Theresa Andersson

idag hade vi besök av theresa andersson på kulturskolan. hon kommer från new orleans (ursprungligen från gotland) och spelar in all musik själv under tiden hon framför låten. vi fick möjlighet att ställa lite frågor, se henne spela några låtar och hon förklarade och visade hur hon gjorde när hon spelade in. man satt bara och gapade när hon uppträdde. så jäkla bra!



 

Sjuk tjej

vet att jag har varit sämst på att uppdatera nu den senaste tiden. beror väl mest på att jag har varit sjuk typ hela tiden och inte orkat hitta på något som är intressant nog att skriva om..

tror seriöst aldrig jag har varit så här mycket sjuk på en och samma gång förut.. inom loppet av ca tre veckor har jag fått en jätteförskylning med hög feber, magsjuka, åter igen förskylning och feber, magsjuka igen och nu senast ögoninflamation + ont i halsen och hes. känns kul. är först nu i helgen som jag börjat känna mig någorlunda frisk igen. antar att det blir så när man jobbar med småbarn som är sjuk hela tiden och man själv har ett skämt till immunförsvar. men som sagt, börjar känna mig frisk nu igen, och hoppas att det fortsätter så för jag orkar verkligen inte bli sjuk igen. 

börjar hur som helst bli dags att sova nu.. börjar jobba kl 06.00 imorgon. hur tusan ska jag orka kliva upp innan dess? x) nej, god natt nu alltihopa!
 
 

20 + 20 = 40-årsfest

i lördags var det 40-årsfest i ljustahooden som gällde för att fira de nyfyllda 20-åringarna jenny och matilda. träffade massa trevligt folk, både nytt och gammalt, vilket alltid är kul. självklart var det även paketöppning med en hel del fina presenter (; kvällen (eller ska man säga morgonen?) slutade med övernattning för min och några andras del.. gick nog inte och la oss förrän runt sex någon gång skulle jag tro.



tack för en trevlig kväll tjejer, och grattis åter igen! (:
 

30 Seconds To Mars

vet inte riktigt vart jag ska börja.. konserten var hur som helst amazing! helt klart den bästa jag har varit på! grymt bra låtar och underbar kontakt med publiken. jag och anna hamnade som vanligt längst fram i mitten (typ 1-2 pers. framför oss) utan att vi egentligen försökte så himla mycket. tur eller skicklighet? (; under låten "the kill" hoppade även jared ut i publiken precis där vi stod så att vi hamnade under honom och jag fick hålla honom i handen under hela tiden. lycka? oja.  

tidigare på dagen runt halv fyra hade de även signering. hade ingen aning om det innan så det var verkligen en jättekul överraskning! jag är så himla glad över att jag har fått möjligheten att träffa och få autografer av dem två gånger nu (senast var när vi såg dem i globen.) det gillar vi!



tomo och jared under signeringen

de tog även kort på en så att man får chansen att vara med på ett av deras skivomslag. så bli inte förvånade om ni köper deras nästa album och ser det är jag eller anna som tittar fram (;


jared pratar lite med publiken (;

 

Drar till Stockholm på 30 sekunder

så bär det åter igen av mot stockholm med syster. denna gång för att se 30 seconds to mars. har sett dem en gång förut (då som förband till linkin park i globen) och tyckte de var jättebra då. hoppas att de är minst lika bra denna gång, om inte bättre. de kommer dock spela på fryshuset denna gång, vilket är betydligt mindre än globen, men jag tror nästan att jag föredrar det. man får en mycket bättre känsla av att ha ståplats och blir mer peppad, dessutom kommer man mycket närmare och får mer "kontakt" med artisten/bandet. kommer hur som helst bli bäst! (:



 

Alice in wonderland

ikväll var jag iväg på bio och såg på nya alice i underlandet tillsammans med anna, fia och sanja. den var inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag gillar den ändå. hade dock gärna sett att det kanske hade hänt lite mer och att den skulle ha varit en stund längre, men annars så. måste för övrigt bara säga att johnny depp ser helt crazy ut i filmen och att han skrämmer mig x) love it!







 

Timrå - Brynäs

idag var jag iväg på hockeymatch tillsammans med familjen och lidia och såg när timrå och brynäs spelade mot varandra. kirill hade varit snäll och skaffat oss gratisbiljetter så vi kunde komma och kolla. var första gången jag såg honom spela på riktigt, så det var riktigt kul. efter matchen, som slutade 2-2, blev vi bjudna på middag i restaurangen tillsammans med resten av laget. fläskfile och potatisgratäng. mums.



 

Tokio Hotel

ja, så var man hemma igen. eller, vi kom väl egentligen hem igår, men jag har inte haft tid eller ork att kolla datorn förrän nu. vi hade det i alla fall jättebra nere i stockholm. konsert och lite springandes på stan.. det gillar vi.

konserten var bra, trots att den kanske inte fick världens bästa recensioner. men ärligt, vem bryr sig? jag hade kul i alla fall och det är det som räknas! kan dock hålla med om att det var lite lite folk, vilket var tråkigt. tror att detta beror på att de även hade en konsert i göteborg dagen efter. så de som bor närmare göteborg åker ju såklart hellre dit än till stockholm, vilket gör att publiken blir mer utspridd eller vad man ska säga. skulle nog ha varit bättre om de bara haft en spelning. menmen, det gör inte så himla mycket.



i väntan på att konserten ska börja





anna efter en dag på stan
 

Globen nästa

god kväll/natt allihopa.

imorgon(läs idag) drar jag ner till våran kära huvudstad tillsammans med systra min. ska nämligen på konsert i globen och se på tokio hotel, som är systers favoriband. skulle redan varit iväg och sett dem förra året, men konserten blev då inställd. tydligen kommer det bli en ganska stor show, så det ska väl bli rätt kul att se. kommer dock kännas lite konstigt då jag inte kommer kunna någon av låtarna eftersom jag inte lyssnar på dem i vanliga fall. men vad gör man inte för syster sin (;



 

Killen kan dansa


 
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0