Vårshow

jag känner att jag är väldigt duktig på att uppdatera nu för tiden.. sådär en gång i veckan ungefär skulle jag väl tro? tänker inte lova att jag ska bättra mig, för det kommer jag förmodligen inte göra.. inte för tillfället i alla fall. sitter knappt vid datorn längre, och om jag gör det är det bara för att se på nån serie eller något..

hur som helst. kom in för en liten stund sedan efter att ha skottat snö i vad som känns som sådär tusen år. det tar ju aldrig slut! kände mig som en snögubbe när jag kom in. annars nu ikväll har jag varit och kollat på hedbergska vårshow tillsammans med mor och far, lidia och fia. eftersom anna går första året på estet så var hon med showen och körade tillsammans med resten av ettorna. tyckte showen var bra, kanske inte lika bra som de andra åren, men fortfarande bra. tycker ni kan ta och se den om ni har tid nån kväll (:
 

På papper

som jag skrivit tidigare har jag bestämt mig för att försöka komma igång med tecknandet igen. var sjukt längesen jag ritade något och gjorde det seriöst. 

plockade hur som helst fram pennor och papper nu ikväll och satte igång. bestämde mig för att prova rita någonting annorlunda än vad jag brukar göra, vilket resulterade i bilden nedan. är väl inte riktigt helt nöjd, men har som sagt aldrig gjort något i den här stilen förut så jag antar att den är okej.. något att träna på helt enkelt (: sen är den ju såklart inte klar än, hår ska självklart dit sen behövs det skuggas lite mer och så. får se om jag tar nån bild sen igen när den är klar (: kan väl även tillägga att bilden inte gör den rättvisa. så himla många detaljer och skuggor försvinner när man tar kort :/



 

Bloggen 2 år

förutom att syster fyller år idag så firar även jag och bloggen 2 år tillsammans. det ni! (;
 

Grattis Anna

idag fyller syster hela 17 år. tänk så fort tiden går (;

blev sång och presenter imorse.. nu ikväll blev det inte så himla mycket firande då hon var tvungen att dra på teatern, men gomiddag och tårta hann vi allt med. gottgott.



hoppas du haft en jättebra födelsedag, grattis din gnu! (:
  

Frågor om förra året

har lite tråkig så här kommer en lista som handlar om förra året (:


01. Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
Besökte Paris som jag alltid velat åka till tillsammans med Fia.



02. Höll du några av dina nyårslöften?
Nop, bröt dem efter ca två veckor. Men nyårslöften är till för att brytas, right?

03. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, bara bekanta.

04. Dog någon som stod dig nära?

Nej.

05. Vilka länder besökte du?
Sverige, Bulgarien och Frankrike.

06. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Vet inte.. bara ett bättre år i överlag.

07. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Väldigt många, både bra och dåliga.

08. Vad var din största framgång 2009?

Att bevisa för mig själv att jag kan klara mig själv.

09. Största misstaget?
Tänker jag inte skriva om här.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej, inget allvarligt i alla fall.

11. Bästa köpet?

Resor och konsertbiljetter.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Utlandsresor och musik.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Like I Love You - The Hitmen

15. Var du gladare eller ledsnare förra året jämfört med tidigare år?
Ledsnare, med undantag för vissa tillfällen.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts med folk jag tycker om.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat och sovit dåligt.

18. Hur tillbringade du julen?
Med familjen.

19. Blev du kär?
Nej.

20. Favoritprogram på TV?
Alla mysiga program som DHW, Gossip Girl och Grey's.

21. Bästa boken du läste?
Alla Stephenie Meyer böckerna, trots att de är ganska överskattade, precis som filmerna.

22. Största musikaliska upptäckten?
Miyavikonserten på fryshuset, den var galet bra.



23. Var är frågan?
Det undrar jag med.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Har gått över ett år sedan jag fyllde år sist, så det minns jag inte.. men skivor kanske?

25. Något du önskade dig men inte fick?
Det tror jag inte.

26. Vad gjorde du på din födelsedag?
Hade middag med tjejerna, fest med klassen här hemma, utgång och efterfest hos Tobbe.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det.

28. Hur skulle du beskriva din stil?
Mest svart och basfärger.. t-shirt, jeans och converse.

29. Vad fick dig att må bra?

Alla resor, konserter och vännerna.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen speciell faktiskt.

