Man blir nästan rädd

sitter och äter lussebullar samtidigt som jag bland annat kikar på det här, med skräckblandad förtjusning:



 

Morgonblogg

tjaoow.

sitter i köket vid datorn och kollar runt lite. vaknade av mig själv runt sju imorse och kunde inte somna om. tog istället och pluggade lite körkortsteori i någon timme innan jag klev upp och åt frukost. efter frukost har jag varit duktig och ringt runt och sökt en massa jobb - dock utan resultat. menmen, bara att söka vidare (:

nu ska jag ta och baka lussebullar. mums!
 

Planering

idag har alltså fia varit här. vi har gått igenom och planerat en massa inför parisresan. och oj vad vi har planerat! vi ska försöka hinna med och se så mycket som möjligt, på så liten tid som möjligt. dock utan att behöva stressa sönder totalt. några måsten är i alla fall triumfbågen, eiffeltornet, notre dame, avenue des champs-élysées, louvren, sacré coeur, moulin rouge och såklart disneyland (; blir en hel del, men vi ska nog hinna med allt ska ni se. som jag längrar! vad som dock oroar oss lite är resan dit och hem med alla byten, flyg och bussar hit och dit. speciellt när ingen av oss är sådär jättevana att resa själv. men det kommer förhoppningsvis inte bli några problem (:

Tisdag

trött är ordet. skulle kunna somna här och nu, men måste fixa några saker sabbt först..

vaknade och klev upp runt nio någon gång imorse. utvilad och kände mig sådär lite lagomt småpeppad av någon konstig anledning. men skönt kändes det i alla fall. efter att ha ätit frukost var jag dukig och ringde runt till lite olika affärer för att höra om de behövde anställa någon för tillfället. gick väl lite segt, vilket var väntat, men några ville ändå att jag skulle komma in för att träffas och prata lite till veckan, samt lämna cv. så vi får se hur det går och hoppas på det bästa. känner verkligen att jag skulle behöva ett jobb nu.

annars idag har jag varit snäll och hjälpt mamma med att färga håret. jag har ingen framtid som frisör i alla fall, det är en sak som är säker. haha. men det blev helt okej ändå antar jag. sen idag fick jag även hem ett paket med ett halsband som jag vunnit på tradera. vann och betalade in igår och fick det idag. här gick det minsann undan (;

imorgon kommer fia hit och hälsar på. vi ska kolla och planera lite inför parisresan, plus eventuellt baka lite lussebullar om vi har tur. mums på det!

Körrep och middag

kom hem från kirill och lidia för lite mindre än en timme sedan. bjöds på godmiddag och cheesecake, mums! de hade även finaste lägenheten. stor, mordernt inredd takvåning med stora fönster och utsikt över hela sundsvall. skulle man inte tacka nej till (; var kul att träffa raya igen också. hon är så himla söt. skuttade omkring i lägenheten hela tiden och gick från knä till knä för att mysa när vi satt vid bordet.

tidigare idag var det alltså körrep som stod på schemat. tiden gick som tur var ganska fort. jag och stina höll dock på att frysa ihjäl större delen av dagen. usch, bättre väder nu tack! gick förövrigt ganska bra. tränade lite på låtarna inne på kulturskolan innan vi traskade iväg till ga-kyskan där vi tränade lite ytterligare på låtarna samt uppställning.


btw, idag är det bara en vecka kvar tills paris. wiho!
 

2435543

hej folket!

idag har det inte hänt något allt för jättespeciellt. vaknade tidigt imorse med, skönt. planerna för dagen var väl egentligen att vi skulle åka och hälsa på kirill och lidia och äta middag. men blev tyvärr inställt - igen. menmen, sa att vi kanske skulle kunna försöka ta det imorgon istället.

imorgon är det även körrep mellan 10-16 för min del. ska träna på en massa låtar inför vinterkonserten som är om några veckor. känns lite jobbigt att träna så länge, men som tur är brukar det ändå kännas som om det går rätt så fort. får hoppas det känns så imorgon..

hur som helst.. ska ta och sova nu snart. tänkte bara skriva det här tråkiga inlägget först. sitter och kollar på melvin som sitter i buren sin här brevid. han fick ett nytt litet trähus i förrgår som han kan bo i. gillar det verkar han i alla fall göra. hoppar upp och ned på det hela tiden och springer ut och in. just nu håller han på att tugga på en av väggarna. knaprar och har sig en massa, sötskrutten min.
 

