Kommer sluta med att jag inte kan äta något alls

jag har hittat ÄNNU en till sak som jag är allergisk mot. det är en ny vietnamesisk fisk som ungefär ses som en ny motsvarighet till torsk. om jag ska vara ärlig börjar jag bli riktigt less på det här nu, och nästan lite rädd. jag kan nästan inte äta någonting längre. kommer få börja äta en massa tabletter och skit för att få i mig alla vitaminer och saker jag behöver eftersom jag inte får i mig det nu i vanliga fall. det jag är rädd för är det att det inte finns några mediciner eller något annat som hjälper ifall jag skulle få en reaktion. låg flera timmar i soffan nu när det hände och hade kramp och jätteont i bröstet, och ändå var det inte någon särskillt stark reaktion. usch, jag gillar det inte, inte alls :(

kyckling, kalkonalla sorters skaldjurlax, tonfisk, vietnamesisk fisk, soyakatter, damm, sågspån, nötter, tomater, äpple, banan, mjölk.. listan börjar bli ganska lång nu, har säkert glömt något med. men tror nog bara att jag är överkänslig mot de fyra sista eftersom jag bara reagerar på dem ibland och inte lika starkt, men det är iaf på likande sätt.

Det här måste vi dras med hela hösten

nu har vi fått vårat nya schema. ser rätt jobbigt ut, men det ska nog gå.



Mån: Flexschema 8.30-11.10 / Flexschema 12.00-14.45 / Marinbiologi 14.55-17.00
Tis: Ind. val 8.30-9.50 / Religion 10.10-11.10 / Svenska B 12.00-13.00 / Idrott 13.30-14.45 / Mentorstid 14.50-15.20
Ons: Fysik B 10.10-11.20 / Fysik B 12.00-13.10 / Svenska B 13.35-14.40 / Fysik breddning 15.00-16.45
Tors: Kemi B 10.15-11.45 / Historia 12.25-13.25 / Fysik B 13.40-14.40 / Ind. val 15.00-16.30
Fre: Kemi B 8.30-9.50 / Kemi B 10.00-11.20 / Religion 12.00-13.00 / Historia 13.10-14.15 / Fysik B 14.25-15.20

en sak jag dock inte förstår är varför de har ändrat vårat klassnamn till N06C istället för NVN3C?
bara för att vi började -06? jag som hade börjat vänja mig vid tanken att vi skulle bli kallade NVN3C, det låter bra. men N06C, nej det gillar jag inte.

I was definitly made for these times

sitter i sängen och skrattar åt pim som ligger på rygg och försöker äta upp en liten äppelbit. haha sötnos. jag älskar mina småfjantar <3



idag har det shoppats loss i birsta tillsammans med syster. köpte en randig långärmad tröja och en grå kofta (som jag redan kladdat ner med choklad, duktig som jag är) som är mys. blev också lite småsaker som jag inte orkar rada upp här. anna hittade även snyggaste outfiten (; hade gärna köpt nåt liknande själv, men alla mina pengar är slut :( buhu. kanske om jag är riktigtriktigt snäll kanske jag får låna nån dag (drömma går ju, hah). blev även ett snabbt besök uppe på arken för att köpa hamstermat och nytt spån. jag hittade en minimajsorm, den var jättesöt. ville nästan stoppa ner den i fickan och ta med mig den hem :D hah. synd att de äter möss bara, annars skulle jag inte ha något emot att skaffa en när jag blir äldre (:

ikväll har det varit myskväll hemma hos emilia. åkte till ica och köpte chips och choklad (därav fläckarna på koftan) som vi sedan tjockade i oss framför tvn hemma hos henne. i och med skolstarten ska vi bli nyttigatjejer_90 och sluta upp med att tjocka i oss godis/chips och börja träna. haha. sen gjorde vi massa vuxenhetstest och liknande med. kan tillägga att emilia är betydligt vuxnare än mig och att hon även är 0.5% mer fjortis än mig (; imorgon ska vi förmodligen in till selångermarknad och kolla lite. var säkert två år sen jag var var där sist. men blir kul att hitta på något innan hon drar till turktiet på lördag (den lyxungen;o) och blir brun och fin.

You change your mind like a girl changes clothes

You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white


( idag flyttar björn, buhu :( )

Emilia 18 år



GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN VÄNNEN! :D
hoppas du får en jättebra födelsedag (:

Mondaynight

jag behöver miljöombyte.
jag vill ut, ut och resa, se nya platser och träffa nytt folk.

mina planer om att försöka vända tillbaka dygnet igen går inge vidare. hela förra veckan gick jag inte och la mig förrän 5-6 tiden och klev inte upp förrän efter två. även om jag skulle lägga mig tidigare så somnar jag inte förrän flera timmar efter ändå. det är sjukt. jag är en nattmänniska, det är bara att inse. nu på sommarlovet fungerar det väl antar jag, men det kommer bli jobbigt när skolan väl börjar igen. jag orkar inte med samma sak som jag gick igenom i våras. visst, sömnsvårigheterna då berodde väl på lite andra saker än vad de gör nu, men ändå, det är ingenting jag vill gå igenom igen.

björn fyllde 20 år i lördags så igår var jag hemma hos honom och grattade. det första han gjorde när jag kom in var att dra med mig in på rummet där vi satte oss i sängen och lyssnade på musik och kollade på film och lite bilder från hans student förra året som mamma redigerat och fixat till. pojken är stolt över sina nya högtalare och tv. haha. är dock fullt förståeligt. good stuff (; trots att vi kanske inte ses sådär jätteofta kommer jag sakna honom så sjukt mycket när han drar till uppsala nu på onsdag där han sen ska plugga i fem år :( får hoppas på att jag också hamnar där nere när det är min tur att plugga vidare. tills dess får man väl nöja sig med att åka ner och hälsa på då och då när man har lite tid över eller träffas då han kommer upp hit.

