Middag och bio med Fia

god kväll gott folk.

kom hem från stan för en liten stund sedan. har som sagt varit och firat fia med middag och bio nu ikväll. vi gick till en thai restaurang och åt asgod mat (jag åt så det räcker för ett halvår framåt) och gick sedan och såg prince of persia på bio. filmen var faktiskt bra, bättre än vad jag hade förväntat mig, vilket var kul. kvällen bjöd även på en massa prat och en hel del skratt (; 

Hemma från praktiken

tjoo.

idag har jag varit på allsta skola hela dagen och haft det skönt. kommer vara där hela veckan (min sista praktikvecka, buhu) då de och runsvik har slagit ihop sina fritids för några veckor framåt nu i sommar. var bara 16 barn där idag så det var ganska lugnt.. satt mest ute i solen med några av tjejerna och pysslade lite och gjorde armband. trevligt, trevligt.

om ungefär en halvtimme ska jag träffa fia för att sedan dra vidare in till stan. hon fyllde år för ett litet tag sedan så vi tänkte fira med att gå ut och äta någonstans och gå på bio. kommer bli mys.  
 

Jag är inte död

efter en månads uppehåll tycker jag minsann att det är dags att sparka igång den här skitbloggen igen. eller vad tycker ni gott folk? (;

så vad har man hittat på sen sist då? jag har fått fortsatt praktik på fritids så jag har väl mest varit där om dagarna.. utöver det har det varit mycket studentfixande och firande där jag bl.a har fått agera frisör och make up artist, har även  varit med i en visning för bröllopsklänningar, skrivit in mig på körskolan och övningskört en massa (äntligen har jag också kommit igång!), firat lite födelsedagsbarn och fixat med min au pair-ansökan. 
bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0