Valborgs

brrr. kommer precis ut från en iskall dusch (anna gjorde slut på allt varmvatten).

sitter och väntar på att fia och hennes familj ska komma. var osäkert om de skulle komma först, men nu ska de det i alla fall. ska upp till hagen sen och grilla korv och ha majbrasa tillsammans med lite annat folk. björn och hans tjej elli och några av deras kompisar ska också komma hit. var ett tag sen man såg dem, så det ska bli skoj (:

men nu ska jag ta och gå ut. ni får ha det så bra ikväll.

Ännu en måndag

writing-nationella i engelska idag. jag vet inte riktigt hur det gick om jag ska vara ärlig, det kunde väl ha gått bättre. fick typ hjärnsläpp och kom inte på något att skriva. fick väl ihop några rader på slutet så det ska väl ordna sig, men känns lite tråkigt eftersom jag vet att jag kan så pass mycket bättre än det här. jaja, det är väl inte hela världen i guess.

squash på idrotten idag. jag och elin var riktiga hejare på det tycker jag (; var faktiskt mycket roligare än vad jag hade förväntat mig. tycker dock att det var lite dålig stil att halva klassen skippa lektionen när björn och oscar hade varit duktig och bokat salen och allt.


du lyssnar inte och gör bara allting värre.
men det är sån du är, jag har lärt mig det nu.

När ingen ser

så var man hemma igen. har inte haft en lugn stund på hela dagen känns det som. haha.
klev upp 09.30 och gjorde mig i ordning för att träffa filip, jesper, anton och pawel på kulturskolan. hade blivit tillfrågad om vi kunde spela där eftersom det tydligen skulle vara någon elevafton eller något, jag vet inte riktigt. vi träffades i alla fall och hade soundcheck vid 12.00 innan vi drog ner i källaren och repa lite mer. klockan 13.00 gick vi upp och satte oss och lyssnade på alla ungar som spelade gitarr, tvärflöjt, piano och allt vad det var. var ganska tråkigt om jag ska vara ärlig. när alla hade spelat färdigt var det fika och tjugo minuters paus. satt och pratade lite med sofie som var där och kollade på hennes syrra innan det var dags för oss att spela. spelade tick, tick och everlong. gick hyfsat bra (:

efter spelningen sa jag hej då till pojkarna och traskade bort till västermalm för att sedan ta 3:an bort till farmor där jag blev bjuden på fika innan pappa kom och hämtade upp oss för att åka till annas teaterpremiär som började 19.00. teatern var bra (: jag älskade han med röd tröja som spelade "snyggingen" i pjäsen. han var hur kul som helst (x märktes verkligen att han gillade att stå på scen.

efter teatern lämnade vi kvar anna på stan och åkte sedan tillbaka till farmor för att äta middag. var sjukt trött och höll på att somna i soffan. haha. efter att ha varit där en stund fick vi skynda tillbaka till stan och hämta anna som skulle iväg på premiärfest. sen när vi släppt av anna drog jag och pappa iväg till något ställe bortanför stöde för att säga hej till mamma som varit på kattutställning och hämta någon kvinna som skulle ha skjuss hem. pappa visade även mig vilket hus vi bodde i när jag var liten när vi åkte förbi nedansjö på vägen hem. var tydligen där jag hade tagit mina första steg (; haha.

nu sitter jag i alla fall och skriver med emilia på msn. vi har lekt hänga gubbe och sitter nu och pratar mysteriet på greveholm (x haha. ska vara uppe en stund till, sen blir det nog sova skulle jag tro, så godnatt med er (:

Klättring

blev inte att jag skrev något igår, somnade innan jag hann starta upp datorn. haha.

