Nyklippt och en aning blondare

hej alla barn!

idag har jag sprungit runt och uträttat några små ärenden på stan och varit allmänt stressad. skulle egentligen ha träffat och hittat på något med linus och nadja också men tyvärr fick vi skjuta upp det till någon annan dag. nu ikväll har jag åter igen varit hos frissan. vi blekte lite mer och la i nån silvertoning för att få bort det gula i håret från blekningen i tisdags. kände mig som en kyckling där ett tag, men nu är det tack och lov bättre.



 

Last day

idag var det sista dagen på lyft. det känns lite tråkigt faktiskt, även fast det kunde bli lite småsegt där ibland.. kommer väl mest sakna att inte träffa linus, nadja, susanna och tomas varje dag. har ju trots allt gjort det i ca 3 månader nu, så det kommer kännas lite tomt. men vi kommer självklart att träffas en massa annars så jag överlever nog (:

ska alldeles strax ta och hoppa i säng. ska till frissan tidigt imorgon och fixa lite så ska försöka att inte vara uppe allt för sent. sen efteråt ska jag försöka stoppa i mig något att äta lite snabbt för att sedan sticka iväg och jobba på fritids på runsvik igen. det gick jättebra förra veckan då jag var där så det ska bli kul att åka dit igen. hoppas dock på att jag slipper dra ut några tänder den här gången (;
 

Rappakalja + Yoga

hej allihopa!

igår var jag och anna och hälsade på hos fia som var hemma från umeå över helgen. vi spelade rappakalja tillsammans med johan och sanja, fikade och hade det mysigt. sen lite senare drog vi in till stan för att gå ett yogapass. har aldrig riktigt provat på yoga tidigare (bara liite poweryoga då jag fortfarande dansade) så det var kul. sen att jag mest bara vinglade omkring en massa då min balans är som den är, är en annan sak (;



 

Fredag

var och hämtade upp anna efter skolan idag och åkte sedan ut en sväng till birsta för att kika på lite saker. för min del gällde det ett besök inne på kicks.

är på jakt efter en ny foundation då min nuvarande är nästintill slut, plus att jag inte är riktigit helt nöjd med den. detta där dock inte det lättaste då nästan alla märkens ljusaste nyanserna är på toook för mörk för mig. sen förutom det ska den även ha en gul underton, vara matt, täckande och ge ett snyggt resultat.. som sagt, inte lättaste att hitta en med allt. menmen, fick i alla fall med mig ett par prover hem så jag kan testa lite innan jag bestämmer mig, vilket är bra. känner inte direkt för att lägga ut flera hundra på något som sedan kanske inte passar.



 

Glad alla hjärtans dag!

hoppas alla har haft en härlig alla hjärtans dag! jag har firat det med att jobba, hehe. sen nu ikväll kom även pappa hem med lite godfika, så jag klagar inte (;

eftersom jag inte har nån man som ger mig saker tog jag mig själv friheten att klicka hem en egen liten alla hjärtans dag present. nämligen ett kit med 12 sminkborstar från sigma som jag har varit sugen på att beställa hur länge som helst! visst kostar de lite, men förhoppningsvis är de mer än värd det.

om du läser amerikanska sminkbloggar eller spanar bland makeup tutorials på youtube så har du säkert hört talas om sigma, men för er som inte känner till märket så kan det nämnas att de ofta jämförs med MAC, fast till en lite billigare peng.



Fröken Jenny

puuh. jag hade glömt bort att barn kunde vara så högljuda..

idag fick jag hoppa in och jobba som vikarie på fritids på allsta skola. det gick bra och var kul, men jag kan säga att jag var rätt så slut när jag kom hem. haha. eftersom det var så kallt ute var vi inne större delen av dagen och delade upp barnen i tre grupper med olika saker att göra. det slutade med att jag fick hålla till nere i gympasalen med ansvar över sådär 30 ungar - själv. dåligt med panik jag hade där i början då alla bara sprang omkring och skrek och ville göra och dra fram olika saker. men till slut fick jag dem i alla fall att sätta sig snällt och (någorlunda) tyst i en ring och komma överens om att vi skulle spela något som liknade spökboll. sen efter det flöt allting på bra.

imorgon ska jag iväg och jobba på runsvik, även denna gång på fritids. det ska verkligen bli jättekul för då får jag förhoppningsvis träffa några av mina små favoritungar igen (förskoleklassen jag praktiserade hos före sommaren.) har saknat dem jättemycket! (: wish me luck.
 

I can't believe that I'm doing this.

igår var jag och syster iväg på bio och såg disney's nya animerade film trassel som är baserad på sagan om rapunzel. jag kan inte säga annat än att jag älskar den! den påminner lite om de gamla disneyklassikerna från när man var mindre och innehåller i princip allt som en bra disneyfilm ska innehålla, så som humor, sång, vackra miljöer, lite spänning, kärlek, osv. så himla fin! har ni inte sett den än, gör det!








 

Helgen

hej allihopa!

hoppas alla har haft en bra helg! det har i alla fall jag.
i fredags var det fest hos emilia tillsammans med vanliga folket. blev dock en nykter och lugn kväll för min del.. rätt skönt ibland. sen igår (lördag) var det fest hemma hos susanna tillsammans med nadja, linus, tomas och en massa annat trevligt folk. lätt bästa kvällen på länge! satt i soffan och lyssnade på bra musik hela natten och hade det mysigt. tror inte jag kom i säng förrän efter sex någon gång så man var rätt så seg imorse när man klev upp, haha. men det var det värt! (;

blev tyvärr inga bilder från någon av kvällarna, bara en och annan video från i lördags.. men det är nog inget som ska läggas upp här tror jag, haha.
 
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0