Morgonblogg

god morgon allihopa!

kände mig sådär lagomt fräsch när jag vaknade imorse med gårdagens smink, håret som stod åt alla håll och fortfarande fullt påklädd. råkade somna runt sjutiden igårkväll då jag först bara krypit ner i sängen för att värma mig en snabbis. vaknade inte förrän halv sex nu i morse, helt utvilad. var så himla skönt. minns inte sist jag vaknade av mig själv och kände så. minns inte överhuvudtaget sist jag sov mig genom en hel natt. usch, vill verkligen få ordning på mina himla äckelsömnproblem. trodde allt skulle bli bättre efter att skolan slutat och man kunde börja ta det lite lugnt, men icke. jaja, inte hela världen i guess. men lite jobbigt är det.

nu på morgon har jag i alla fall inte hunnit hitta på allt för mycket. ätit frukost med resten av familjen som ska iväg på skola/jobb. sen har jag väl bara busat lite med melvin, lyssnat på musik och tittat runt lite på datorn. ska ta tag och städa rummet mitt lite senare idag. tycker det börjar bli dags när man inte längre ser golvet.. måste även ta och göra rent lite i akvariumet och göra ett vattenbyte. hur kul låter inte det på en skala?
 

Födelsedag och estetkonsert

idag fyller pappa år. grattis, grattis!

åkte till farmor nu ikväll där det bjöds på middag, tårta och paket öppning för pappas del. var ganska längesen man var där så det var mysigt. förutom födelsedagsfriande har vi varit iväg en tripp till hedbergska ikväll och sett på en konsert som esteterna har gjort. anna går nämligen första året där och skulle uppträda för första gången. var visserligen bara med i en låt tillsammans med kören, men så brukar det ju vara första året också. hur som helst så var de duktiga, både ettorna och de äldre eleverna. föreställningen höll inte "vårshowsnivå", men var ändå bra.

nu ska jag lägga mig och titta lite på någon serie, sedan blir det sova. natti.
 

Give me!

men GOTT!

blev helt jättesupersugen på lussebullar alldeles nyss. skulle vara så himla gott. varför äter man bara dem när det närmar sig jul? jag tycker man borde äta dem året om, så goda är de. mer lussebullar åt folket!



 

Kvällsfika tillsammans med tjejerna

jaa, så var man hemma igen efter en trevlig kväll tillsammans med tjejerna. satte oss inne på barista där det blev en massa prat och fika. blev varm choklad och björnbärspaj för min del, mums! var skönt att bara ligga där i soffan (eller vad man nu ska kalla det) och ta det lugnt. skulle lätt ha kunnat somna. var även jättekul att träffa mintan igen, var riktigt längesen sen sist. hon åker hem på onsdag så vi lär nog träffas någon fler gång innan hon åker. kanske att vi drar in tillsammans med emilia till birsta imorgon och kollar lite.. vi får se.

efter att alla dragit hem tog jag och emilia och körde runt några varv i stan för att se om det fanns något annat att hitta på. slutade med att vi körde hem till jocke oanmält och sa hej. lite chockad blev han nog pojken. haha. fast det skulle jag nog också ha blivit om vi bara kom och plingade på sådär bara (; han skulle dock upp tidigt imorgon så det blev inte att vi stannade utan drog hem istället.

nu ska jag ta och fika lite och sedan försöka sova. god natt.
 

