Vagnttävling

ja, igår var det alltså vaganttävling på skolan som gällde. temat var som sagt MTV Music Video Award 2008. våran klass klädde ut sig som rihanna i videon disturbia. alla var svartklädda, hade tupperat hår och var svartsminkade. riktiga snyggingar alltså (; våran koregrafi bestod av två olika danser som vi satte ihop till en, michael jacksson - thriller och soulja boy.

tyvärr gick det inte lika bra med dansen som det gjort innan när vi tränat. först och främst fick vi en jättesnabb låt, paramore - misery business, vilket gjorde det svårt för alla att hinna med och hålla takten. i början av dansen var det meningen att vi skulle ha en "ljusshow" med ficklampor som rihanna hade på vma, men domarna tände lamporna innan vi blev klar så alla blev lite förvirrade och vi fick stressa för att hinna fram till våra positioner.

menmen. i övrigt var tävlingen kul. förutom dansen var det andra småtävlingar som stafett och frågesport. senare när alla tävlingar var klara fick vi en ny chans att göra om våran dans eftersom det var domarna som hade gjort fel och de tyckte vi förtjänade en ny chans. denna gång gick det lite bättre, men det var fortfarande inte vårat bästa framträdande. om man jämför med de andra klassernas danser tycker jag ändå att vi lätt hade bästa dansen. kan inte förstå varför vi hamnade på fjärdeplats. men ja, var som sagt kul ändå. bättre lycka nästa gång som man säger.


video från tävlingen när vi dansar första gången, tyvärr utan ljud.



bilder kommer senare när jag har fått några och orkar lägga upp dem.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0