31. Vem saknade du?

Släkten i Tyskland.

32. Den bästa nya människan du träffade?
Madde.



 

Elin 19 år

kom hem från elin för en stund sen. tjejen fyllde 19 i tisdags så ikväll var det födelsedagsmiddag/fest hemma hos henne tillsammans med tjejerna från klassen och lite annat trevligt folk. vi blev bjudna på jättegod mat, hade paketöppning och spelade olika spel. riktig myskväll. var egentligen tänkt att det även skulle bli utgång senare på kvällen, men vi skippade det då de flesta kände sig lite trötta. för min del hade vi gärna kunnat dra ut, men antar att det får bli någon annan gång (; hur som helst, hade i alla fall en jättetrevlig kväll.

var dålig på att knäppa kort under kvällen, men här är några i alla fall.



självaste födelsedagsbarnet

gina och jag

spelade lite sällskapsspel

mintan, redo med penna och papper
 

Nytt år, nya tag

år 2009 var rent ut sagt ett jävla skitår för min del.. år 2008 var inte heller så himla bra om jag ska vara ärlig.. men nu ska det minsann bli ändring! det här ska bli ett bra år, det ska jag se till! jag ska börja ta tag i saker igen och göra saker som jag gillar och mår bra av. det har varit för lite av det på sista tiden.


några viktiga saker att börja med är i alla fall:

- börja ta hand om mig själv
   (få ordning på sömnen, börja träna regelbundet, äta bättre, få bort alla idiotiska tankar ur huvudet..)
- börja plugga körkortsteori & skriva in mig på körskolan
- skaffa mig ett jobb
- få ihop mina 200 barntimmar inför en ev. au pair-resa
- kolla utbildningar
komma igång med tecknandet igen


så nu gäller det bara att försöka glömma allt dåligt och negativt som har hänt och istället försöka fokusera på det positiva. för som jag sa, det här ska bli ett bra år!
 

Smoothie

att hälla i mig en halv liter hallonsmoothie på mindre än 3 minuter var kanske inte det smartaste jag gjort här i livet. mår sådär lagomt bra just nu, men gott var det! (; 

 

20 års maskerad

yes, i fredags fyllde jag alltså 20 och maskerad stod på schemat (; jag var självklart utklädd till pippi långstrump. tror nog att jag nästan lyckades peta ut ögonen på alla med mina flätor. hehe. hur som helst, trevlig kväll. blev inte riktigt som det var tänkt, men jag hade kul ändå. blev tårtbakning och ätning, paketöppning och lite sällskapsspel. lagomt mysigt. efter att alla dragit hem var madde söt och gjorde varma mackor till oss. sedan satt vi i köket och pratade någon timme innan vi satte oss och kollade på film resten av natten tills det blev morgon.



matilda som pink lady och madde som kanin

elin som geisha och jag som pippi långstrump

emilia som ryttare och elin

emma, nord och madde

jag och madde

spelar party alias
 

Nybliven 20 åring och Eksjöbesök

ja, då kör vi igång igen efter en veckas uppehåll.


i fredags fyllde jag 20 år. woho. det är inte varje dag det händer. på dagen blev det en snabb sväng ut till birsta tillsammans med madde och emilia för att införhandla lite saker till maskeraden (kommer mer om den senare) som skulle hållas på kvällen. dagen efter blev det firande tillsammans med familjen och fia. fick mest pengar då jag inte kunde komma på något annat jag önskade mig, men fick även en skiva, en sminkkurs på make up store, samt en jättefin sminkväska där ifrån. vet dock inte riktigt om jag ska behålla sminkväskan eller inte då den är för kort för att man ska få ned alla sminkborstar i. men förutom det var den perfekt, så vi får se hur jag gör. kanske den finns i en större modell. let's hope.

i lördags åkte även madde hem tillbaka till eksjö igen efter att ha varit här och hälsat på ett par dagar. var riktigt kul att träffa tjejen igen! (: vi har varit på bio och sett avatar (bra film om ni frågar mig), spelat en massa supermario, sett på film, gjort försök till att åka pulka och nästan frysit ihjäl på kuppen, sprungit snabbt på stan, haft maskerad och sedan mest bara tagit det lugnt. riktig mysvecka. känns tråkigt att hon åkt hem och saknar henne redan, men vi lär nog ses snart igen (:
 