Söndagkväll

halloo.

sitter under täcket, läser lite bloggar och lyssnar på bra musik. mysigt värre. om ungefär en timme kommer emilia hit och hämtar upp mig för att sedan dra in till staden. alla våran favorit minh tue är för tillfället här hemma i sundsvall och hälsar på så då passar vi på att dra ihop alla gamla klasstjejer på barista för kvällsfika. ska bli mys. jag har varit duktig och lockat håret dagen till ära. det ni, det är inte varje dag det händer. kan dock bero på att det alltid ser ut som ett kråkbo så fort jag har lockat klart det och sedan en halvtimme senare är håret helt som vanligt igen. det är ju inte så kul direkt. blev väl hyffsat ikväll i alla fall.. får se om det håller vägen ut bara. äh, spela roll egentligen. haha. finns värre saker att klaga på.

skulle egentligen ha varit på middag hos kirill och lidia ikväll men det blev inställt då pappa blev tvungen att åka ut och jobba den stackarn. tråkigt, tråkigt. får se om det kanske blir något nästa helg istället. jag vill dit och peta lite på raya. jag saknar skruttmissen en massa.

Utgång

igår var det utgång tillsammans med några av tjejerna. blev först förfest och idoltittande hemma hos jenny innan vi tog en taxi in till stan för att dra vidare till oscar där det blev en hel del dansande. var dock inte så mycket folk i våran ålder ute så man träffade inte så många man kände, men vi hade bra kul ändå.



linn och jenny

jag och elin

anna och emilia

efter lång väntan på en buss som aldrig kom tog vi och ringde efter en taxi istället

jag och en peppad linn i taxin

elin och anna

emilia och anna


Foton lånade av Elin.
 

Misse flyttar hemifrån

tjo.

vet att jag har tråkigaste bloggen just nu, men är man arbetslös och går hemma mest hela dagarna finns det inte så himla mycket att skriva om (; hur som helst. nu senaste dagarna har jag inte mått så vidare bra, ont i halsen och helt slut. låg sängliggandes hela dagen igår och har mest sett på film. mamma är också sjuk just nu så det är säkert hon som smittat ner mig. verkar dock inte bli lika dålig som hon som tur är.

nu ikväll har kirill och lidia snabbt varit här för att hämta hem raya. jag kommer sakna den lilla kissemissen så himla mycket. mysigare katt får man leta efter. ska alltid vara med när man gör något och piper lite när hon vill att man ska ta upp och bära på henne en stund. mys. som tur är blir hon kvar här i sundsvall med kirill och lidia. ska på middag hos dem på söndag så man får träffa henne och dem då.



raya
 

Rep och middagsgäster

hej folket!

idag har det repats med killarna. sista gången innan filip drar iväg till new york en månad (den lyxungen!). träffades hur som helst inne på musikbörsen först för att handla lite för sensus-pengarna vi fått. blev nya bra öronproppar till mig och filip (jag har kört utan innan, idiot som jag är!) och en ny gitarrpedal till jesper. när allt var klart drog alla utom jag och filip iväg till replokalen för att möta upp en kille som heter oskar, medan vi stannade kvar och letade efter filips mössa som han på något sätt lyckats tappa bort där inne. efter aslång tid och efter att vi vänt upp och ned på hela affären hittar han i alla fall till slut mössan, nämligen i sin ficka. haha, lite less man blev då. men sen bjöds filip på choklad, så då blev jag glad igen (; väl i replokalen hälsades det på oskar som kanske ska börja som andra gitarrist i bandet. vi kan inte direkt ha gjort något vidare första intryck. först kommer vi försent, sedan tar det tusen år för oss att komma igång med allting och till sist har vi sämsta repet någonsin. var längesen det gick såhär himla dåligt, haha. han ska komma tillbaka och provspela några fler gånger efter att filip kommit tillbaka från new york och se om han vill börja eller inte. let's hope (:

nu ikväll har kirill och lidia varit här på middag. åt tacos, pratade och lekte med missarna. kirill var även snäll och tog med sig en hockeyklubba (en sån de brukar ha på matcherna) som han tog med till pappa. kan ju tala om att pappa blev rätt så glad, timråfan som han är (; egentlige skulle de ha stannat kvar och se på idol och så, men tyvärr blev de tvungna att åka hem då kirill fick reda på att han skulle ha träning imorgon vid nio. var lite synd.

nu ska jag lägga mig och rita lite en stund (trots att det börjar bli lite sent.) var verkligen aslängesen jag tecknade riktigt och inte bara kladdar som det alltid brukar bli. ska se om man kan ta tag i det så man blir bra igen. kan knapt göra en streckgubbe nu för tiden. usch nej, nu ska det bli ändring.

