Ansökan

ikväll har jag suttit och pysslat lite med min au pair-ansökan. det är mycket som ska fyllas i.. referenser hit och dit, barntimmar och erfarenheter, personligt brev, foton, hälsoundersökning, körkort, mm. är långt ifrån klar med allt, men en liten bit på vägen har jag kommit i alla fall.



 

Heldag med Fia och bio

tjoo!

hej på er alla barn! allt bra?
jag vet att jag är sämsta bloggerskan just nu (eller annars också för den delen.) tänker inte lova att jag ska bättra mig, för det kommer jag förmodligen inte göra heller om jag känner mig själv rätt. förutom gatufesten (kommer kanske bilder och mer om den senare om jag pallar) som var förra veckan, har det väl egentligen inte hänt något jättespännande. träffat lite folk, varit en massa på körskolan och tagit det lugnt här hemma i det vackra vädret.

ligger just nu i sängen och lyssnar på musik samtidigt som jag tråkar och leker lite med camen. intressant. tidigare idag var fia här och hälsade på. vi spelade spel hela dagen ute i solen och hade det mysigt. nu ikväll var vi iväg på bio tillsammans med syster och såg tredje filmen i twilight-sagan, nämligen eclipse. blev inte jätteimponerad direkt, men den var väl helt okej antar jag. bättre än de två första filmerna i alla fall.




 

En plats i solen

god kväll allihopa.

sitter i sängen och lyssnar på kents nyaste skiva en plats i solen. me like (: ska strax ta och borsta tänderna och tvätta bort sminket innan det är dags att krypa ner i säng. men först blir det nog en sväng ut till köket för att stoppa i mig en macka eller två.. eller en piggelin kanske (;

imorgon ska jag förmodligen umgås med fina fröken tue. var verkligen jättelängesen jag träffade den tjejen, så det ska bli kul. får se vad vi hittar på för något (:



 

Trondheim, sista dagen

ja så var man hemma i sverige igen. kom hem ganska sent i natt så jag kände mig sådär lagomt pigg när jag hade körlektion kl 07.30 nu imorse (; 

sista dagen i norge var i alla fall bra. pappa kom och mötte upp mig och anna på hotellet på morgonen. åt frukost (hotellfrukost = mums!), checkade ut och begav oss sedan ut på stan. jag hade tänkt köpa ett par solglasögon och ett par andra småsaker som jag hade hittat dagen innan. men tror ni affärerna i norge har öppet på söndagar då? nää, så klart de inte hade! bra där.. så det blev inget handlande för min del den dagen.

eftersom allting var stängt tog vi istället och drog iväg på en liten promenad längst ån bakom domkyrkan och hade det mysigt. anna och jag hittade även en liten lekpark där vi stannade och gungade en stund. myys. efter att ha gått en stund tog vi bilen upp till kristianstens fästning för att kolla, innan det var dags att dra till kattutställningen för att hämta upp mamma och åka hem till sverige igen.



pappa och anna vid kanonerna bakom domkyrkan.

på gungan i lekparken.

glad syster (;

anna och pappa uppe på muren på kristianstens fästning.

utsikt över trondheim.


 

En dag på stan

har precis sett klart på the hurt locker här på hotellrummet. bra film om ni frågar mig. ska strax ta och lägga mig och sova.. börjar bli ganska trött.

idag har jag och syster sprungit omkring en massa på stan i det fina vädret. har handlat lite kläder och tagit det lugnt vid domkyrkan och nere vid hamnen. har glömt kamerasladden till datorn hemma så ni får nöja er med lite mobilbilder istället.



påväg ut mot stan.

åt våfflor på hotellet till lunch. gott, gott.


gick till domkyrkan och kollade lite. såg några som skulle gifta sig och en nunna som gjorde moon walk.

domkyrkan

slutade som vanligt med att vi började ta en massa särkort på oss själva (;

tog även en sväng förbi hamnen och ån och satte oss och tog det lugnt ett tag.
 

På hotellet

sådärja, så var man äntligen framme på hotellet. ska strax ut på stan och kolla lite, ska bara ned och äta lite middag först (:




 

sitter just nu i bilen på väg till norge. ...

dsc00415 (MMS)

sitter just nu i bilen på väg till norge. mor och far ska på kattutställning och jag och syster hade tänkt gå lite på stan i trondheim och kolla lite. kommer förmodligen hem sent på söndag om vi inte hittar på något annat (: men ni får ha det så bra allihopa om jag inte hinner skiva något mer tills dess (:

internet har inte velat samarbeta de senas...

dsc00404 (MMS)

internet har inte velat samarbeta de senaste dagarna så det får bli lite snabbt från mobilen. igår var min sista dag på praktiken på fritids.. känns lite tråkigt, har verkligen haft det jättekul de här veckorna (: drog in till stan senare på dagen för att gå på en sminkkurs på make up store. blev sminkad av en jättesöt tjej och körde på en mörklila sotning. efter det mötte jag upp familjen och åkte till kirill och lidia för att säga hej då (de ska flytta till danmark.) känns tråkigt, men förhoppningsvis dröjer det inte allt för lång tid tills vi träffas igen (:

bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0