Födelsedagsmiddag

åh jag skulle lätt kunna gå i ide nu och inte vakna upp igen förrän till våren (med undantag för jul, nyår och min och systers födelsedag)! var minusgrader när vi körde hem från stan förut ikväll. så himla kallt, jag vill intee! hur som helst, var ute och åt med la familia nu ikväll och firade farmor som fyllt år tidigare i veckan. trevligt, trevligt. körde på asiatiskt, är gott och fungerar alltid. äter nog aldrig så mycket som när jag får det. mums!
alla beställde friterad banan och glass till efterrätt förutom anna som beställde in ännu en portion vårrullar.. hon är lite knepig hon min syster.
 

Rödhårig

hej alla barn!

jag är så sjukt mätt så jag vill dö just nu. har bakat morotskaka så det räcker till en hel armé! kan inte sluta äta och de tar aldrig slut, haha. jag kommer snart rulla fram..

har varit äckligt less på mitt hår nu sista tiden, blont och tråkigt. så i fredags traskade jag iväg till frisören och blev sjukt jäkla rödhårig istället. gillar't! känner mig som ariel i lilla sjöjungfrun, haha. synd att färgen tvättas ur så himla fort bara.. vattnet blev helt rött när jag tvättade håret förut idag.

menmen, nu ska jag dra iväg till kristoffer på bull och saftkalas. kanelbullensdag och allt ju. ha det fint!oh yeah! är dock mycket rödare och inte alls så orange som på bilden..
 
bloglovin
KONTAKT:
deadbeat.fashion@hotmail.com


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0