Paris baby, here we come!

woho!
nu är äntligen allting bokat och klart.
den 3:e november drar jag och fia ner till paris och blir borta i några dagar. kommer bli så galet kul! :D



 

Full fart

idag har jag verkligen inte legat på latsidan. klev upp nio imorse och från dess tills en timme tillbaka har jag putsat alla fönstrena, gjort diskmaskinen, gjort rent köksluckorna, vikit en stor hög med tvätt, matat melvin och plockat upp lite allmänt i huset. om jag får säga det själv så tycker jag att jag har varit duktig. speciellt med tanke på att jag i vanliga fall inte brukar kliva upp ur sängen förrän vid den här tiden samt att allt det där skulle ha tagit mig minst en vecka i vanliga fall så himla seg som jag är (; men nu är nästan allt gjort i alla fall, känns skönt. ska bara stryka gardiner och hänga upp dem samt städa rummet, men sen så.

ska hoppa in i duschen nu och sedan äta lite innan jag drar iväg till banken för att fixa några saker.

Ignorance

ligger och lyssnar på paramore´s nya skiva brand new eyes. me like! vill så himla gärna åka ner och se dem i stockholm i slutet av november. vet inte om det blir av än, kanske. vi får hoppas.



 

Namnsdag och födelsedag

tjohej. hur är det med er idag? med mig är det bara bra. lite rastlös kanske, men det är okej.

idag började de nya avsnitten av ugly betty och desperata hemmafruar. det gillar vi. förövrigt är det min namnsdag idag och även farmor fyller år. det gillas det med. säg grattis (; fick blommor och lite pengar av mor och far, samt blåbärspaj som pappa tog med sig hem från farmor. gottgott. syster var även snäll och bjöd mig på en kall tiondels pizza (;

imorgon ska jag vara duktig och putsa alla fönster, hänga upp nya gardiner och städa lite. måste även ta och ringa ett utlandssamtal lite snabbt. senare på kvällen kommer fia hit och då ska det minsann peppas och fixas en massa.

Ponyo på klippan vid havet

ikväll har jag och anna kollat på hayao miyazaki's (även skapare av bl.a spirited away och det levande slottet) nya film ponyo. hade höga förväntningar på den här filmen då miyazaki är skapare till flera av mina favorit animerade/tecknade filmer, och även den här gången gjorde han mig inte besviken. den är sådär lagomt söt som jag älskar och är vackert gjord. lär ses fler gånger. föredrar dock den japansktalande versionen före den engelska.



 

Bullar och LP-skivor

hejhej allihopa!

idag har lidia varit här och hälsat på. kirill följde inte med denna gång eftersom han är borta några dagar och spelar match. men vi hade trevligt ändå. lidia hade tagit med sig en liten blå ullmus som hon hade gjort till raya. verkligen jättefin gjord. synd att kattungarna dödade och trasslade sönder den på mindre än fem minuter (; självklart har det även druckits en massa te och ätits kanelbullar (det är trots allt kanelbullens dag.)

just nu sitter jag inne i vardagsrummet med datorn i knät och ett par kattungar sovandes intill. har letat fram mina LP-skivor (de få som jag faktiskt har) och lyssnar på dem. lite skillnad om man jämför med mp3 eller cd, but i like it. lite jobbigt att man måste springa och byta sida eller skiva var femte minut (;

Finbesök

idag har fia varit här hela dagen och hälsat på. har lekt med melvin och kattungarna, spelat mario super nintendo (som jag lånat av kusinerna, men som vi bara dör på hela tiden (; ), fikat och druckit en massa te, samt suttit vid datorn och kollat runt lite. riktig mysdag.