men i alla fall, bra kväll. drog hem efter skolan för att hämta klättringskläder och tog sedan bussen tillbaka till stan där jag träffade upp jocke och filip på musikbörsen. filips kompis johan(?) kom också dit efter en stund. stannade där ett tag innan vi drog iväg till san remo och åt pizza och kebab. jag fick typ bara i mig halva min pizza, jocke fick hjälpa mig att äta upp lite. det är stört, jag orkar typ ingenting alls :S menmen. efter maten tog vi och promenerade bort till grönborg för att klättra. jag satte mig och kollade på när killarna klättrade en stund och väntade lite med att byta om tills emilia kom. det var kul att klättra, fast jag var nog inge vidare duktig. haha. kan dock ha att göra med att jag körde utan skor, men ändå. låg nog mest nere på mattan och kollade på när killarna och emilia klättrade. heh. men roligt var det i alla fall.

efter klättringen stack jag, jocke och emilia iväg till subways (filip och johan hade dragit iväg lite tidigare från klättringen) där vi satte oss och prata lite medan emilia tog sig en kopp kaffe. runt tio någon gång gick emlilia för att möta simon och jag och jocke stack ner till navet för att vänta på hans buss. efter att ha sagt hej då till jocke promenerade jag upp till nytorget där jag ställde mig och väntade på pappa. det stannade en kille med bil bredvid mig och frågade om jag ville ha skjuss. han skrämde mig. jag tackade snabbt nej och gick sedan iväg och ställde mig någon annan stans och väntade på pappa som kom och hämtade upp mig efter någon minut. somnade nästan i bilen på vägen hem. var helt trött. men vi måste göra om klättringen någon dag, var kul som sagt (:

Glassigt

anna kom precis inhoppandes genom dörren och frågade om jag ville köpa salami. haha. tok.

har varit en rätt så bra dag förövrigt. morgonen började med matte tillsammans med kentan. därefter väntade två och en halv timmes hål. kändes något uppskattat om du frågar mig. jag och emilia följde med jocke, filip, oscar och björn in till stan för att ha något att göra. de hade en väldig fart ibörjan, jag och emilia fick nästan springa för att komma ikapp dem några gånger. haha. efter att snabbt ha kollat lite inne på olika affärer tog vi och köpte varsin mjukglass och satte oss sedan på torget i solen och åt. när killarna hade satt i sig sina glassar (jag och emilia hade knappt kommit halvvägs på våra) drog vi iväg till musikbörsen där vi spenderade tiden i ca en timme. oscar och björn stack till biteline för att äta pizza, medan vi andra åter begedde oss i riktning mot skolan. kan tillägga att jocke nästan höll på att bli överkörd av en buss på vägen ner till navet. hann hoppa undan i sista sekund. heh. men efter det tog vi oss i alla fall säkert tillbaka till skolan där vi åt en inte alltför aptitretande lunch och hade sedan dubbeltimme i kemi och därefter ind. val.

nu ikväll har jag försökt leta rätt på lite bra musikbloggar till svenskan imorgon, dock utan någon större framgång, samt satt i mig ett halvt glasspaket med piggelin. blir aldrig mätt på dem och de är äckligt goda så jag skulle kunna trycka i mig hur många som helst. haha. tjockis jenny (x men nej, nu ska jag nog försöka hoppa i säng och få några timmars sömn. god natt folk.

Gunslinger

428101-16 428101-16
ge mig ? (:


måste sy in min A7X tröja som jag fick av pappa för ett tag sen så man kan börja använda den någon gång. just nu är den alldeles förstor.

Helt slut

jag är såå trött just nu. känner att jag bara skulle vilja lägga mig ner i sängen och sova ett tag. men nej, då kommer jag inte kunna somna ikväll, så det får va. inte lätt alltid. planerna för ikväll var väl egentligen att jag och emilia skulle ut och cykla ett tag. tror dock inte att jag orkar. vi får ta det någon annan kväll istället.

kom hem för några minuter sen. slutade skolan tidigt idag så jag drog in till birsta tillsammans med emilia. satt och fikade och pratade lite som vanligt och tog det lugnt bara. var mys ända tills vi blev ivägjagade av en gammal tant som luktade äckel. hon var konstig.

