Höga klackar UTAN klackar

var inne på aftonbladet och kollade runt lite och hittade den här bilden.



det måste vara det fulaste jag sett på länge. höga klackar utan klackar.
jag förstår inte. är det meningen att det här ska vara snyggt eller vad?

personen som bär skorna i fråga är förövrigt victoria beckham.
överraskande?

Who wants to live forever

But touch my tears, with your lips
touch my world, with your fingertips


aldrig hade jag trott att det kunde ta såhär lång tid att rengöra ett akvarium.
jag och emilia har som projektarbete att fixa till skolans skabbakvarium som är på ca 250 liter. vi höll nog på i ganska exakt 6 timmar med att försöka håva upp fiskarna och flytta dem till ett nytt mindre akvarium (som vi kan ha dem i tills vidare), tömma ut vattnet och göra rent i stora akvarariumet, tvätta sand, rengöra pumpen (som självklart inte ville fungera) och försöka undvika att skapa några större vattenskador. puh.

ska iväg i veckan och fixa nya växter och saker att ha i och veckan efter kommer fiskarna. kommer bli så fint så när det väl är klart. vänta bara.

kom hem från kören för nån timme sen. bea var där ikväll, har inte träffat henne på hela sommaren tror jag. vi har varit där lite var och varannan gång, så det var kul att se henne igen. mycket roligare när hon är där. vi fick hets på en tjej som sitter i första raden och som tydligen tror att hon sjunger solo själv genom alla låtarna. jobbigt värre. anyway, se fram emot queenkonserten som vi ska göra med estetarna på hedbergska i vår. kommer förmodligen få köra who wants to live forever själva. kommer bli happytime.

Söndag

nu sitter jag här och kollar på säsongsstarten av parlamentet på 4:an. ska ta och skicka in fysikrapporten och läsa på lite till religionsprovet om ett tag tror jag. måste läsa lite på svenskaboken också. hade tänkt försöka lägga mig i någolunda tid ikväll, har blivit ganska sent nu ett par dagar i rad.

fia och sanja var här idag. lekte en massa med kattungarna och bakade hallonsockerkaka. behöver jag säga att vi misslyckades med sockerkakan? haha. allting vi bakar bli misslyckat på ett eller annat sätt. hur vet vi inte.

förövrigt så har det varit världens blåsväder ute idag. trodde nästan huset skulle blåsa bort ett stundtals gånger. eller nej, inte riktigt, men det lät i alla fall som det. kommer alltid en massa läskiga ljud från kakelugnen när det blåser ute. var jätterädd för det när jag var liten.

Womanizer

det har varit mycket prat om britney spears och hennes nya låt på sistone. har suttit och lyssnar på den nu ett tag och vet inte riktigt vad jag tycker. hade trott att den skulle vara lite bätte. känns ganska upprepande. men på hjärnan sätter den sig i alla fall.

I just wanna colour outside the line

har varit dåligt med uppdatering nu på ett tag. måste bli skärpning på den fronten.

har varit ensam hemma med anna och kissemissarna idag medan mor och far har varit på boda borg på 50 års fest och lekt lite. var verkligen jättelängesen jag var där, säkert 3-4 år sedan.. får se om man kanske kan dra upp nån dag och leka lite. någon som hänger på? (;

sitter för tillfället framför tvn och kollar på miami ink. blir alltid lika sugen på att skaffa en tatuering när jag ser på det. har länge funderat på att skaffa en nu i höst. har skisser och allting klart, så det är inga större problem. men jag är nog för feg. haha. jag är jätterädd för att inte bli nöjd eller att jag ångrar mig om något år. men jag vet inte. får nog tänka lite mer på saken innan det blir något skulle jag tro.

imorgon ska jag vara med fia. wiho!

Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar

blev skola för min del idag. kände mig inte riktigt helt hundra, men det fick gå ändå. åkte in lite tidigare för att jobba på projektarbetet med emilia. kollade lite på resor till göteborg och på akvariumet nere i biologisalen. det kommer säkert bli jättefint när vi väl är klar med det, nu ser det bara skabbigt ut. hade bara religion idag så efter lektionen åkte vi även ut till birsta en snabbis. gick till arken där vi kollade lite på fiskar och gick sedan till mcdonalds där vi satte oss och åt glass och pratade en stund.

var på kulturskolan nu ikväll och övade lite med bandet. riktigt kul att allting har dragit igång igen. har saknat killarna nu i sommar. håller på att jobba med weak just nu. jag har hållt på rätt så mycket med den innan, både på skolan och hos isabella. men det gör inget, har ändå alltid lika kul vad vi än spelar (:

Mobilbyte

sitter och kollar efter någon ny mobil eftersom den jag har nu har börjat rasa ihop. för tillfället lutar det nog åt en sony ericsson W910i. får se om det blir någon när studiebidraget kommer.