senare ikväll efter att fia åkt hem tog jag och kurade ner mig i soffan med täcke, jordnötter och dricka för att se på film. hann dock inte mer än halvvägs in i filmen innan jag somnade, och fortsatte sedan att sova enda tills det att anna väckte mig och sa att den var slut. tack för det. du kunde inte ha väckt mig lite tidigare så jag också hade fått se klart filmen? haha. hur som helst, var rätt så kass film ändå så jag tror jag klarar mig (;

nu ska jag dock ta och sova på riktigt, så ni får ha det så bra.
god natt.

Ta mig tillbaka

trots foto/filmförbud var det några som filmade från miyavikonserten. synd att de gör detta då de kan förstöra för alla andra eftersom detta kan göra så att konserten avbryts. det är även dåligt eftersom de inte respekterar miyavi då det först och främst är han som inte vill att man inte ska filma och knäppa kort utan istället njuta av musiken och showen. men såhär efteråt är man ändå lite tacksam att det finns några som bryter mot reglerna då man får se tillbaka på några minnen från kvällen (;



"let me see ur fuckin beautiful faces"



super hero



ku ku ru



miyavi pratar lite och sjunger (dålig bild)

Up

ikväll har jag legat och tittat på disney-pixar's nya animerade film up som handlar om en 78-årig gammal man som binder fast en massa ballonger till sitt hus och flyger iväg, tillsammans med en 8-årig scout. måste säga att jag inte hade alltför jättehöga förväntningar på filmen innan, men nu älskar jag den! så himla söt. verkligen en av de bättre animerade filmerna som kommit ut på den senaste tiden. så helt klart sevärd. 



 

2 oktober

har varit och repat med killarna idag. gick väl helt okej om man bortser från att det tar tusen år för oss att komma igång. är det inte är min mick som inte fungerar, så är antons basförstärkare, och om det inte är den är det alltid något annat och vi får byta replokal hit och dit. tar alltid minst tjugo minuter/en halvtimme att komma igång. menmen, inte hela världen (:

hur som helst, träffade fia på bussen på vägen hem. var sjukt kul att se tjejen då vi inte träffats på flera veckor. först var hon borta i grekland i två veckor (den lyxungen!), sen har ju hon skolan och jag har ju varit borta lite till och från, så det har inte blivit av att vi setts något. men nu så! ska träffas imorgon och får se vad vi hittar på för något. bussresan hem från stan var i alla fall galen. började plannera en massa saker vi ville hitta på, och det ena var bara tokigare än det andra. slutade med att vi båda satt och skrattade så mycket att vi fick kramp i magen och tårarna rann. alla de andra busspassagerarna måste nog ha idiotförklarat oss sådär lagomt mycket, men det bjöd vi på (;
 

Efter arbetsförmedlingen

blev tyvärr inga planer för mig och emilia (pratade om det i ett tidigare inlägg.) men jag antar att det inte är hela världen. det finns andra tillfällen. funderar på  att kanske hitta på något till våren istället (:

idag blev det till att kliva upp tidigt för min del. klockan 09.20 kom linnéa och hämtade upp mig med bilen för att sedan åka in till stan och arbetsförmedlingen där det skulle hållas någon grundkurs eller vad man ska kalla det. kändes dock som att det inte gav så himla mycket, blev inte särskillt mycket klokare om man säger så. menmen. ska hur som helst sätta mig ner nu nån dag och slipa lite på cv:t så man kan ta och lämna ut det. är så himla tråkigt, men det är sånt som måste göras.

sitter för tillfället i annas säng med datorn i knät tillsammans med telia som ligger här brevid och kurrar. sötskrutten där. känner mig så himla seg just nu. ont i huvudet och känner mig jättetrött. ska ta och göra iordning lite lunch och sedan kanske gå ut och ta en promenad i det fina höstvädret innan jag tar och sätter mig i soffan och myser med en kopp te och någon film. får se om man känner sig lite bättre då.
bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0