förövrigt måste jag bara tala om att jag känner mig något avis på mintan just nu. haha. tjejen ska iväg till åre imorgon och vara borta några dagar. hur skönt skulle inte det vara menar jag. ah, men får hoppas att hon får det jättekul där i alla fall. se upp i backarna (;

nu ska jag iväg och lyssna på lite iron maiden låtar som filip gett mig i läxa. haha. känns ganska fult att jag ska iväg och se dem i norge i sommar utan att egentligen ha lyssnat på dem innan. stefan skulle slå mig om han fick reda på det (x haha. ahja, är ju ett tag kvar tills dess så än så  länge är det väl lugnt (;

Tisdag

kom hem från stan för ca tio minuter sen. har varit på kulturskolan och haft sånglektion tillsammans med isabella. gick bra som vanligt. hon berättade att det skulle bli någon spelning av något slag på torget den 24:e maj, och att hon tyckte att jag skulle sjunga en egen låt själv där. blir nog antagligen nobody's wife eller weak. verkar jättekul. hur som helst så är ni välkomna att komma och kolla (;

resten av kvällen spenderades tillsammans med pojkarna nere i källaren. filip kom med ännu fler bandnamnsförslag, det ena dummare än det andra. haha. spelade och skojade en massa som vanligt. filip, anton och jesper spelade någon iron maiden låt för mig som de hade tränat lite på som de tyckte jag skulle sjunga. haha. vi får se hur det blir med det. men bra var de i alla fall (:

Forever The Sickest Kids

Forever The Sickest Kids
 Whoa Oh Me vs Everyone .

Don't you just love it?

men åh ><'
hade skrivit en massa här men allt försvann. lyckat, verkligen.
har varken ork eller tid att skriva om allt. nej, nu blir det till att plugga biologi istället.

ajöss.

Song For Her

 låtar att träna på tills imorgon;

  • Heart Of Stone
  • Weak
  • Unschitschun
  • Hotel California
  • Wasted Time
  • Tush
    image13

Haploider & födelsedagsbarn

nu har jag faktiskt varit duktig och pluggat biologi i några timmar, med undantag då jag tittade på parlamentet tillsammans med anna. har plöjt igenom ungefär hälften och tror att jag förstår allt något sådär i alla fall. har imorgon och tisdag på mig att plugga också, så det ska nog gå bra. vill verkligen att det ska gå bra på det här provet. känns som om jag behöver det med tanke på att jag kanske inte har engagerat mig sådär jättemycket i skolarbetet under den senaste tiden. men nu ska det bli ändring. jag vet att jag har sagt det flera gånger förut, men nu menar jag det verkligen! jag ska bli bra igen.

förresten så fyller sötpalle 18 år idag (: 
hoppas du har haft en jättebra födelsedag gumman<3
så spring iväg nu och ge henne ett stort grattis! :D

födelsedagsbarnet

Let It Enfold You

kommer precis från köket. har varit och tagit mig en macka och ett glas apelsinjuice. mums. egentligen borde jag ligga och sova vid den här tiden, men jag är inte särskillt duktig på att hålla tiderna som har blivit uppsatta. men det är i alla fall bättre än innan, vilket är bra, och jag ligger inte vaken i tre timmar innan jag somnar. känns skönt. hade tänkt att jag skulle lägga mig och se på film eller något, men det blev inget. sitter här i sängen och skriver med lite folk och lyssnar på musik istället. det går bra det med.

jag har börjat lessna på all musik jag har på datorn nu. lyssnar allt mindre och mindre på hardcore eller liknande musik. eftersom största delen av min musiklista består av sådan musik blir det inte så många andra låtar kvar att lyssna på. dessutom är dessa låtar oftast sönderspelade sedan lång tid tillbaka vilket inte gör det hela särskillt mycket bättre. så nu ber jag er som läser det här, tipsa! tipsa om musik ni tycker om och tycker är bra. det spelar ingen roll vilken typ av musik det är, så länge det är något nytt är jag nöjd (:



♪ Never Too Late - Three Days Grace .