Fruktsallad

hade fortfarande feber imorse när jag vaknade så det blev ingen skola idag. ska dock försöka kravla mig iväg imorgon eftersom jag och emilia måste ta och bli klar med våran projektplanering och lite andra saker.

förutom att sova och se på tv hela dagen har jag varit riktigt duktig och hackat ihop en jättefruktsallad till efterrätt efter middagen. den var good. M M M. finns inte mycket som slår fruktsallad om ni frågar mig.

förutom att hacka till fruktsallad råkade jag även hacka sönder ett och annat finger. så nu sitter jag här med plåster fulla händerna (;

Pay It Forward

näsan rinner, jag har feber och hosta som en gnu. tyck synd om mig. vaknade runt halv nio i morse med huvudet fullt av slem, oförmögen att kunna andas. myys säger jag bara. 

planerna för dagen var först att fia skulle komma hit och hitta på något. men nu blev det ju inte så tyvärr. får se om vi hittar på något nästa helg istället. var ett tag sen man sågs nu. istället har jag legat i soffan och snorat och tillbringat tid med min kära vän tvn. tragiskt men sant. men det är väl helt okej när man är sjuk antar jag. finns inte så mycket annat att göra.

ikväll kollade jag och annapay it forward som gick på tv. kommer ihåg när vi såg den på konfirmationslägret och nästan alla tjejer satt och storgrät i slutet. jag tycker att haley joel osment som spelar travor alltid ska vara sådär liten och söt som han är i filmen.


Modevisning och myskväll

i lördags var jag och sofie, moa och hennes kille på modevisning på vångingen för att kolla på palle som gick modell för sax och kam. var första gången jag såg henne gå modell så det var kul, dessutom var hon jättefin (: förutom sax och kam var det även flera andra butiker från in som var med på visningen. efter visningen gick jag på stan med sofie en stund innan jag tog bussen hem och bytte kläder innan jag åkte till emilia för att gå på promenad och ha myskväll.


klicka på bilden för att gå till paulinas blogg.

Det går framåt

ikväll har jag varit riktigt duktig och gjort klart kemiläxan som ska vara klar tills imorgon. för en gångs skull känns det som om jag faktiskt förstår vad jag håller på med. dessutom klarade jag alla uppgifterna utan att behöva kolla facit var tredje sekund. haha. bra jobbat jenny.

sitter och försöker komma på något bra att skriva med det är helt tomt i huvet. har inte hänt något speciellt alls idag. hade dubbeltimme i fysik, drog tidigare från svenskan, gick en snabbis på stan med emilia och simen i väntan på bussen och väl hemma igen somnade jag på soffan framför tvn och vaknade inte igen förrän top model och idol började.

...

jag måste skaffa mig ett liv.

Hade det gått sånt här på tv hade jag suttit bänkad varje kväll

Bara i japan, my dear friends, bara i japan

Att växa upp

  
  

bäbisarna börjar bli ganska stora nu. är de inte så söta så man dör? (:
de har snart lärt sig gå och busar gör de med. nån vecka till bara, sen är det full fart.

Man borde väl

jag borde egentligen sitta och göra fysikläxa nu..


var det inte jag som skulle skärpa mig med skolan det här året?

jag gör den senare.

Allting har en början och allting har ett slut

Är det verkligen värt det?

Ta mig till värmen

nu är sommaren över och iställt kommer hösten. buhu.

hösten var så mycket roligare när man var mindre. jag minns alla de gånger robin och anton kom hit och när vi gick ner på gården och slängde oss i jättestora lövhögar med hjälp av en "lijan". det var tider det.

nu för tiden när någon nämner hösten så tänket jag genast att det snart är vinter. kyla och slask.. nej tack! trött blir man också. speciellt om man är som jag att man behöver sol och värme 24/7 för att inte deppa ihop totalt. det är vid sånna här tillfällen man inte skulle tycka det var helt fel med ett strandhus någonstans i världen där temperaturen aldrig understiger 25 grader.

jag ska nog bli en flyttfågel i nästa liv.

