Efter MUS-klubbkväll

ikväll var det som sagt klubbkväll på make up store där de visade deras nya sommarkollektion splash. jag och fia var självklart på plats för att kika lite. jag älskade verkligen de nya färgerna, men tyvärr var de nog lite väl färgstarka för min del för att jag skulle köpa med mig någon av dem hem. istället fick det bli två andra ögonskuggor (en brun med guldskimmer och en mörkguldig) och en eyelinerpensel. skulle ha köpt en cake eyeliner också, men den var tyvärr slut. de skulle kanske få in nya till veckan så de sa att de kunde ringa mig när de hade fått in dem. lite snällt av dem tycker jag.




m/s brownie, e/d dust och eyelinerpensel #102
 

Springande på stan och klubbkväll

idag har jag sprungit omkring lite på stan tillsammans med mamma. har kollat på lite kläder och har hyrt några filmer tills på lördag då fia och sanja kommer hit för middag och filmkväll. träffade även matilda lite snabbt och fixade biljetter till oscar tills imorgon.

nu ska jag ta och äta och fixa iordning mig lite innan det åter igen är dags att dra in till stan. denna gång för att gå på make up store's klubbkväll för att kolla på deras nya sommarkollektion splash.


"Splash är en lekfull och sofistikerad look där de färgstarka ögonen är makeupens hetaste accessoar. Visa din unika personlighet med färg eller välj en ögonskugga som kontrasterar till dina ögon. Basen i Splash är ren och enkel där kindbenen markeras med en mjuk rouge i brunt eller aprikos. Brynen är ljusa och formas med Stay In Shape. Läpparna målas med penna och läppstift i en neutral färg, för att makeupen ska vara harmonisk där ögonen är i fokus."
 



 

Onsdagkväll

godkväll allihopa!

sitter på sängen och tråkar lite samtidigt som jag lyssnar på lite musik. har suttit i telefonen en massa ikväll och pratat med lite folk. har bland annat planerat lite inför valborg och resten av helgen.. kommer säkert bli kul. mor och far är även borta i östersund hela helgen så jag och syster blir ensam hemma. kommer bli lite skönt.

nu ska jag springa iväg och borsta tänderna lite snabbt innan jag tar och bäddar ned mig i sängen för att kolla på de nya avsnitten av the hills och the city innan det är dags att sova. god natt.


The Hills - MTV Shows
 

Chokladbollar

ikväll har jag varit duktig och bakat (säger man bakat? snarare geggat ihop..) en massa chokladbollar som jag sedan tryckt i mig framför tvn tillsammans med anna. känner jag mig sådär lagomt tjock och nöjd just nu.



 

Fan.

ibland blir det inte alltid som man vill...

 

Eclipce

trailern för eclipce (tredje filmen i twilight-serien) kom ut för ett par dagar sen. tycker den är helt okej. jag hoppas verkligen att filmen blir bra den här gången.. blev ganska besviken på de två första.



 

Körrep

idag har jag spenderat större delen av dagen på kulturskolan. har repat tillsammans med kören inför vårkonserten som är 9 maj. jag var dock duktig och försov mig rejält imorse. jag vaknade av att pappa kom och knackade på dörren och undrade om jag inte skulle åka snart. då var klockan 09.30.. en halvtimme innan jag skulle vara i stan. bra där.

efter kulturskolan kom pappa och hämtade upp mig för att sedan dra ut till birsta. åkte till arken för att kolla efter en ny liten marsvinskompis till dips nu när melvin är borta. tyvärr hade de ingen vi fastnade för riktigt så det blir till att leta vidare. de skulle förmodligen få in några fler djur till veckan så vi får hoppas att vi hittar någon då istället.
 

I think I'm turning Japanese, I really think so!

Jag har haft den här låten på hjärnan hela dagen. Den försvinner aldrig! xD 



 

Nyttig tjej

jag har precis varit duktig och tryckt i mig fem bullar och en massa päronsoda. och jag som skulle börja vara nyttig. hah, vilket skämt!

nu ska jag gå och knapra i mig en morot..



 

Sötnosar

godkväll allihopa!

har suttit och myst lite med kattungarna. de är så himla söta i den här åldern! de är alldeles tussiga och har nyss lärt sig att gå/springa och har även börjat busa lite.


Sahara
sahara
Saffran
saffran
Simba
simba
 

Vårkonsert på Hedbergska

ikväll var jag och mamma iväg till hedbergska för att kolla på ettornas och tvåornas vårkonsert. som vanligt var alla jätteduktiga och det bjöds på en hel rad av olika låtar. förutom att sjunga i kören var anna (som går första året på estet) med och spelade bas på låten var e vargen av imperiet. duktig syster. spelade in lite med mammas mobil. blev inte världens bästa bild, men man hör i alla fall (:



 

Nattens mörka timmar

godkväll på er allihopa!

sitter för tillfället inne i systers rum med hennes dator och lyssnar på musik. tänk så trevligt man kan ha..

tidigare idag var jag inne och repade lite med pojkarna. ska förmodligen till studion nu till veckan (eller ev. nästa vecka) och spela in lite. vi får se hur det går, ska bli kul i alla fall (:

när vi repat färdigt drog jag vidare till sveateatern och mötte upp mor&far, farmor, kirill och lidia för att kolla på teaterpremiären av nattens mörka timmar där anna är med och spelar tillsammans med hennes grupp från kvartersteatern. teatern handlade om ett gäng flickor som bor på ett barnhem tillsammans. en av flickorna hittar en gammal dagbok inne på västra flygeln (där det är förbjudet att vara) och efter det börjar det hända underliga och hemska saker som utvecklar sig mer och mer. tyckte den var bra, och alla var riktigt duktiga. hade dock ingen kamera med mig så ni får nöja er med en tjusig bild av mig istället (;



 

Ain't no rest for the wicked

hej alla barn!

åh, vad jag känner mig otroligt duktig när det kommer till bloggen just nu.. not.

hur som helst, hoppas att alla har haft en bra påsk osv. själv har jag mest tagit det lugnt. faster kom upp från stockholm och bodde hos farmor ett par dagar, så vi har träffat dem lite och haft middag. trevligt, trevligt. hm, något annat intressant som har hänt senaste tiden? min praktik har tagit slut (buhu jag saknar mina barn) så nu sitter jag hemma igen och har inte allt för mycket för mig. blir nog till att söka någon ny praktikplats snart då jag inte fått ihop alla mina barntimmar än. ska dock söka på någon avdelning för barn mellan 3-5 denna gång då det är mer den åldern jag vill ta hand om.

aja, nu ska jag ta och se på några nya serieavsnitt sedan blir det sova. 



 

Saknad

vila i frid älskade lilla melvin, kommer sakna dig :'( <3

vår 2007 - 4 april 2010



Rackartuss, Melvin och Rolex
 
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0