Här kommer Pippi Långstrump

kom in för 5 minuter sen och upptäckte att jag har fått massor av fräknar efter att ha varit ute i solen hela dagen. haha. känner mig nästan lite som pippi långstrump (; heh. är dock låångt ifrån de fränar jag fick när vi var nere i turkiet. där kunde vi snacka pippi kan jag lova. haha.

turkiet
frääknar , syns dock kanske inte så bra på den här bilden .

Det känns bättre nu

allting verkar gå så pass mycket bättre nu, det känns skönt. jag sover bättre, känner mig gladare och har mera ork. mycket beror nog på vädret skulle jag tro. är en sån person som behöver sol och värme.

idag till exempel vaknade jag innan klockan 09.00 av mig själv. det har nog aldrig hänt förut. blev nästan lite chockad. haha. i vanliga fall skulle jag ha varit helt död och vänt mig om i sängen och somnat om. nu kände jag mig iställer helt klarvaken. klev dock inte upp ur sängen, tog fram en bok istället och läste lite. men i alla fall, jag gör framsteg och det är alltid något (:

nu ska jag bara ta tag i skolan och lite andra saker, sedan ska nog allting bli bra igen.

Finally

sitter ute på altanen och myser i den sköna vårsolen. har nyss ätit hemlagad pizza som mamma och anna har bakat. den blev betydligt bättre än den som jag och anna gjorde sist kan jag lova, den smakade nämligen plast. har även sprungit omkring med moysan på gräsmattan och lekt lite, vilket resulterade i att jag nu sitter och nyser och ser allmänt sjuk ut. men det var det värt.

Långlistan

Jag har tråkigt och svarar på denna lista för att döda lite tid.
Jag vet att ni gillar't (;



Vad heter du? Jenny
Mellannamn? Helen
Vart bor du? Runsvik
Trivs du där? Jodå, det funkar 
Brukar du läsa horoskop?
Ibland
Har du körkort? Nej
Äger du några converseskor?
Ett par 
Favoritdjur?
Katt
Vad spenderar du dina pengar på? Musik
Festar du mycket? Inte särskilt
Antal kuddar i sängen?  Bara en
Äter du frukost? Always
Kan du baka bullar? Tror jag inte. haha
Du varit med i scouterna? Inte riktigt
Bläck eller blyerts? Bläck
Mc donald's eller burger king? Donken
Är du allergiskt mot något? Katter, kyckling, kalkon, lax, räkor, tonfisk och massa mer ):
Äger du ett busskort? Två
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Grön
Vad åt du till frukost? Flingor och mjölk och en macka
Hur ser du ut idag? Jeans, rött linne, grå kofta och utsläppt hår
Har du haft sex idag? Haha, nej
Vad såg du senast på tv?  Var något dåligt på MTV
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer
Vem ringde du senast? Pappa
Antal timmar sömn inatt? 4½ - 5 kanske
Sov du ensam? Ja
Brukar du snusa? Nej
Vad är det på din favoritnattmacka? Bara smör, är inte så förtjust i pålägg
Tycker du om din pappa?  Jaa, klart ja gör

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng:
Jag själv
Såg dig gråta: Kommer inte ihåg
Du gick på stan med: Emilia
Skällde på dig: Mamma
Skickade ett e-mail till dig: Vet inte och orkar inte kolla heller

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det:
  Jodå
Bråkat med ditt husdjur: Haha, nej inte vad jag minns
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nästan

VARIT I:
Norge:
Ja
Finland: Nej
Danmark: Ja
Sverige: Ja
USA: Nej
Kina: Nej
Tyskland: Ja

FAVORIT:
Rum i huset:
Mitt och tvrummet
Typ av musik: För det mesta rock av olika slag
Månad(er): Då det är sommar och varmt

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
 Nej
Köpt någonting: Ja
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Ohja
Sagt "jag älskar dig": Nej
Träffat någon ny: Nej, det tror jag inte
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja
Kysst någon: Nej