Tisdagmorgon

god morgon på er allihopa!

vaknade för ett par timmar sen.. gick snabbt upp och tog en macka och tog sedan och kröp ned i sängen igen med datorn för att kolla på några gamla avsnitt av the OC. var aslängesen jag såg på den serien så jag har typ glömt allt. jag älskar seth cohen för övrigt haha (; ska snart ta och hoppa in duschen innan jag tar och sätter igång och städar lite. pappa håller på att tapetsera om syrrans rum så alla hennes saker står runt omkring här i huset och tar en massa plats.

om ett par timmar ska jag ta och bege mig in mot stan för att sedan hämta upp madde på tågstationen runt fyra. ska bli jätteroligt att träffa tjejen igen! (: hon kommer stanna här några dagar och även vara här då jag fyller år. ska ha maskerad här hemma tillsammans med bl.a lite folk från gammklassen. ska bli kul. vad jag ska klä ut mig till får ni se senare (; kan för övrigt inte fatta att jag fyller 20.. känns konstigt. haha. men ska bli kul i alla fall. mamma är dock på mig och frågar vad jag önskar mig hela tiden. jag kan inte komma på någonting.. allt jag önskade mig hann jag typ få i julklapp. det enda jag kan komma på är presentkort på make up store. kanske inte så roligt att ge bort, men det uppskattas, tro mig. jag blir som ett litet barn i en godisaffär när jag är där inne (; haha. finns så himla mycket fint.
 

R.I.P Jimmy "The Rev" Sullivan

jag ville först inte förstå det när jag läste att "the rev", trummisen i mitt favoritband avenged sevenfold, hade dött i måndags.. trodde det var ett skämt, men det var det ju så klart inte. gick i alla fall in på deras hemsida för att se helt säkert om det var sant och fann det här medelandet på förstasidan;


"It is with great sadness and heavy hearts that we tell you of the passing today of Jimmy “The Rev” Sullivan. Jimmy was not only one of the world's best drummers, but more importantly he was our best friend and brother. Our thoughts and prayers go out to Jimmy's family and we hope that you will respect their privacy during this difficult time.

Jimmy you are forever in our hearts.
We love you.

M Shadows, Synyster Gates, Zacky Vengeance and Johnny Christ"


fanfanfan! :'( varför!?
kan fortfarande inte förstå det.. stod att han dött av "naturliga orsaker", men att man skulle undersöka det närmare. så himla tråkigt, först och främst för att han dog vid så pass ung ålder (28 år), men även för att bandet var mitt uppe i att spela in deras nya album som de sagt förmodligen kommer bli det bästa de har gjort och som de är jättestolta över. kommer verkligen sakna honom och är otroligt tacksam över att jag hann se dem alla live i norge förra sommaren när vi var där. det var verkligen obeskrivligt <3



avenged sevenfold - the rev längst ut till höger (10 februari 1981 – 28 december 2009)
 

Slutet på 2009

god jul och gott nytt år i efterskott på er allihopa!

hoppas ni har haft det jättebra nu under helgerna. det har i alla fall jag haft. den 23:e åkte jag och familjen upp till härnösand och gick på restaurang och hade "lilla julafton" tillsammans med moster, hennes kille och kusinerna. riktigt mysigt och kul eftersom man inte träffar dem allt för ofta.
på julafton var vi här hemma och firade tillsammans med farmor och faster. även kirill och lidia kom och hälsade på en stund och såg på kalle anka. efter kulmiddagen blev det presentöppning. fick det mesta av vad jag önskade mig och lite till, så jag är mycket nöjd (;

nu på nyår var vi och firade hemma hos fia och hennes familj som vi alltid brukar. åt jättegod middag, spelade spel, sköt raketer och såg på film. riktig myskväll. 2009 har verkligen var ett skitår för min del (bortsett från vissa saker,) så jag ser fram emot det nya året och hoppas att det blir mycket bättre. nytt år, nya tag helt enkelt. något nyårslöfte blev det dock inte för min del i år. slutat ändå alltid med att jag bryter dem efter någon vecka :b har ni några nyårslöften för i år och i så fall vad?



 
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0