Biobesök

var på bio med familjen idag. såg på twilight. den var bra, men det visste jag redan eftersom jag redan sett den en gång på datorn här hemma. läste ut första delen av bokserien för nån dag sen. köpte andra delen nu idag och är redan halvvägs. får nog ta det lite lugnare om jag inte vill att den ska ta slut på en gång :b

anyway. imorgon är det besök hos frissan som gäller. vill ju vara lite fin i håret nu sådär lagomt till nyår. får se imorgon hur det blir.

They start with a "the"

sitter i köket och lyssnar på låtar av the killers, the strokes och the knife. många band som börjar på "the", men bra är de.

söndagskvällen har mesta delen spenderats framför tv:n, i brist på annan sysselsättning. känner mig fortfarande inte hundra efter förskylningen så det var skönt att bara ta det lugnt framför soffan. tittade bland annat på vacancy. har bara sett delar ur filmen lite då och då så det var kul att se den rakt igenom för en gångs skull. var faktiskt rätt så bra. sådär lagomt småläskig, utan hemska monster och andra otäckheter som man bara får madrömmar av senare.

funderar på att kanske baka någonting. kladdmuffins kanske? anna ville att jag skulle göra det för en stund sen så vi får se. är väl egentligen ingen storälskare av kladdmuffins/kladdkaka. men en kan man nog klämma ner. sen är ju smeten inte allt för hemsk (; banankaka skulle vara gott, men jag tror vi har slut på bananer. attans.

Kusiner på besök

ikväll kom björn och stefan över på middag. trevligt trevligt. var längesen man träffade stefan eftersom han är uppe i umeå och jobbar, så det var kul. vi satt och prata en massa om tiden efter gymnasiet och björn hjälpte mig att sätta upp mig på massa bostadsköer i uppsala och umeå. har börjat fundera på att kanske söka vidare nu efter gymnasiet i alla fall istället för att ta ett sabbatsår som det först var tänkt. björn ska åka till uppsala till höst igen så det skulle vara kul om man kunde åka ner samtidigt. han pratade om att det var bra mycket bättre krogliv där nere än här uppe i sundsvall, och att han skulle skulle ta med mig på barrundan inför nollningen. barrundan går ut på att man ska in på alla nationsbarer, beställa en öl på varje ställe och sedan dricka upp den så fort som möjligt för att sedan dra vidare till nästa ställe. han som har rekord klarade tydligen allt på en timme. något bra man inte skulle må efter den rundan. björn skulle få släpa mig hem om han tog med mig på den x) anyway. uppsala låter som en bra stad. får se om det blir något till hösten eller inte.

Jag är inte död

oj. nu var det verkligen längesen man skrev något. en månad precis. beror som vanligt på att min dator strejkar och att jag har haft för lite ork. har knappt suttit vid datorn alls på hur längesen som helst känns det som, har varit ganska skönt. men nu är det nog på tiden igen att bloggen vaknar upp lite.

så hur har ni haft det allihopa? själv har jag haft det rätt så bra. har hänt rätt så mycket sista månaden. orkar inte skriva allt, men kan i alla fall säga att göteborgsresan tillsammans med fia var kung. sjukt roligt hade vi. lägger kanske in bilder och skriver något mer om det någon annan gång, känner inte för att dra hela historien nu.

jullov är det nu i alla fall. hur skönt är inte det? jag bara njuter. all skola är klar och det finns ingenting att oroa sig över. hittills har jag inte gjort speciellt mycket på lovet.. sprungit på stan med anna och handlat julklappar och sedan bara tagit det lugnt hemma med familjen. under julen har farmor varit här och hälsat på. alltid lika trevligt. tyvärr var jag nog inte särskillt social eftersom jag mesta delen låg i sängen med feber och halsont. men trotts det var julen helt okej. fick det mesta som jag önskade mig, plus lite till, så jag ska inte klaga (; hur har ni andra haft det i jul?
bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0