SENASTE:
Låt du hörde:
 The City Is At War - Cobra Starship
Film du såg: Scary Movie 4 tror jag
Sak du stal: Håller inte på med sånt
Mat du åt: Fisk i ugn och ris
Gången du åt en 7-Eleven korv: Aldrig gjort
Människa du slog:  Jadu, vet inte. Säkert Anna, stackarn (;
Stora bussresa: Minns inte. Till skolan räknas inte skulle jag tro
Gången du grät: Var ett tag sedan
Långa telefonsamtal: Brukar inte prata så mycket i telefon, inte så länge iaf
Senaste dusch: I morse
Senaste inköp: Glass
Senaste irritation: En viss person
Senaste glass: Idag tillsammans med pappa

FÖRSTA:
Första bästa kompis:
 Skulle nog kunna vara Fia
Första jobb: Har aldrig haft ett riktigt jobb om jag ska vara ärlig
Första inhandlade skiva: Minns inte
Första begravning: En kompis pappa eller mormor 
Första piercing/tatuering: Inga, öronen räknas ej
Första fiende: Skulle inte kalla det fiende
Första stora resa: Vet inte. Till norge när jag var liten kanske 
 
EXTRA STUFF:
Tar du droger:
 Aldrig
Dricker du: Nej
Vad är du mest rädd för: Vatten
Vilka kläder sover du i: Olika
Vart vill du gifta dig: Vet inte 
Vem hatar du mest:
Kan jag inte säga
Kör du bil: Nej, men ska börja snart
Gillar du att ha folk omkring dig: Oftast
Är du ett hälsofreak: Haha, nej, inte freak direkt
Är du ensam nu: Japp
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Massor av låtar. Oftast dåliga oturligt nog
Vill du gifta dig: Jo, det tror jag, men inte än på ett tag
Vill du ha barn: Jo, det tror jag

Miyavi

image10

OHYES! :D
den 1:a Juli ska jag iväg till stockholm och se den här mannen.
det kallar jag lycka. först och främst bara det att han ska komma till sverige.

biljetterna släpptes kl: 12.00 idag och är redan slutsålda. eftersom mamma var hemma var hon snäll och bokade och hämtade ut biljetter medan jag var på skolan. så nu sitter jag här med min biljett i handen och önskar ingenting annat än att det ska bli sommar snart.

Time to sleep

nu har jag varit vaken i 40 timmar. kan nog säga att jag börjar känna mig ganska trött vid det här laget. men en timme till bara, sedan får jag äntligen sova. ska bli så otroligt skönt.

just nu gör du mig bara förvirrad

I eat, and YOU get fat!

nu har jag varit vaken i 16 timmar. bara ca 25 kvar nu, och jag är redan trött...

hade muntliga nationella idag på engelskan. gick väl hyffsat antar jag. fixade ett vg trots att jag inte pratade allt för mycket och inte kom på vad jag skulle säga. känns lite surt eftersom jag vet att jag skulle ha kunnat gjort det så mycket bättre. menmen. får peppa bättre inför gramatik och shakespeares proven istället.

idag efter skolan drog jag och emilia ut till birsta för att ta en fika inne på ikea och jobba lite matte. stack först till nya coop för att kolla hur det såg ut där inne. var stort och folk sprang omkring överallt. hittade ett provsmakningsbord där vi fick smaka på makaroner med tomatsås. var gott. sedan stod vi och velade om vi skulle köpa en bulle var eller något liknande. blev ingen utan vi bestämde oss för att istället dra in på ikea och fika. på vägen ut ur coop såg vi att det fanns lösgodis för 2.90. lätt att vi skulle ha plockat på oss en massa om inte kön hade varit en kilometer lång och vi inte orkade vänta. det var seriöst den längsta kön jag sett i mitt liv. haha. väl inne på ikea tog vi och köpte varsin mandeltårta och kopp chokladmouse (plus en chokladboll för min del), och satte oss sedan vid ett bort för att fika. satt där ett bra tag och pratade medan vi åt. mys. jag ångrade dock att jag hade köpt den där chokladbollen efter ett tag. haha. blev ingen matte heller för den delen. ingen av oss hade egentligen någon större lust att räkna en massa när vi väl satt där. efter fikat tog vi en sväng in till på birsta city där vi bland annat sprang omkring och letade efter en kalender till emilia, som vi förövrigt inte kunde hitta någonstans. sedan drog vi in på Ö&B där vi köpte jordgubbsremmar som vi sedan satte oss ner och åt medan vi kollade i en resekatalog och väntade på att pappa skulle komma och hämta upp oss. haha. vilka tjockisar vi är. blev dock inga ikeachips denna gång.

