K U L

Home sweet home


ja, så var man hemma igen.

norgeresan var riktigt värd kan jag ju säga. katterna vann det de skulle, jag, pappa och anna åkte på en jättemysig tur bland de norska fjällen (på bilden ser ni ett litet smakprov av allt vi var och kollade på. här ligger pappa och kollar ner över kanten på aurstupet som är ca 300 m högt) och konserten med avenged sevenfold och iron maiden var bäst!

jag grät som en tönt när först the rev och sedan resten av A7X killarna kom ut på scen. lycka på hög nivå! låt oss alla hoppas att de kommer tillbaka i februari som de har sagt. visst, när de sa det var det nog norge de pratade om, men om de kommer tillbaka till norge är nog chansen stor att de kommer till sverige med. hur som helst, i'll be there! och då är det ståplats som gäller.

Drar till norge

nu drar jag till norge på konsert och andra skojigheter. är tillbaka om en vecka.
ha det bra tills dess, byee (:

Torsdag

idag har jag jobbat som ett djur. haha. har städat hela huset, dammsugit, dammtorkat, torkat golv, bakat, packat till norge, gjort blåbärspaj, fixat med hamstrarna och sytt om min A7X tröja som jag fick av pappa för ett tag sen. eller, jag nålade väl mest om jag ska vara ärlig, farmor hjälpte till och sydde det mesta. men iaf, bra blev den (: den var stor som ett tält innan.


. . .


något sånt kanske? (:

Morgonpromenad

god morgon allihopa, sovit gott? (:

ja, sovit, det är något som inte jag har gjort i natt i alla fall.

låg vaken i sängen fram till halv sex, sen orkade jag inte mer. gick istället upp och åt lite frukost. efter en kvart eller så kommer en nyvaken pappa ut från sovrummet, halvfärdig att gå till jobbet. håller honom sällskap vid köksbordet medan också han äter frukost, tar där efter och byter om från pyjamas till vanliga kläder. säger hejdå till pappa som far iväg med bilen och bestämmer mig sedan för att gå ut och gå, känns ändå inte som om det är någon idé att lägga sig igen när klockan börjar närma sig halv sju och jag vet att jag ändå ska upp igen om någon timme. så jag tar på mig ett par skor och tar sedan och traskar ut genom dörren.

var ute och gick i nästan en och en halv timme eller något tror jag. var verkligen skönt. var soligt och alldeles tyst ute, dimman låg fortfarande kvar. gick ner mot kyrkan och sedan vidare ner till marmen. gick ut på bryggan och kände på vattnet som faktiskt var ganska varmt, kände nästan för att bada (: fortsatte över bron och vidare längs stigen. hittde en stor sten intill vattnet som jag satte mig och solade på ett tag. fanns en anka där med massor ankungar, men jag råkade skrämma dem så alla flaxade en massa och simmade ut till ön istället ): sedan kom en ekorre och skrämde slag på mig. den satte uppe i ett träd och tuggade eller något på en gren samtidigt som den gav ifrån sig en massa konstiga läten. haha. den var jättesöt i alla fall. efter att ha suttit på stenen och myst en stund började det blåsa, så då tyckte jag att det var dags att bege sig tillbaka hemåt igen. 

hur som helst. jättemysig promenad, lär göras om (:

Rubrik

nu är klockan så mycket som 23:40 och vad har jag gjort för vettigt idag?

ingenting.

hatar att tiden bara rinner iväg!
jag får panik, ångest.
seriöst, jag hatar det!

imorgon blir det stan med syster och kolla lite. anna ska även in på nån körskola och fixa in lite grejer inför moppekortet, så man får väl följa med dit en stund också.

jag längtar till norge, inte långt kvar nu.

Sömnlös natt

klockan är nu 06.05 och jag har inte sovit en blund. har legat vaken och hostat i tre timmar nu, konstant. känns som om hela halsen är trasig. det river och gör ont. mamma kom in för en stund sen med ett glas vatten, några tabletter och lite annat som hon tror kan hjälpa. låt oss hoppas att hon har rätt. sitter även här med en kopp te i knät. låt oss hoppas på att även det hjälper, för jag börjar känna mig ganska trött nu om jag ska vara ärlig.

u.

someone who appears and saves the day...