Rastlös

klockan är strax efter elva och jag är helt rastlös. egentligen borde man väl börja fundera på att lägga sig, men att sova är överskattat.

nu har jag i alla fall (nästan) bestämt mig angående idrotten och sången. blir nog så att jag väljer bort idrott B och lägger till körsång A istället. var meningen att jag skulle läsa körsång nu i höst men jag trodde det skulle vara på hedbegska och då fick det va och istället blev det psykologi till våren. men nu verkar det som om körsång finns på västermalm i alla fall så jag ska gå och prata med conny imorgon och kolla om jag kan byta. ska nog gå bra eftersom jag egentligen är med på listan redan. vi får se. vad gäller idrotten är det inte hela världen om jag byter bort den. kommer ändå bli så att man tränar här hemma eller på annat håll så jag klarar mig.

nej, nu måste jag hitta på något.
kanske man ska baka en sockerkaka snabbt?

Just dance

så var det söndagkväll igen. tänk så fort veckorna går, det är knappt så att man hinner med. har ändå var en rätt så nice vecka om ni frågar mig. har sprungit omkring på stan mest varje dag känns det som. hittade en stickad tröja, en klänning och ett par stövlar. får dock se om jag ska behålla klänningen eller inte. i fredags var det vaganttävling med brännboll och utklädnad som gällde. våran klass var lätt bäst när det kom till utklädnad (brännbollen sög vi på x)). var utklädda till pensionärer. alla gick verkligen in för det också, kul. bilder kommer troligen så småningom.

eftersom oscar fyllde 18 samma dag så blev det även utgång senare på kvällen tillsammans med halva klassen och annat trevligt folk. blev först förfest hemma hos kevin och sedan bussen in till stan där det var bk och stadshuset som gällde. riktigt värd kväll. sen att jag mådde sämst på lördagmorgon är väl en annan sak x)

Myskväll

var hemma hos linnéa på myskväll igår tillsammans med palle och sofie.
spelade spel, tittade på film, promenerade, pratade och tjockade i oss chips.
inte varje dag man är med tjejerna så det var skoj (:

Norgebilder

här kommer några av bilderna från norge, enjoy (:















foto: minh tue & emilia

Tv tittande gör människor tjocka

vad är hela grejen med tv reklam och mat?
jag menar, så fort det blir reklam på tvn springer man alltid ut i köket för att se om det finns någoning att äta. inte konstigt att man blir tjock (; haha. jag säger inte att alla gör det här, det kanske bara är jag. vem vet? hur som helst, bra kan det inte vara, inte i längden i alla fall. så fort det blir reklam så slår sötsuget till och jag stoppar i mig allt som kommer i min väg. haha.




blir till att tjocka till sex and the city ikväll (;




p.s. jag och emilia har hittat nytt boende, 450 kr.
det är varmt och säkert, färdigt att flytta in (;

252 dagar

252 dagar. ja, så lång tid är det kvar tills jag kan gå omkring i huset igen utan att nysa och snora efter var och var annat steg jag tar.

visst, jag älskar att ha kattungar här hemma, men tre kullar på rad kommer nog bli lite väl mycket med tanke på min allergi. jag kommer att gå omkring och snora och nysa och vara sådär överdrivet äcklig under hela den här tiden. jag kommer tycka synd om er som måste tillbringa tid tillsammans med mig då.

men trots allt är det nog ändå värt det om jag tänker efter. för om bara några veckor har vi nämligen de här sex sötnosarna springandes omkring på golvet.


puma, panda, piaf, py, pepsi och panini - 2 veckor.


om någon är intresserad av att köpa en söt liten kissemiss är det bara att höra av sig (;

Back on track

var ett bra tag sedan något uppdaterades här. beror delvis på att min bärbara fortfarande inte fungerar som den ska och att jag sällan sitter vid vår vanliga dator. så då blir det som det blir. men ska försöka uppdatera lite bättre från och med nu. knåpade ihop en ny design igårkväll, började bli rätt less på den förra. vi får se hur länge den här varar.

i veckan har jag varit i norge tillsammans med allt folk från marinbiologigruppen. bodde på en fältstation i sletvik som ligger några mil utanför trondheim. dagarna spenderades med bergsklättring, snorkling, insamling av djur och alger, filmtittande, föreläsningar, undersökning av insamlat material, sena nätter med stjärnskådning och spökande, slutprov och kortspel. hade mycket trevligt om ni frågar mig. hade inte haft något emot att stanna lite längre (: tyvärr hade jag ingen kamera med mig, så bilder kommer lite senare när folk har tid att skicka.

sitter för tillfället med fläter i håret och ser ut som en liten sjuåring. tänkte försöka sova med dem inatt och ta ut dem imorgon och se om det går att få håret lite lockigt för en gångs skull. kommer förmodligen bli som det alltid blir. först på morgonen ser jag ut som ett afrotroll i håret, sen halvvägs till bussen ser det ut som vanligt igen. går aldrig att göra något roligt med mitt hår, känns lite trist. men vad ska man göra, inget att sitta och sura över.
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0