Torsdag

varför inte bara ta bort snön och få hit sommarn snart?

NU är jag trött. har inte sovit riktigt på hela veckan. blev ca 3½ timme i natt skulle jag tro. för tillfället räknas detta som en "lång natts sömn" för mig. känns väl kanske inte allt för trevligt. några dagar kan man väl klara av att sova såhär, men nu när det gått veckor orkar jag inte med det längre. var hos skolsköterskan idag och prata om det. hon sa att jag skulle prova med att vara vaken hela natten mellan fredag och lördag, och sedan lägga mig runt elva på lördagkväll för att sedan kliva upp vid nio nästa morgon. jag ska alltså vara helt vaken i lite mindre än två dygn. låter väl trevligt, tycker ni inte? allvarligt jag kommer dö. någon får gärna hålla mig sällskap under natten fre-lördag så jag har något att göra och inte somnar.

nu ska jag läsa igenom lite papper till svenskan imorgon. ska ha debatt om abort. våran grupp ska vara emot. har hittat äckligaste bilderna på foster med avhuggna armar, ben och en massa annat. på en bild ser det ut som de har kört ungarna i en mixer och kletat ut på ett bord med småsmå fötter och armar mm. som sticker fram lite vart stans. M M M. jag mår illa.



btw, igår var det gerards födelsedag och ett år sedan jag var i malmö och såg mcr.
tänk så fort tiden går.

5 april

nu har jag varit duktig och hjälpt syrran att fixa en ny blogg. ni kan ju kolla in den lite om ni har tid över (:
- annawidmark.blogg.se

gick på stan med emilia igår. tog bussen ut till birsta och satte oss inne på ikea för att fika lite. vi satte i oss en mandeltårta, kladdkaka, wienerbröd, kanelbulle och en påse chips. haha. tjockisar vi är (x får se om det blir någon bild på allt senare. haha. efter att vi tryckt i oss allt fika tog vi och gick en sväng inne på ikea och sedan in till birsta city huset eller vad det nu heter för att kolla lite där. charlotte perelli som var där hade tydligen uppträtt en stund innan vi kom in och satt och hade signering när vi kom in. hon har ännu större panna i verkligeten än vad det ser ut på tv, stackarn. anyway, bra kväll (: även att jag somnade med kläderna på inatt. hade tänkt se på en film med familjen men tänkte kolla daton lite snabbt först. tror inte att jag hann kolla i mer än fem minuter innan jag somnade. haha. somnade väl innan elva någon gång och vaknade inte för än halv två idag. haha. något trött jag måste ha varit (x

förtillfället sitter jag i sängen och dricker fruktsoda och tuggar i mig några mintgodisar som blev kvar sedan igår kväll. sitter och tråkar och väntar på att middagen ska bli klar snart. jag är hungrig, ge mig mat va! ): tror jag ska ta och försöka installera the sims på min dator sedan om det går. var sjukt längesen man spelade det. haha. det roliga är egentligen bara att bygga husen. brukar alltid bli desamma med gubbarna när man spelar, blir lite uttjatat i längden. men nu ska jag nog ge det en chans igen tror jag. haha. önska mig lycka till (;

feeling this

vart tog det vackra vädret vägen?

idag har jag varit trötta_tjejen. sov inte mer än en timme igår natt och denna natt blev det endast två timmars sömn. är stört eftersom jag känner mig jättetrött när jag ligger i sängen, men ändå kan jag inte sova. får försöka ta igen mig i helgen istället.