....Kan inte sluta tänka på det.
Det...




...Du

Går inte, kan inte...
vill
inte.

Kalla mig patetisk, löjlig, vad f som helst..
men...

...ja.

...someone who hold out a hand and turns back time

Göteborg nästa?

pratade med therese på msn nu ikväll. hon frågade om jag ville med till göteborg i början av december. varför då kan man ju undra sig? jo, för då kommer nämligen bullet for my valentine tillbaka till sverige igen för en spelning. woho! var meningen att vi skulle ha sett dem förra gången de var här, bokade biljetter och allt, men pga olika saker var vi tyvärr tvungen att ställa in. så ni kan ju tänka er hur pepp jag känner mig nu, speciellt när konserten ligger på en lördag också så jag inte behöver oroa mig för skolan eller något. så nu gäller det bara att få mor och far på min sida och sedan hoppas på att pengarna räcker. heh.


silence speaks louder than words .

36 Crazyfists

ny musik gillar vi.
fick tips om dessa idag, så här ska lyssnas!



1. The All Night Lights
2. We Gave It Hell
3. The Back Harlow Road
4. Clear the Coast
5. Waiting on a War
6. Only a Year or So...
7. Absent Are the Saints
8. Vast and Vague
9. When Distance is the Closest Reminder
10. Northern November
11. The Tide and Its Takers

The next move is yours


...komigen.

100 frågor.

jag har tråkigt, därav listan.


TESTET BÖRJAR: 00:19

1. Fullständigt namn? - Jenny Helen Widmark
2. Ålder? - 18
3. Vart bor du? - Sundsvall
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa, syster
5. Färg på ditt hus? - Gult
6. Hus eller lägenhet? - Hus
7. När är du född? - 8 januari
8. Klass? - börjar 3:an natur till hösten
9. Vilket år tar du studenten? - 2009
10. Något jobb? - nej
11. När gick du upp i morse? - för sent
12. När ska du sova? - snart? nä jag vet inte.
13. Duschat idag? - yes
14. Kramat någon idag? - tror jag inte
15. Pussat någon idag? - nej
16. Vad har du ätit idag? - mackor, kräm, banankaka och nån krovgryta som jag peta lite i
17. Dagens klädsel? - mysbyxor och linne
18. Dagens smink? - inget
19. Dagens sötnos? - kiwi
20. Dagens roligaste? - anna :D

socialt:

21. Har du många vänner? - ja, de bästa
22. Hur många har du kysst? - ofta jag räknat
23. Vem kramade du senast? - pappa kanske
24. Hur många har du haft sex med? - vill du allt veta vaa :D
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - ingen vad jag vet
26. Har du varit otrogen nångång? - nix
27. Har du pojk-/flickvän? - nix
28. Vem pratade du med i telefon senast? - mami
29. Vem fick du senast sms ifrån? - sandra
30. Vem träffa du senast? - pappa för typ 2 min sen

favorit:
(just nu)

31. Film? - how's moving castle
32. Låt? - har många
33. Mat? - thaigryta med nudlar
34. Dryck? - mjölk<3
35. Färg? - gul
37. Stad? - sthlm
38. Land? - sverige?
39. Ämne i skolan? - musik
40. Människa? - a lot

senaste:

41. Personen du tänkte på? - nada, såg henne inne på msn
42. Personen du kysste? -  . . .
43. Gången du spydde? - ganska länge sen i guess, och då var det av stress
44. Gången du grät? - minns inte, var veckor sen i alla fall
45. Pizzan du åt? - versuvio
46. Gången du var i Göteborg? - 3 år sen kanske?
47. Gången du var i Stockholm? - förra helgen
48. Gången du var full? - i helgen
49. Gången du var hög? - aldrig vart
50. Personen som såg dig gråta? - mamma

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - vitt
52. Hund eller katt? - kissemiss
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - beror på vem man ska mysa med he-he
54. Tvspel eller datorspel? - tvspel
55. Singel eller upptagen? - dunno, singel nu i guess
56. Hångla eller ha sex? - haha, båda
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - om jag måste välja blir det helgon
58. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad <3 hee
59. Big Brother eller Paradise hotel? - big brother lol
60. Blont eller svart hår? - black
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - sthlm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - cola
66. Pizza eller kebab? - pizza, jag äter inte ens kebab
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - älskas
69. Leva eller dö? - haha leva kanskeeeeeeeeee

antal:

70. Personer du älskar? - det är väl en del
71. Personer du hatar? - en
72. Gånger du varit full? - en kanske? 8D
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - hah
74. Glassar du ätit på en dag? - 3 kanske
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - gf räknas knappast som festival, ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? - ingen
77. Gånger du varit hög? - zero
78. Personer du saknar just nu? - många
79. Gånger ditt hjärta brustit? - ingen

vem:

80. Vill du kyssa nu? - hhihi deru!
81. Ska du träffa imorgon? - ingen än så länge, får se
82. Sjöng du senast för? - anna, den stackarn x)
83. Hade du senast en msn-konversation med? - jag minns inte:s
84. Spelade du tvspel med senast? - björn och stefan i think
85. Vill du ta med på resa nu? - familjen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - en viss pojk
87. Förtjänar att dö? - vet inte
88. Är söt? - många är söta
89. Vill du sova jämsides med i natt? - nån mysig som är kramig

vad:

90. Gör dig glad? - my friends
91. Gör dig ledsen? - folk som sviker
92. Vill du helst göra nu? - vara i norge på a7x
93. Önskar du att du slapp göra? - städa -.-
94. Vill du ha nu? - en kram
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - jävligt mkt pengar
96. Längtar du till? - nästa tisdag, wiho! :D
97. Tycker du om dina betyg? - jodå, de duger
98. Ångrar du i ditt liv? - för mycket
99. Är det bästa som hänt dig? - hmm. jag vet inte faktiskt. tuff one

100. Hur mycket är klockan? - 00:41

The Holiday

idag har jag gått på stan med två av mina favorittjejer, nada och mintan. var ett tag sen man såg dem, så det var kul (: vi gick omkring och kollade i affärer och småpratade lite, som man brukar när man är på stan. kände mig lite seg eftersom jag fortfarande inte är helt frisk och fortfarande har ont i halsen och låter som en gnu. men det var mys i alla fall.

nu ikväll har jag och anna kollat på den varmt omtalade filmen the holiday. jag har tidigare vid flera tillfällen nämnt att jag alltid ogillat jude law och alla (först och främst elin och linn skulle jag tro) har sagt att jag kommer ändra mig så fort jag har sett den här filmen. men jag är ledsen att göra er besviken tjejer, jude law är helt enkelt inte något för mig. haha. visst, han var väl bra på alla sätt och vis, men fortfarande nej. aja, hur som helst åter till filmen. den var mysig och levde upp till förväntningarna, kanske lite mer. anna började till och med att gråta under en del av filmen. men hon gråter ju för allt så. haha. nej, men helt klart en sevärd film (:

nu ska jag ta och äta något, sedan blir det sängen.
sov gott folk.


Det bor ett monster i min hals



idag känner jag mig verkligen som ett äckel. går omkring och snorar hela tiden och jag tror att det har flyttat in ett monster i min hals. har inte fått fram ett ljud på två dagar nu. kul.

Gatufesten



igår var det först förfest hos callans, sedan gatufesten.
vet inte riktigt vad jag ska säga om allt, var både bra och dåligt.
mesta delen bra i guess.

jag är ledsen och besviken,
men jag lär mig.

ARE YOU READY TO ROCK ?



finner inga ord.
fifan så jävla underbartjävlaaeesome det var!!
jag skrek, hoppade och grät (nästan) som en riktig tönt. AHAHAHAhlol.
MENRASGASDHGJDFAHG så bäst.
och så mkt snyggare irl han är än på bild. ojoj.

min kropp är förövrigt död och helt jäkla söndermosad.
började köa rätt sent så vi fick jobba som djur för komma
längst fram till scen när vi väl kom in, men vi klara't tillslut (;

träffade massa awesome people också! (:

Miyavi - Har ni kul? Jag har kul (på svenska)
8''''''''3
joförfan visst hade vi kul alltid

HELT OVERKLIGT

bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0