Rockstar Taste of Chaos



hade jag inte tackat nej till att gå på (:

Something

något är fel, men jag vet inte vad.
jag önskar att det inte var det.

When it isn't like it should be

idag har det varit den tråkigaste dagen jag har varit med om på riktigt länge. anna och mamma var tvungna att åka in till akuten/sjukhuset och blev sedan kvar där i flera timmar, medan jag under tiden höll på att dö av tristess här hemma i min ensamhet. slutade med att jag till slut hamnade framför tvn, kollandes på gamla paradise hotel avsnitt. vid det tillfället skulle jag nog vilja säga att botten var nådd. som tur var kom anna och mamma hem strax efter det med en stor påse godis (ja, jag ska sluta!) som jag med glädje tjockade i mig. nöjd&tjocktjej_90

förövrigt idag har jag kollat runt på lite olika volontärresor. har gjort det några dagar i rad nu. känner mig pepp som fan. skulle lätt dra på en gång om jag hade pengarna. har pratat lite med emilia om att åka iväg på någon resa nu i trean och ha det som projektarbete. det enda problemet är väl egentligen att få ihop pengarna, men det ska nog ordna sig på något vis. vi får se hur det går.

hur som helst ska jag nog åka iväg, vare sig det är till skolan eller inte. kanske inte i år eller nästa, men inom de snaraste åren i alla fall. som det ser ut nu är det nog afrika som lockar mest där det antingen blir jobb på ett barnhem eller i ett djurreservat som först och främst inriktar sig på elefant, buffel, lejon, noshörning och leopard. är intresserad av två andra program med som handlar om att arbeta med vithajar eller rädda havssköldpaddor, men eftersom jag är rädd för vatten tror jag nog inte att det är någon större idé tyvärr.

nu blir det till att spara pengar (:

8 / 8

Du-dunk, du-dunk, du-dunk.

Ja tack



någon som vill ge mig en sån här liten sötnos? :')

precis en sån vill jag skaffa mig när jag flyttar hemifrån. en liten viltgul manteltecknad dvärgvädur som ska få springa omkring som den vill i huset. mamma och pappa hade en innekanin som hette kalle när jag var liten. tyvärr var de tvungen att ta bort honom eftersom han blev svartsjuk och började bita mig. har länge tjatat på mamma om en kanin, men eftersom hon inte vill att den ska vara ute och den inte kan vara inne tillsammans med katterna har det inte blivit någon. men när jag flyttar, då. måste bara kolla så jag inte är allergisk först, skulle vara äkta mig. men låt oss hoppas på att så inte är fallet.

btw, nu är det mindre än tre veckor kvar tills telia får små kissemissar :D jag längtar.

5 / 8

cpdator. jag vet inte vilken gång i ordningen det är som den bestämmer sig för att inte fungera. internet är inte ens att tänka på och så dör den eller hänger sig lite då och då. blir nog tvungen att lämna in den så fort skolan börjar igen, för nu är jag inte ens säker på att pelle kan fixa den. äckeldator.

förövrigt idag har jag varit duktig och bakat en massa chokladmuffinsar och rensat jordgubbar i hundratals. Mmm Mmm

The Dark Knight



var på bio tillsammans med fia och anna igår. såg på batman - the dark knight. tyckte den var bra, mycket bättre än ettan om ni frågar mig. heath ledger var klockren som jokern. synd att vi inte kommer få se så mycket mer av honom i framtiden bara. det pratas även om att johnny depp kanske ska spela riddler i tredje batmanfilmen, det ser vi isåfall ifram emot (: träffade även lite folk från klassen på bion, som jocke och några av de andra killarna och emilia och simon. var ett tag sen man såg dem. eller ja, inte emilia kanske, men det var kul iaf. hade även kul med anna och fia. jag och fia fick en av våra vanliga skrattattacker över en liten sak precis innan filmen började, höll på att dö. äkta töntar vi är.

idag har jag mest legat framför tvn och sett på film med patina. är så tråkigt väder ute så man orkar inte hitta på något. men imorgon blir det troligen stan med mor och syster. men nu ska jag nog ta och sno några av annas chokladbollar som står i kylskåpet och sedan sätta mig och se på howl's moving castle (utan att somna!), var ett tag sen man såg den nu.

Hancock



ikväll har jag tjockat i mig hallonpaj, skuttat omkring i en blå sovsäck och sett på hancock tillsammans med anna. den var inte riktigt som jag hade tänkt mig och kanske inte lika bra som jag hade förväntat mig heller för den delen. men trots det var den väl ganska bra ändå.

funderar på att se the dark knight som nästa, dock på bio. till helgen kanske?
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0