jag tycker faktiskt att det ska ta och bli vår snart, och då menar jag ingen äckel-slask-vår, nej jag menar riktig vår med sol och värme. man bli på så underbart humör när det är sånt väder. tänk att kunna sitta ute i solen och mysa <3 ge mig! förresten så är det bara ca 10 veckor kvar tills skolan slutar nu tror jag. känns sådär lagomt bra. denna sommar ska bli så värd har jag bestämt. ska umgås med bra folk, åka till stockholm och se miyavi och sedan till norge för att se avenged sevenfold / iron maiden, bada&sola och ev. dra till hultsfred eller till släktingarna i tyskland. sen så måste jag och fia dra upp till våran stuga och bo där några dagar som vi planerat nu under jag vet inte hur lång tid. det kommer bli mys på hög nivå.

egentligen borde jag nog sitta och jobba matte istället för att sitta här och dega när jag tänker efter. synd att jag inte orkar bara. nej, måste ärligt sätta igång med den snart. dåligt att kent inte ville flytta provet till tisdag istället, skulle bli så mycket bättre. men inte. fick i alla fall reda på resultatet på kemiprovet idag. det gick dåligt, men bättre än vad jag hade förväntat mig. men a-k vet varför allting går som det går just nu och hon säger att jag inte behöver oroa mig så mycket och att jag istället ska ta det lungt och försöka stressa så lite som möjligt. ska få prata med någon, så det kommer nog bli lite bättre snart om jag har tur.

UPPDATERING.

nu har jag jobbat på med matten ett tag. orkar inte räkna något mer för tillfället, kanske att jag fortsätter lite senare. annars så får det väl gå som det går imorgon och bara hoppas på det bästa helt enkelt. tror faktiskt att det bästa just nu skulle vara att jag går och lägger mig så jag inte är helt död imorgon. god natt folket.

du är bra <3

And on the eighth day, God created irony


så äntligen kan man skriva igen, har faktiskt saknat det litegrann, trots att jag kanske inte skriver så pass ofta.

överlag har väl dagen varit helt okej. på ensemblen i morse sjöng vi en ny låt och övade på lite gamla. håller på att välja ut låtar till lunchkonserten som lär bli om nån vecka. senare hade vi kemi med a-k. flöt på rätt så bra för mig och gina tycker jag. ohyes. haha. på musiken hände väl inte allt för mycket. letade gitarrlåtar och pratade lite betyg. ligger på mvg just nu, bra jobbat jenny. men han sa att han helst ville att jag skulle försöka spela något med. ska nog kunna hitta någon bra låt jag kan sjunga och spela gitarr till. efter musiken var det matte och mentorstid som gällde. finns väl inte så mycket att säga om det förutom att matten tar död på mig just nu. borde egentligen sitta och tokplugga inför provet på fredag istället för att sitta här, men inte. ska bli något skönt att slippa matte E i trean. det om något skulle ta livet av mig. nej, istället blir det marinbiologi och annat skoj.

efter skolan blev det stan med jocke, emilia, elin och anders i ca tjugo minuter innan jag drog iväg till isabella för att sjunga. efter sången stack jag iväg och spelade med killarna. eller de spelade och jag sjöng rättare sagt. anyway. går rätt så bra nu i alla fall. ska börja med nya låtar snart tror jag, känns som om vi kan dem vi har nu rätt så bra så. kommer även bli två spelnlingar inom snar framtid också om vi har tur. ska bli riktigt kul. filip och jesper satt och diskuterade massa nya idéer på bandnamn. blev dock utan någon större framgång eftersom jesper sa att alla namn filip kom på lät som gaynamn osv. haha. vi får se hur det går med det.

förövrigt så var vädret bäst idag. har varit alldeles varmt och soligt, känns verkligen som vår.
bra, fortsätt så! (:

bloglovin




KONTAKT:
[email protected]


Bloggtoppen.se
bloglovin


RSS 2.0